Občas by som tak veľmi chcela byť iná ako som.
Nie, že by som nebola spokojná so svojím životom a tým všetkým okolo mňa, ale akosi mám potrebu zažiť niečo viac ako stereotyp obyčajného sveta.
Chcela by som byť niekým výnimočným, aspoň pre jedného človeka byť niekým skvelým a dôležitým. Všetci o mňa zakopávajú a ja som jednou nedokončenou kapitolou ich bytia. Zasa zniem sentimentálne a je mi zle ešte skôr ako tie slová vyjdú spod mojich prstov tancujúcich po klávesnici, ale nemôžem inak. Skrátka aspoň chvíľu musím byť sentimentálna aby som zajtra opäť mohla byť tá ironicko-sarkastická Mort. Aby som mohla byť taká akú ma svet pozná.
Hrať sa na niečo - je to nejaké moje životné poslanie, či čo? Neznášam sa za tie chvíle, keď nehrám fér, keď neodpovedám podľa svojho vedomia a svedomia na najjednoduhšie otázky.
Prečo aspoň na chvíľu nemôžem žiť vo fantastickom svete, so všetkými možnými príšerami? Je to lepšie ako toto, nie?
Poďme hľadať brány do iných svetov! Poďme snívať o veciach nei celkom skutočných. Vymaňme sa z tejto hnusnej žumpy. Odíďme preč.
Čo všetko by som za to dala.
Presne preto hľadám útočisko v knihách. Hocakých len nie z dnešného sveta. Nech sú zlé, vojnové, ale nie so súčasnými problémami.

A týmto oficiálne otváram sériu poviedok o nadprirodzenýých bytostiach, niekt nevie ako často, ale snáď vždy keď budem potrebovať si niečo vyventilovať..

 Blog
Komentuj
 fotka
flyleaf  22. 5. 2011 19:22
 fotka
purenarcissism  22. 5. 2011 19:33
yes please! zdieľam tvoje pocity a niet lepšieho ako možnosť uniknúť do kníh
 fotka
flagrantine  22. 5. 2011 19:44
ako to, že máš len toľko fanúšikov
 fotka
nella13  22. 5. 2011 19:53
krásne napísané.. Ja tiež po niečom takom túžim zažiť .. myslím,že by bolo super byť morskou pannou.
 fotka
sweetheart275  16. 6. 2011 21:47
hej chcela by som byť niekým nadprirodzeným, ale naozaj môžme len snívať =D
Napíš svoj komentár