Otvorim dvere kde ma poslali a naraz zbadam 4 volne postele na ktorych dufam nik nebude lezat. Vsetko je tu biele ako v nebi možno je to predpriprava keby sa niečo nepodarilo.. možno.. ale zatial vsetko musim brat optimisticky.

Vybrala som si postel na ktorej budem odteraz spavat. Nie vsak na dlho!!! Dúfam..
Je 10:00 a ja nemam co na robote som hladna, zapalila by som si ale momentalne to nejde spanok ma premohol..

Zobudilo ma trapne vrčanie telefonu .. ako inak mama.
Je mi na nič teda jej nezdvihnem a dalej pokračujem a v náram sa do hlbin spanku.
Zas ten sprosty telefon. Kto to je tentoraz?? pýtam sa sama seba. Samozrejme koho iného ked na izbe nikoho niet. Kupko. Potesila som sa aspon jeden normalny človek z tych vsetkych ktory sa tu okolo mna pohybuju za dverami. Zdvihla som.

Moja nalada sa zlepsila o 900% teda som vstala z postele nahodila som daco aby mi nebolo chladno i ked vonka je dusno ako v psej búde. Vzala cigy do ruky a heš von. No von ako von dalej ako ku bráne by som sa asi nedostala.. tak som si teda sadla na lavičku a potiahla.. ssss.. hmm to je dobry pocit povedala by som ze lepsi ako sex ale to nieje pravda čiže to nepoviem.

Ciga dohorela a ja som sa vratila zas spat. dostala som obed, čaj a dokonca aj čokoladu. Na Slovenske pomery sa tu o nas staraju celkom fajn. Aj obed sa dal zjest...naozaj!!!

po dobrom obede som si dala zas slofika noo ten nebol dlhy zobudila ma pani vo dverach ,,podte somnou slečna". No OK tak som teda nasledovala jej kroky ked sme sa bližili k akej si podivnej miestnosti zacala som mat strach. Potom mi vysvetlila na co sme tu a uz aj som ležala..

Nebudem opisovat aky to bol pocit ale nechceli by ste to zažiť..(vola sa to klystýr) Je to nechutnééé. Vopchala mi do konečnika tenku rurku a potom som uz len počkala 2 minuty a muslela som utekat na zachod. To čo som tam zažila by ste nevideli ani v najlepsej komedii. Sama som sa smiala ako sprosta.. haha aj teraz ked si na to spomeniem. Potom vam asi nemusim vysvetlovat co som navstivila .. pre tych ktory to nezazili tak: sprchu..

Lahla som si do postele a rozmyslala co idem urobit aby som sa tak ukrutne nenudila.. Bola som si zapalit ano.. Cestou som si v stanku kupila emu a citala citala citala az ma to prestalo bavit lebo ma zacal pobolievat chrbat. Nasla som tu internet a teraz pisem.


Pre tych co nepochopili nachadzam sa v nemocnici a zajtra ma budu operovat drzte palce.. bojim bojim

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
antja  3. 9. 2008 21:08
heh inak bz som nepochopila. keby si to tam dolu nenapisala

a na co ides? slepak?

najprv som si myslela, ze detoxikacna kura
 fotka
lc  4. 9. 2008 10:54
mno drzim drzim palce, a ten klistirrr, zazil som achhh jajj mou, to bola fakt sranda
 fotka
devilslim  12. 10. 2008 10:50
caf moje ako sa ti dari?

hadam si v poho.....ja tidrzim palce aj na nohach,
Napíš svoj komentár