Kvapky dažďa nám kvapkali na pery a ty si sa pýtala prečo.Ja som ti povedal,že neviem.Neviem,či to chcem,neviem či tu patrím.Neviem nič.Ty si sa na mňa smutne zahľadela a cítil som bolesť,ktorú som ti spôsobil.Cítil som,ako sa ti srdce zachvelo,vynechalo dva údery a naskočilo znovu.Cítil som,ako ti začalo rýchlo biť.A vedel som,čo sa dialo.Chcelo sa rozdeliť na dve časti.

Chcela si,aby som si tú polovicu zobral,ale tvoje oči prezrádzali,že nechcú.Tvoje oči mi ho chceli podarovať celé.Naklonila si sa ku mne a prezradili mi,čo chceš urobiť.Najprv som sa odtiahol a potom som ťa objal.

Tvoje telo sa chvelo a ja som váhal.Chcel som ti povedať,ako ťa ľúbim.Chcel som ti povedať,že už bude všetko iba fajn.Chcel som ti povedať,ako veľmi mi chýbaš.Ale ja som sa sústredil iba na to,čo nemôžem spraviť.Ublížila si mi natoľko,že ti nemám silu odpustiť len tak.

Musíš trpieť,ako som trpel ja.Musíš sa triasť od strachu,aby si o mňa neprišla,pretože tak som sa triasol ja.Každý nový chlapec v tvojom živote,hoci iba kamarát,pre mňa znamenal nekonečné noci plné múk.Bál som sa,že ťa stratím,aj keď to nič neznamenalo.

Prvá slza v tvojich očiach a ja sa na teba nemôžem dívať,lebo ma to zožiera zvnútra.Viem,čo chceš počuť,ale ja ti to teraz nemôžem povedať.Som príliš slabý,príliš sebecký a príliš nahnevaný na to,aby som ti to povedal.

Pozerám na teba,keď neplačeš,do tvojich očí,ktoré neklamú,no stále ti to neviem povedať.Neviem to ani len napísať.Som k tebe odmeraný,tvárim sa,že ťa už nechcem vidieť.

Ale tvoje srdce a oči vedia,že ťa neskutočne ľúbim.

 Blog
Komentuj
 fotka
orochimaru  15. 5. 2010 22:38
Hej ano ocy neklamu!

..ale ako koho hm
 fotka
mizoyka  15. 5. 2010 22:52
@orocjimaru oči nikdy nikoho neklamú,a už vôbec nie človeka,ktorého ľúbiš....
 fotka
udy1  15. 5. 2010 23:12
ale aj to sa dá ...
 fotka
adsy  16. 5. 2010 08:48
V očiach vidíš dušu i srdce človeka.
 fotka
signofpunksdaughter  8. 9. 2010 17:52
Miši? poklona perfeknté uplne brutálne skvelé
 fotka
mizoyka  8. 9. 2010 18:09
@signofpunkdaughter ďakujem pekne Bubu
Napíš svoj komentár