2 roky ubehli ako voda.Riško chodil pravidelne k tomu liečiteľovi bez mena.Cítil sa dobre,ja som sa cítila dobre,keď som vedela,že sa mu stav nezhoršuje.Lekári boli naozaj prekvapení,pretože nič nenasvedčovalo tomu,že sa môže niečo stať.Malý Riško nám stále prinášal viac a viac radosti,a pred týždňom mi ten veľký navrhol,či sa nepokúsime o ďalšie dieťa.Ešte stále váham,pretože sa po pravde bojím.Pamätám si,presne pred rokom nám maličký povedal:"Ľúbim vás."Bolo to také krásne,keď to išlo z úst malého dieťaťa.Z úst nášho malého dieťaťa.

Ozaj,zabudla som na jednu vec.Kúpili sme si malý útulný domček na primerane veľkom pozemku s krásnym zeleným trávnikom.Kúpili sme si malé čierne šteniatko.Rástlo spou s malým Richardom a stal sa členom našej rodiny.

Všetko išlo skvelo,ale rýchlo.Nestačili sme si to vychutnať,lebo nastali problémy.Richardovi sa začal nádor zväčšovať,rapídne.Mal bolesti a minimálne raz do dvoch mesiacov odpadol.Momentálne je doma,pretože ho prepustili pred troma dňami z nemocnice.Upadol do depresie,čo je pre takýto stav ešte horšie.Včera som volala liečiteľa a vravel,že najskôr môže prísť o týždeň.O týždeň?To neprichádza predsa do úvahy.Ale musím vydržať.Pre mňa,pre môjho manžela a pre môjho syna.

Verím mu.Verím,že mu pomôže.Ja verím.Nikto mi nemôže vziať moje šťastie!Už sme si toho vytrpeli dosť.Zničená svadba,nepokojné tehotenstvo,večný strach a dva roky šťastia.Lenže to je krátko.
Aspoň pre mňa...

NASLEDUJÚCA ČASŤ ----->

 Blog
Komentuj
 fotka
kathussqa  31. 5. 2010 21:33
dnes nejaké krátke, ale zato napínavé
 fotka
natuska6262  2. 6. 2010 18:56
dva roky su prilis kratko ....to mas uplnu pravdu ...dufam ,ze sa tento pribeh skonci stastne a ludovy liecitel pomoze Riskovi ...on musi prezit ! tesim sa na pokracovanie
 fotka
kathussqa  13. 6. 2010 21:22
už chcem ďalšííí
Napíš svoj komentár