Cez vikend som bol v Bratislave, stretol som sa so svojou redakciou. Prakticky vsetko su to uspesnejsi ludia nez ja. Aspon dojmovo a subjektivne.

Skusme len par prikladov:

Natocil slovensky celovecerny film a teraz pracuje na scenaroch pre tri dalsie. Jeden o troskovej, jeden o partizanoch a povstani a jeden o ktorom nechcel hovorit. ma za sebou karieru sefredaktora v skateboardovon casopise.

Napisala scenar na tv serial ktory uz ma potvrdenu produkciu. Velka ceskoslovenska scenaristka si ju nedavno vzala pod svoje kridla a ide ju zaucat do vacsich projektov. Bola semifinalistka v sutazi poviedka 2019.

Ma 27, je doktorantka, popritom pracuje v regular jobe a este je sefkou v mojej redakcii. Nehovoriac o par bocnych joboch o ktorych ani neviem ze ich ma.

Je na volnej nohe, zaraba tym co ho bavi - uci o hrach na dvoch univerzitach, pomaha s hernym dizajnom v roznych hrach a so svojimi dredmi a ganjou mi pripada ako najslobodnejsi clovek, ktoreho poznam.

...Na jednej strane si pri nich pripadam malicky, ale zaroven aj inspirovany ich uspechmi.

Na druhej strane som smutny, je mi luto ze v 30tke clovek uz nedokaze udrzat po kope na jednom geografickom mieste svojich priatelov (tak ako na skolach, alebo mozno v jednej praci).

Tak uz len rapid-fire novinky

Stara mama stale nevie ze uz nemam priatelku, stale sa mamky vypytuje ci uz videla moju nevestu.

Moja asexualna kamoska sa mi priznala ze mala so mnou eroticky sen vraj nie som teda jej prvy, ale ani nie najhorsi.

Po hodine vyberania zavesnej tyce na kvetiny som si kupil teleskopicku hrazdu, aspon mam istotu ze tie crepniky udrzi.

 Blog
Komentuj
 fotka
motovidlo323  23. 6. 2020 16:07
Ako sa stať scenáristom?
 fotka
james98  23. 6. 2020 20:04
Tá 27-ročná nemá náhodou 26?
 fotka
mix  23. 6. 2020 20:44
@james98 neser ma, kto si?
 fotka
james98  23. 6. 2020 20:48
Z toho všetkého mi len táto jedna vec bola povedomá, ak hej a myslíme na rovnakého človeka, tak by som ničomu z toho neveril - ale to len tak strielam
Napíš svoj komentár