Ahoj,
už sa ti niekedy stalo, že si stratila jednu rukavicu, topánku, alebo ponožku? Ak áno zapamätaj si, že mi dlžíš jednu hviezdičku na konci článku.

Takže logicky, ak si čo i len polovica ľudí na svete raz za čas stratí jednu rukavicu, druhá im ostane a je totálne nanič!
Ale to sa od tejto chvíle zmení. Navrhujem totiž vytvoriť Svetovú organizáciu nekompletných párov. Bol by to obrovský sklad, niekde v rozvojovej krajine (Afrika, Ázia alebo Letanovce)
Kde by sa zhromažďovali zásoby nekompletných párov.

Pre začiatok by šlo hlavne o
Textil: Topánky, ponožky, rukavice.
Doplnky: Náušnice, kontaktné šošovky.
Náradie: Putá, kladky, zámky a kľúče od nich, kotúče na činky.
Ale aj ako ma moja spolubývajúca upozornila, bolo by vystavané aj špeciálne oddelenie: Nie len pre dvojice.
Ona: „Lebo keď máš desať umelých nechtov a jeden sa ti
od°ebe tak môžeš tie zvyšné hodiť do prdele.“

Ak ťa niečo do tohto zoznamu napadne pripíš to pod článok a dlžíš mi ďalšiu hviezdičku!
Tento sklad, táto svetová organizácia by denne prijímala žiadosti s fotkami a opismi predmetov, ku ktorým má nájsť pár. No a keby ho nenašla, tak by dotyční mohli danú vec poslať do skladu, kde by čakala na iného šťastlivca.

Druhá organizácia, ktorá by mala vzniknúť je určite Národná agentúra pre zastavenie štikútania.

Ako vieme štikútanie je spôsobené tým, že na vás niekto myslí.
24 hodín denne 7 dní v týždni by boli k dispozícii operátori call centra, ktorých by si zalarmovala keď sa ti už extrémne dlho štikúta, cez internet by si im poskytla svoju databázu kontaktov a oni by odvolávali ľudí a snažili sa okľukou zistiť či na teba nemyslia. Nepriamo, pretože inak by navodili ostatným myšlienky na teba, čo by znásobilo tvoje štikútanie.
Ak si za založenie tejto organizácie, dlžíš mi ďalšiu hviezdu!

Tretia a organizácia by mala byť skôr dobrovoľníckym združením. Konkrétne: Dobrovoľnícke združenie kritikov estetickej stránky vecí

Toto spoločenstvo by bolo neziskové, jeho členom by mohol byť ktokoľvek s dostatočnou vnímavosťou a preukázateľným citom pre estetiku (merali by to špeciálne testy). Hliadky, ktoré by táto organizácia vysielala do mesta by udeľovali morálne pokarhania nevkusne oblečeným ľuďom, decentne by upozorňovala na malé prehrešky (vytlačiteľná vyrážka cez pol čela ktorá sa pýta na stisnutie, zabudnutá cenovka na oblečení, či vyhrnutý pásik s informáciami o praní a žehlení trička), alebo by organizovala väčšie protesty voči urbanistickým alebo architektonickým chybám...kostol natretý na modro, krémovo + červená strecha a chromované doplnky... a podobne.

Prikladám dôkaz: » www.geolocation.ws/v/P/6396996/hen...

Týmto dobrovoľníkom by nešlo o buzeráciu, ale o zlepšenie estetickej klímy. A mne by padlo vhod keby mi niekto na ulici 10 metrov od pekného dievčaťa stihol decentne povedať, že mám na kabáte hovienko operenca, skôr než sa na ňu usmejem.

No a už mi dlžíš iba dve hviezdičky, jednu za to že si prišla až na koniec a druhú mi môžeš dať ak sa ti to páčilo a chceš, aby si to prečítal aj niekto iný.
Dík.

 Blog
Komentuj
 fotka
demoniqangel  15. 2. 2012 23:57
Fakt vidno že si ešte nikdy nebol v priamom kontakte s čočkami... To keď stratíš, nevzkriesiš. To keď ti padne pred zrkadlom na parkety a nájdeš na druhý deň, nevzkriesiš
 fotka
madiska  15. 2. 2012 23:59
Hlásim sa ako dobrovoľník do združenia kritikov estetickej stránky vecí (prekvapivo)
 fotka
grietusha  16. 2. 2012 00:16
oprav si link, máš to prelinkované na birdz jedine, že by šlo o strašne dobrý vtip



v každom prípade ťa tajne milujem za to, že súhlasíš s tým, že ľuďom sa má hovoriť o vytlačiteľných vyrážkach. mňa to strašne irituje vždy keď má niekto vyrážku, ktorá tak pulzuje, že mám pocit, že vyletí sama od seba. akože, to sa ten človek nepozrie do zrkadla? a najviac!!! najviac mi vadia tatké tie biele čo sú presne medzi nosom a perami. ľuďom, čo majú túto vyrážku a nevytlačia ju, zásadne odmietam veriť (a za to sa mi všetci smejú :/ )
 fotka
h8u  16. 2. 2012 00:20
úúúúplne skvelé!!!
 fotka
mix  16. 2. 2012 00:23
@grietusha

Dík, opravené... Birdz zas nie je až tak gýčový
 fotka
chevro  16. 2. 2012 00:26
Hneď aj prispejem do tej prvej a budem tu mať zrazu kopu miesta



Super!
 fotka
amikadze  16. 2. 2012 23:23
raz som stratila rukavicu a odvtedy ich mám priviazané o bundu, obe spojené takým pleteným špagátikom a navlečené v rukávoch
 fotka
mix  16. 2. 2012 23:42
@amikadze - to poznám, mal som to kým som chodil do škôlky, pecka gadget!... ale tak mi napadlo, že ak by sa z toho stal trend, z toho špagátika čo spája páry myslím, tak by to jednak zruinovalo Svetovú org. nekompletných párov a musela by vzniknúť konkurenčná Svetová organizácia kompletných (stratených) párov... no a dokazovať, že ten pár drahých náušníc, alebo pekných rukavíc je môj a nie niekoho iného... no neviem, stojíš pred veľkým rozhodnutím, ja by som tú myšlienku so špagátikom radšej zavrhol.
 fotka
amikadze  16. 2. 2012 23:51
predstav si ponožky zvazané špagátikom myslím, že by to bolo nebezpečné trochu
10 
 fotka
mix  16. 2. 2012 23:52
@amikadze nie nie, zle si ich predstavuješ. Veď aj tie rukavice sa predsa prevliekajú, tak aj ponožky by sa prevliekli cez nohavice.
11 
 fotka
amikadze  16. 2. 2012 23:56
tak to je výhra

kto vie, či všetci tí hip-hoperi nemajú len krátke šnúrky, keď nosia nohavice tak nízko
Napíš svoj komentár