Ja vlastne už ani neviem, či sa mi chce... Byť. Existovať.. .Život len tak plynie. Preteká mi pomedzi prsty ... Žiadne radosti, žiadne splnené sny, žiadne úspechy. Neteší ma nič. Mám život s ktorým si neviem dať rady - Ak by mi vtedy, pred rokmi, niekto dal na výber. . . Ja som to takto nechcela, vážne nie.

Už je to tak dlhá doba . . .

A normálny život, bez stresov, problémov a depresií, je pre mňa stále nesplnený sen, kvôli kôpke problémov - ktoré nevyriešim hneď. A možno aj nikdy, hehe. Veď ja už vlastne ani nedúfam. Lebo aj tú chvíľkovú nádej, vždy vystriedalo sklamanie. Z čoho mám mať radosť? Silu?... Vyčerpaná som, cítim. . .Fyzicky, ale aj duševne.

. . . A STRACH. Najväčšia brzda. Obmedzujem sa denno denne kvôli obavám a strachu, ktorému sa neviem postaviť čelom. Nedokážem proti nemu bojovať - trápi ma to už roky . . . Mnohokrát si kvôli tomu nevybavím ani úplne bežné veci. Lebo sa bojím ... Vždy toho najhoršieho. Nie, nie som až tak negatívny človek, ako by sa mohlo zdať... Práve naopak, snažím sa vo všetkom "zlom", vedieť aj niečo pozitívne. , A aj vďačná som, za to, čo mám. . . Nechcem pôsobiť ako zdeptaná, umrnčaná, nevďačná trubka, ja len som už zúfalá z toho. . . Lebo chcela by som normálne žiť. Ale nedá sa, keď sa bojíš aj nakupovania v Bille. Snažím sa, nejak dostať do hlavy, že je to  len o mne, že si len varím, že žiadna z mojich obáv sa nenaplní... Zbytočne, neviem, nedokážem si sama pomôcť. . . A takto ma to už nebaví. . . 

. . .Ono, podľa mňa, človek, ktorý to nezažil, to ani nemôže chápať ... lebo na to, čo sa odohráva v hlave a v tele človeka... Podľa mňa neexistujú žiadne výstižné slová.. ktoré by dokonale vyjadrili tú bezmocnosť. .. neprajem to nikomu, fakt nikomu. Gor, keď je to dlhodobý stav..  Nepríjemné. . . 

Cítim sa, ako väznená na slobode. 









 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  29. 10. 2018 09:45
Neboj sa este si mlada a mas predsa moznosti pracovat na sebe
 fotka
missingperson  29. 10. 2018 09:48
@vreskot000 Iste, nevravím že nie... Len to nejak dlhodobo viazne v tom istom bode.
 fotka
antifunebracka  29. 10. 2018 16:13
A presne na toto ľudstvo vynašlo tabletky.
 fotka
autistik  29. 10. 2018 17:57
 fotka
surfrock89  30. 10. 2018 11:39
nestastie je len myslienka,vsetko sa odohrava v hlave,co sa deje vonku to je druhorade
 fotka
antifunebracka  30. 10. 2018 16:05
@autistik Citalec napr..
 fotka
freewriter  30. 10. 2018 18:23
Budem veľkorysý. Môžeš so mnou začať meditovať.
 fotka
vreskot000  1. 11. 2018 18:37
Ale poviem ti to takto. Nerob si z toho nic. Ja ti poviem osobne. Minule ma daky blazon.... Asi tak rok dozadu ma dakto udal na polícii. Pomyslel som si. Teraz sa preukáže sila mojej viery, o ktorej píšem. Nakoniec sa všetko vysvetlilo. Ale nebudem na daneho človeka nadávať. Jeho to raz dostihne. Prežil som aj to. Ale bral som to ako skúšku, v ktorej som obstál, nebolo to príjemné, bolo to mimoriadme neprijemne.... Ale povedal som si...opriem sa o Boha. A pomohol mi, lebo som chcel spravodlivost...
 fotka
mayo911  5. 11. 2018 15:49
tiež si fobička?
Napíš svoj komentár