Mali ste už niekedy pocit, že by ste tu ani nemali byť? Ja áno a nemala som k tomu ďaleko keď mi boli 4 roky tak som sa vyhla smrti a čo zo mňa vyrástlo dievča ktoré malo nie peknú minulosť a krutý život. Ja si myslím, že každý to má alebo mal ťažké ale nie všetcí to prekonajú a zahodia to za hlavu.
Ja som to tiež skoro nezahodila za hlavu a chcela som to ukončiť chcela som byť zlá tak som aj bola začala neposlúchať a robiť zlé veci aké sa len dali len aby som zabudla no aj tak nepomohlo v škole ma vyhodili a na intráku som mala podmienku to ma naštvalo a začala som už úplne vymýšľať podľahla som všetkému čo sa dalo. Nemala som peniaze tak som chodila do záložne a podobné veci len aby som mala na niečo čo nie je zdravé a to mi bolo len 16. Stále som striedala chalanov ale žiadneho nemilovala už som si myslela že som tvrdá ako skala už mi bolo všetko jedno nikto si nevedel predstaviť že by som ja vyvádzala keď vyzerám tak slušne ale časom už zistovali na mne ľudia že som v tvári a ceľkovo veľmi chudá a chodím bars kde....najlepšie je, že idem k psychologičke aby mi pomohla a miesto mi povie iba, že toto som ešte nepočula nemám ako pomôcť! áno poteší ja viem ale posledný rok som sa začala zaujímať o tom že každý niečomu verí a každý má nejaký svoj sen a cieľ aj ja ho mám tak si pôjdem za ním nebudem myslieť na to čo bolo ale na to čo môžem dokázať.
Ráno vstanem z úsmevom prestanem robiť tie zle veci čo ma ovládali a začnem nový život. Naozaj sa to stalo našla som si lásku naučila som sa milovať čo ma nemal kto naučiť začala som mať ciel mám prácu kde som šťastná a pred sebou novú karieru a môj sen, že sa dostanem do Francúzska je na dosah. Treba v živote skúšať a už je rok zo mňa dobre dievča ktoré začína byť úspešné a myslí konečne aj na seba nie na ostatných. Hlavné je sa nevzdávať aj keď príde to najhoršie obdobie. Ak si to prečítate opýtajte sa máte svoj sen? a robíte niečo preň?

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
kolieskonavoze  1. 9. 2014 00:24
nesúhlasím so všetkým, ale päť hviezdičiek za úprimnosť. !
 fotka
miskavlnka  1. 9. 2014 21:32
ďakujem a hej každý ma iný postoj k životu a ja som uviedla svoj
Napíš svoj komentár