Toto sa mi snívalo asi týždeň dozadu takže niektoré veci budu možno trocha skreslené Ale bol to taký sprostý sen,že keď som sa zobudila tak som nemohla uveriť aká sprostosť sa mi snívala

Najprv sme sa celá naša family(ja,brat,mamča,ocino)hojdali na ajfelovke A to asi tak,že uprostred tej ajfelovky bol ako v strede zvona čo je tá guľa tak taká bola v strede tej ajfelovky a na tom sme sa nejako hojdali.A strašne som sa bála,že odtiaľ spadnem.
Potom som zrazu nejako lietala, ale to si vôbec nepamätám.Iba viem, že som kdesi pristála aj s nejakou babou..nepoznala som ju a všade okolo nás bola hustá biela hmla.Ja som sa zrazu prudko postavila a hmla bola preč!
Ale horšie bolo,že sme zistili,že sme pristáli na šikmej červenej streche a pod nami je voda!
Vyzeralo to akokeby sme boli uprostred šíreho mora len my a tá šikma strecha.A čo bolo ešte zvláštnejšie,že som skočila do tej vody
Tá voda bola takáá modráá a takáá tepláá(a nie nepočúrala som sa a plávali vnej také malé rybky
Potom sa to zrazu všetko zmenilo a ja som sa ocitla v nejakej izbe aj s mojimi dvoma kamoškami.Zrazu sa otvorili dvere a vošli traja kamoši z tábora.
A ani neviem ako ale šli sme kdesi na diskotéku.Ale ešte predtým som šla s mojim..no nazvime ho tiež kamarátom do nejakého obchodu ale viem že tie uličky boli strašne úzke a bolo tam bludisko.
Potom som sa vrátila na tú diskotéku a viem,že všetky baby si tí chalani rozobrali a ja som ostala sama.Tak som sa rozhodla, že si chytím nejkého chalana do takej špeciálnej prezliekacej kabínky.A podarilo sa mi to!
Ale potom som sa...naštastie alebo na nešťastie zobudila

Ak ste sa dopracovali až sem(lebo je to v podstae blog o ničom) tak by som ešte chcela dodať že tento blog som napísala na návrh mojej kamošky borkiss, lebo už dlhšie som si vravela,že napíšem nejaký blog a nebolo o čom a na jej radu som ho napísala takže ďakujem Borka

 Denník
Komentuj
 fotka
mardzi93  25. 1. 2009 20:47
no teda riadny salenak sen
 fotka
klidopido  25. 1. 2009 20:48
tiež dobrý sen... nelogický dej v sne urobí svoje
 fotka
toscho  25. 1. 2009 20:55
zdá sa mi, že nie som jediný, čo má sny tohoto typu
 fotka
thomasqo  25. 1. 2009 21:03
@3 aj ty sa zatváraš s chalanmi v kabínke?
 fotka
mernose  25. 1. 2009 22:59
máš riadne sny
 fotka
borush  26. 1. 2009 10:17
to si sa musela zobudiť riadne unevená po takom sne
 fotka
borkiss  27. 1. 2009 14:55
dakujem za venovanie ale je to riadna bujacina
 fotka
zabulka222  17. 2. 2009 17:21
keď sem píšeš sny ty..tak si napíšem aj ja jeden ...pozri ho potom
Napíš svoj komentár