Mala 14 rokov ked sa jej začalo krásne žit . Myslela si : " Mám 14 som dospelá už môžem všetko " . Tým sa začalo aj prvé ožran párty , vonku na schodoch , pod mostom , na lavičkách proste kde sa dalo najebat. Cigaretka v ruke , behala po bare ak najvačšia . Diskotéky do rána kde za jeden večer prestriedala aj piatich chalanov . Vtedy padali stávky ktorá dá viac je viac cool . To bol život , žiadne starosti . Aspoň vtedy si myslela že život je o tom. Takto krásne prešiel celý deviaty ročník .



Ked konečne prišla na strednu vyzeralo to takisto . Jednoducha povedané , najebaná 24 hodín denne 7 dní v týzdni . Závislost na alkohole ? Kdeže ! Nič také . Nepripušta sa . Ale potom sa to začalo všetko komplikovat . Prišiel on . Malé velké hlupučke dievčatko na neho nedalo dopustit . S ním prišli poriadne problémy . Zapojil ju do tažkej psychologickej hry ktora nemala konca . A skončit ju ? Takmer nemožné ! Alkohol prestal stačit . No nikdy nezašla do takých extrémov ako je piko . Tak sa začalo klepkárske obdobie . Prišli tabletky . Tramal . Lexaurin a podobne pičoviny . Už ani neriešila kto jej da aku tabletku , zjedla to čo prišlo . Strach , plač , depresie . Už nebolo cesty spet . Ale vedela že ak to skončí niekomu sa niečo stane . Hrala dalej . Prehrávala na plnej čiare zo vštkým a všade . Jej psychika to začala vzdávat . Prišli prvé čiary , prvé jazvy . Neskor to boli poriadne jazvy . Pokusy o samovraždu , prázdne ihly do žíl . Ked jej vytekala krv , bol to krásny pocit . Krásny stav . Hádzala do seba prášky na spanie . Išlo to dalej . 10 tabletiek - nič , 20 tabletiek a alkohol nič . 30tabletiek - nič . Stále viac a viac tabletiek a už len utlmy , nevolnost a unava . Takto ubiehal prvý aj druhý ročník na strednej . Cez letné prázdniny už nevládala a rozhodla sa ukončit tu hru . Skončila ju s krásnym pocitom a vyzeralo že sa nikomu nič nestane . Musela na dva mesiace odist aby sa vštko dalo do poriadku a aby bola medzi novými ludmi . Prišla domov , ludia kvoli ktorým odišla ju našli . A teraz jej urobili dalšie peklo . Vtedy vedela že to neskonči dobre a mala pravdu . Jeden život vyhasol ale nie ten jej . A hra sa pokračuje . Otázka je ako to celé znova skončí .

 Blog
Komentuj
 fotka
schizoofrenik  13. 12. 2011 17:15
trošeno depresívne (ach)
 fotka
12pusinka16  13. 12. 2011 17:16
silno úprimné
 fotka
schizoofrenik  13. 12. 2011 17:21
inak keď sa nad tým zasmyslíš, ak by si spojila životy Teba, Paťky a mňa a niekomu ich "láskavo" podarovala, ja Ti garantujem že ten dotyčný by sa bol skrz depresiu obesil pupočnou šnúrou skôr ako by sa narodil (ach)
 fotka
12pusinka16  13. 12. 2011 17:24
@schizoofrenik ešte že nie sme opúšťajúce sa trosky
 fotka
schizoofrenik  13. 12. 2011 17:35
@12pusinka16 hej hej, my sme trosky držiace pokope
 fotka
somdebilka  22. 8. 2012 14:22
Každý má nejaký príbeh...
Napíš svoj komentár