Je to tu opäť- stačí len zavrieť oči- ponoriť sa do ríše snov a nočná mora, zlo a nenávisť opantá srdce, myseľ a v neposlednom rade tvoj charakter, kt. sa pokúšaný dosť často. Zase tá istá postava.


Dlhý čierny habit s kapucňou. Bol lemovaný so zlatými stuhami- v strede habitu- teda na chrbte bol vyrytý purpurový pentagram. Habit zrazu skĺzol z tej osoby na zem. Najprv z ramien a potom pomaličky išiel po pravej ruke. Objavili sa dlhé čierne vlasy, korzet, nohavice. Ako zvyčajne zase mal na sebe čiernu farbu. V pravej ruke zvieral bič, ktorý mal niekoľko koncov. Bol omotaný okolo jeho pravej nohy. Jeho pravá časť tela bola posiata čiernymi škvrnami- nedávali žiaden obrazec. V ľavej ruke zvieral čierny pohanský ruženec. Tvár mal zahalenú čiernou šatkou- ani v kútiku duše som netušil kto to je- teda ma to vôbec nenapadlo. Z vrecka si vytiahol čiernu stuhu a začal si viazať vlasy do copa.

V tom sa ozvalo. Zase si prišiel, čo potrebuješ, vieš, že nemáš šancu. Ani neviem ako, ale pred ním sa objavila ďalšia osoba. Táto osoba bola oblečená v bielom habite- tvár jej nebola vidieť- bola skrytá pod kapucňou. Nevravela nič- len tam ticho stála. Ticho prerušovalo len cvendžanie, ktoré vychádzalo z biča. No povieš mi, čo chceš? A zase nič- čierny kňaz sa obrátil chrbtom, že odíde a vtom to začalo- okolo bieleho kňaza sa objavila biela aura, začala sa okolo neho točiť. Čierny kňaz sa obrátil a povedal: „Mám toto chápať ako tvoju výzvu na konečný boj? Čo bude moja výhra ak ťa porazím?“ Opäť nastalo ticho- v tom sa ozve biely kňaz- on, ponechám ti jeho dušu.

Obďaleč od nich sa objavilo miesto. Na tom mieste bol pentagram vyrytí do zeme, v jeho strede bolo oko padlého anjela. Z jeho stredu vytryskli ľadové hroty a uprostred bola mŕtva osoba. To je to najcennejšie čo mám a som ochotný o neho bojovať- po tvojej porážke chcem, aby si mu dal už navždy pokoj- nechaj jeho dušu- nepokúšaj ho, neživ ho jedom, zlobou a nenávisťou. Bude to čistá duša, ktorá bude predurčená na iné veci, než by mala robiť zlo.

Čierny kňaz súhlasil- toto je vyhratý boj- jeho duša bude moja- ako si úbohý. Biela aura zosilnela. Habit bol zrazu na zemi- a ten pohľad stál za to- bola to žena, korzet mala vykladaný zlatom- sukňu mala s veľkým rozparkom- v ruke držala ruženec- bol to veľký ruženec a uprostred kríža nebol ježiš ale jeho oko.

Aura sa znovu rozžiarila- zosilnela. Čierny kňaz sa nazlostil- a začal pomaly vyťahovať bič- ako ho ťahal, tak vyťahoval aj s ním kúsky svojho mäsa, čo ho robilo ešte zúrivejším. A boj sa mohol začať.

Obaja sa rozbehli oproti sebe. Muž šľahol bičom takou silou, že v zemi ostali krátery a zablysklo sa a blesky udierali a hrmeli. Človek by si myslel, že aj žena bude ovládať niečo také- ale nie- tá len používala ruženec a auru- aura ju ochraňovala a pripúšťala len malé zranenia. Zrazu zastala- chytila ruženec do oboch rúk, vyhodila ho do vzduchu a v tom to nastalo- objavilo sa také jasné svetlo, že človek na pár min nevidel a keď už zmizlo- tak bola pri mužovi a povedala mu- kto vyhrá ja či ty? Podcenil si ma a ako- a kríž s okom mu prikladala do stredu pentagramu, kt. mal v strede čela- lenže muž sa začal usmievať a odsotil ju takou silou- že vypľúvala krv z úst. Muž sa totálne naštval. Začali mu rásť kozie rohy a chvost. „Poriadne, ale poriadne si ma naštvala“ jej stále hovoril. Chytil nôž, kt. mal za opaskom- podrezal si žily a niečo pri tom hundral- zrazu sa začala triasť zem. Žena už asi tušila čo sa deje- znovu vyhodila ruženec do vzduchu- ten sa začal točiť, točil sa závratnou rýchlosťou až bol vymrštený pred muža- ako náhle dopadol na zem- tak sa to začalo. Muž bol spútaný ružencom- snažil sa a snažil, aby sa z neho vymámil- ale nešlo mu to. Jeho ruky boli spútané za jeho chrbtom- snažil sa hýbať- postavil sa na nohy a rozbehol sa k žene- v tom zo zeme vytryskol ostrý prúd vody a mužovi prechádzal cez telo- žena k nemu podišla, dotkla sa ho a voda zamrzla- objavil sa kryštálový oltár a muž bol v jeho strede prepichnutý s jedným hrotom, na ktorom visel spomínaný ruženec. Žena si myslela, že vyhrala a tak pomaly odchádzala od oltára smrti. Ale pozabudla na jednu vec- zem sa stále triasla a to znamenalo, že muž nie je mŕtvy- čierny kňaz otvoril oči a vyriekol jedno slovo a to slovo bolo: „SKAP!“ Začalo sa blýskať, hrmieť- na zemi sa objavil obrátený pentagram, z každého jeho cípu vyrástol jeden hrot- žena stála uprostred. Zrazu sa ocitla vo vzduchu spútaná. Jej telo bolo prebodnuté a jej srdce bolo na hrote. Muž sa začal smiať a smial sa tak, že sa to ozývalo. Kňažka ešte žila a z posledných síl vypustila z ruky dáky papierik. Akonáhle ho vypustila, v jej ruke sa objavil spomínaný ruženec a vydýchla.

Pozeral som na miesto, kam sa jej pohľad upieral- ale nevidel som tam nič- zrazu sa objavila dáka postava- aj ona bola zahalená. Pobrala sa ku chlapcovi- začala sa naťahovať aby sa ho mohla dotknúť a dať ho dole- muž len kričal- nech sa neopováži, že on má jeho dušu.


Na spomínanom papieri bolo napísané:
Len čistá láska ťa dokáže vzkriesiť,
len čistá láska ťa dostane z depresií,
len čistá láska ti bude ukazovať, čo je a čo nie je správne,
len čistá láska predurčuje smer životu,
len čistá láska ti dokáže pomôcť, keď si na dne
a túto čistú lásku môžeš dostať od osoby,
kt. nezištne miluješ,
kt. dôveruješ,
kt. ti je aj dobrým kamarátom a aj partnerom,
kt. je ochotná pre tvoje blaho čo to obetovať,
kt. by za tvoje šťastie, úsmev, radosť celý svoj život dala.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
zajkousko  13. 8. 2012 17:03
Milosrdenstvom Božím, láskou a modlidbou bude porazené každé Zlo, Zlo nemôže zvíťaziť, Zlo zdochýňa a jeho dni sa krátia........





filip
Napíš svoj komentár