Od uvedenej udalosti ubehlo už pár týždňov, presnejšie 3. Bol som rozhodnutý o tomto napísať už skorej, ale žiaľ nepodarilo sa- a keďže teraz nemám čo robiť, tak som sa rozhodol napísať o udalosti, kt. ma trošku zmenila život. Kebyže ide tento chalan po Bratislavskej ulici- tak možno by som sa za nim otočil a povedal si, že zaujímavý typ a nič viac.

Začalo sa to veľmi nevinne- už ani neviem kto bol prvý, čo napísal, či ja alebo on. Spoznali sme sa cez jeden chat, kt. je určený GAY bo BI chalanom. Napísal som mu správu, že ako sa má a že vyzerá celkom pekne, keď je zarastený. Slovo dalo slovo a a písali sme si už týden. Po pár prehodených správ sa ma spýtal, či by som neprišiel k nemu do NR ho kuknúť. Spočiatku som sa bránil, ale potom som si povedal, že pôjdem. Nebudem doma sedieť a kukať do blba alebo do blbého PC.

Prišiel deň D- t.j. pátek. Po robote som utekal na NIVY aby som stihol bus. Na moje veľké počudovanie som tam stretol spolužiačku z VŠ a pár známych z práce. Človek by si ani nepomyslel, že v jednom buse spozná toľko známych tvári a bude sa mať s kým baviť. Kamoška si dala do uší hudbu a ja som sa zatiaľ porozprával s kamošku z práce. Neskôr som šiel na net- vďaka bohu, že v autobuse mali WIFI. Komunikoval som s ním cez net a potom aj s ďalšími známymi- cesta ubehla veľmi rýchlo. Medzizastávka bola v Seredi. Ďakujem Bohu, že som sa nerozhodol ísť do NR autom, bo by som určite zablúdil s mojim orientačným zmyslom, kt. je mimochodom nulový. Na autobusovej stanici som mu chcel zavolať ale už ma videl a prichádzal ku mne.

Privítal ma chalan s krásnym úsmevom (od ucha k uchu), mohol mať tak 175cm (bol o niečo menší ako ja- na foto ani tak nevyzeral), a čo ma najviac dostalo boli jeho pechy- celá tvár bola pehatá. Už vtedy som bol z neho mimo a ostal som nemu na neho čumieť- presnejšie asi dve min. Išli sme k jeho autu a rozprávali sme sa. Cesta ubehla rýchlo, býval asi 5 min od stanice autom- ale ja by som tam určite netrafil. Keď sme prišli k ubytovni, tak na moje veľke počudovanie, býval na internáte uprostred mesta, nachádzali sa tu obchodné domy, Tesco, centrum mesta. Som si hovoril, že ak sa budeme nudiť- tak sa môžeme ísť prejsť do centra a po pamiatkach.

Prišli sme na jeho izbu- a bola taká ako vravel- malá, nič sa do nej nezmestilo. Tašky som si musel dať na kreslo a jednu do skrine. Posedeli sme si a pýtal sa ma, že či nejdeme do obchodu. Povedal som prečo nie a tak sme si išli nakúpiť vína, kofolu, niečo na večeru a raňajky. Po príchode z obchodu sme otvárali jednu fľašu môjho obľúbeného vína- Frankovka modrá (milujem trpké červené vína). Naliali sme si a počúvali hudbu a rozprávali sa. Ubehla dáka ta hodina a on si išiel zapáliť (fajčil viac ako môj brat). Spočiatku mi to vadilo ale ako sa neskôr ukázalo- bolo to super. Už sme mali vypitú jednu fľašu vína.

Načínali sme druhú a vtedy sa to stalo. Ani neviem, kto bol prvý, či ja alebo on- vrhli sme sa na seba. Ako som ležal sedel na posteli, zrazu som na nej ležal a vášnivo sa s ním bozkával. Jeho bozky boli super. Neviem, čím to bolo ale proste som sa nemohol s ním prestať bozkávať. Neskôr som to zistil- ten nikotín v jeho ústach ma doslova bral- začal som tú chuť milovať. Bozky boli vášnivé, bozkávali sme sa skoro 30 min. v kuse. Už som bol tak nabudený, že to zbadal- niečo mi začalo v slipoch tvrdnúť. Chytil sa toho a bol z toho úplne, že mimo. Nevedel som to pochopiť- čo je na tom také úžasné, že chalani sú z toho mimo- mam Slovenský priemer. Začal mi vyzliekať rifle- ale nemohol ich dať dole, nakoľko tam bol opasok- kt. nevedel odpnúť. Som mu troška pomohol. Keď ma dostal do slipov a zbadal to, čo sa v nich skrýva- bol úplne, že mimo. Začal som sa aj červenať, resp. hanbiť- nemám rád takéto situácie.

Keď už som bol úplne nahý- resp. len v slipoch- tak som mu čiahol pod triko aby som sa dotkol jeho hrude. A v tom to prišlo- bol som nadržaný ako už dlho nie- ten pocit bol úžasný. Jeho hruď bola zarastená, mierne vypracovaná. V návale vzrušenia som mu vyzliekol tričko a prisal sa na jeho hruď. Jazykom, resp. špičkou jazyka som začal lízať jeho celé telo. Začal som od spodku brucha a pokračoval som až k jeho prsiam. Keďže som zaťažený na prsia, jemne som sa prisal na jeho bradavky a začal ich dráždiť. Bol som vo vytržení. Rukou som mu išiel do slipov a jemne honil jeho penis. Chalan bol úplne vo vytržení a mimo.

Predtým, ako sme sa mali stretnúť som mu napísal jednu vec, aby nebol sklamaný. Nešiel som do NR za účelom sexu, len na stretnutie a spoznanie nového chalana- niet nad dobrých kamarátov. To, čo som mu napísal znelo: „Ak by k niečomu došlo a nedajbože by sa mi nepostavil- tak si z toho nič nerob. Už pár krát sa mi stalo, že sa mi nepostavil na chlapovi, kt. ma nepriťahuje.“ Ďalšia vec bola: „Ak sa nedajbože spravím ja skôr, tak potom máš smolu, lebo v tom okamihu strácam záujem o chlapa a odhadzujem ho ako handru- proste už nič ďalej nebude.“

Chlapec sa tohto bál veľmi ale nestalo sa to. V posteli sme sa válali, raz bol on hore a raz som bol ja- bolo to úžasné. Nezabudol podotknúť, že som moc dominantný a vášnivý. Keď sme sa už konečne ukludnili, tak sme spolu ležali a popíjali- sťahoval filmy, kt. budeme pozerať v noci. Splnil sa mi môj dávny sen- ležať vedľa niekoho, ležať mu na jeho hrudi a zaspávať na nej.

Tento chalan bol proste super. Telo mal pekné (kedysi som vyhľadával chalanov len s vymakaným telom, ale ako som stárol, tak som si uvedomil, že vonkajšia krása je na prt, keď vnútro je úplne prázdne; často-krát som si nemal s takými čo povedať a skončilo to len sexom, alebo vobec nič nebolo- a úprimne ma to už nebavilo), jemne športové. Toto bol asi prvý chalan, kt. som stretol a kt. mal aj vonkajšiu a aj vnútornú krásu- zabuchol som sa do neho. Celú noc som ležal vedľa neho, držal ho za ruku a miloval sa s ním popri filme- na tento večer nezabudnem do konca života.

POKRAČOVANIE NABUDÚCE- BOL SOM TAM TRI DNI. TOTO JE Z PRVÉHO DŇA.

 Blog
Komentuj
 fotka
mato6666663  13. 8. 2012 11:50
u mňa veľmi podobne, akurat sa to divne skončilo (nevim ani či vlastne skončilo) :/ ... divne... napiš aj ostatne dni
Napíš svoj komentár