Sofia sa zvalila na posteľ a k nohám si hodila ruksak. Konečne boli na mieste. Myslela, že v tom lietadle už skolabuje .Natiahla sa ako mačka a ani nevedela ako zaspala.

Zobudila sa až večer . Všade bolo ticho len, z vonku k nej prichádzala dobrá melódia, ktorá by ju na diskotéke určite roztancovala. Vyšla von do malej chodbičky, rukou nahmatala vypínač, a zapla svetlo. Na stene viselo zrkadlo a v rohu bola postavená mala chladnička . Potichu zaklopala na rodičovské dvere a roztvorila ich. Obaja sa prijemne zabávali a vybaľovali posledné veci z tašiek. „Sofi už si hore ?“ usmiala sa na ňu mama a do skrine uložila posledné tričká, ktoré vytiahla z tašky. „Oh áno som pôjdem sa trochu prejsť, dobre, len tu na okolie“ povedala Sofia a otočila sa na päte. „Dávaj na seba pozor“ zakričala ešte mama a Sofia zatvorila dvere. Opäť vošla do svojej izby, upravila si make-up džínsy prezliekla za riflovú sukňu a vyšla von na ulicu . Pozrela sa na malý hotelík, v ktorom bývala. Mal 4 poschodia a bol krásne na zeleno vymaľovaný. Z každej strany boli 2 balkóny a bol ohradený tmavo-zeleným plotom. Dole celkom na prízemí bývala jej teta Lili s manželom, na 1poschodi ona s rodičmi, a ešte jeden pár z Anglicka. Zvyšné 2 poschodia boli momentálne neobývané. Takmer každý teraz býval v hoteli s bazénmi a all-inkluzive. Rozhodla sa pre cestu na pravo, pretože ta naľavo očividne viedla iba k ďalším domom a hotelíkom . Z prava sa ozývala hudba .. lákala ju .. pobrala sa za ňou..

Kráčala po ceste a obzerala si rozličné obchody a reštaurácie. Bolo to len take maličké mestečko. Všetko viedlo rovno popri ceste a áut tam nebolo skoro vôbec. Až na konci cesty bola ďalšia kopa domov a hotelíkov. Po ceste naspäť si Sofia kúpila vanilkovú zmrzlinu. „Mňam“ takú zmrzlinu ešte nikdy nejedla. Sofia sa zalizovala skoro až za ušami a zamierila ku klubu z ktorého vychádzala ta úžasná hudba. Pred klubom stál chalan. Mal čierne jemne nagelované vlasy . Sofii sa zdalo akoby ho už niekde videla . Keď sa chlapec na Sofiu pozrel a usmial sa Sofia doplo. „Veď to je ten chalan z letiska“ zašepkala a drb. Jej vanilková zmrzlina skončila na jej džínsovej sukni. „no trapas“ Sofia sa zamračila na zmrzlinu a pozrela na chalana. Začervenala sa až po korienky vlasov a rýchlo sa pohla na odchod. Chlapec však ku nej s úsmevom prišiel a chytil za ruku. „no tak počkaj neodchádzaj !“

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
jillqa  5. 1. 2008 11:51
jejo zlatéé....nemôžem si pomôcť ale fakt sa mi to páči
 fotka
andri.handri  5. 1. 2008 13:08
a ten chalan hovoril po slovensky? vaaaaaaa vzruso najst v egypte chalana, kt. je slovak a este je aj pekny
 fotka
azel  5. 1. 2008 18:05
Troška naivné... Ale pekná rozprávka.
 fotka
supergirl0006  5. 1. 2008 20:38
jezis ja s toho nemozem mne sa to tak paci krasnucke dufam ze bude pokracovanie
 fotka
ing.sisi  5. 1. 2008 21:24
jop, skvele, skveleeeeeee, skveluckeeeeeeeeeee...
 fotka
josyp  6. 1. 2008 23:24
skvele, ako vsetky diely
 fotka
endre-silentname  8. 1. 2008 16:31
Príbeh sa mi veľmi páči.
 fotka
michellka  16. 1. 2008 20:05
teda budem plakat som necakala take ohlasy
10 
 fotka
martinka1112  31. 1. 2008 10:38
ooooououou vidno že som nečítala dlho od teba žiadny blog,...ale táto časť nemá chybu kočka,...
Napíš svoj komentár