Výlet bol úžasný a nezabudnuteľný . Všetci si ho užili, dokonca aj Kike sa veľmi páčil hoci musela štyri krát prosiť vodiča aby zastal ,že musí grcať J . Vrátili sa s peknými spomienkami a kopou fotiek v digitálnych fotoaparátoch .

Sofia musela stále myslieť na okamžik v autobuse. Keď sa jej a Adriánove pery približovali . Stále mala pred očami tie jeho v ktorých horeli ohníčky túžby . Trápili ju výčitky svedomia . Kvôli Markovi . Ona ho predsa ľúbi . Veľmi ho ľúbi . Dokázala by zaňho aj zomrieť . Jej srdce bolo preplnene láskou ku Markovi no túžba po Adrianovy bola väčšia. Bolo to o vášni dvoch tiel . O iskrení vzájomnej chémii medzi nimi dvoma. Adrián jej nebol ľahostajný, mala ho rada no necítila k nemu lásku . Priťahovala ju sexuálna túžba. Ta intímna. Chcela sa dotýkať jeho svalnatého tela cítiť jeho vôňu a ruky na jej tele . Táto túžba ju veľmi spaľovala .

Rozhodla sa preto vyraziť znova do net kaviarničky . Opýtať sa Lucky ako sa má , čo je nové , či sa už Marko objavil. Chcela sa uistiť, že je jej verný a miluje ju tak veľmi ako ona jeho . Pevne dúfala a modlila sa k Bohu aby aj on nebol spaľovaný sexuálnou príťažlivosťou k inému dievčaťu .

Zasadla si ku počítaču do kúta miestnosti s pohárom coca-coly a nalogovala sa na ICQ . Kvetinka pri Luckinom mene svietila na zeleno čo znamenalo, že Lucka je on-line . Výborne . Ani si nestihla kliknuť na okienko aby napísala správu . Lucka ju predbehla

„No kde sa toľko táraš ty cestovateľka ? Ako sa máš ? Ak sa chceš opýtať na Marka nevidela som ho a neviem čo je s nim.. mrzí ma to ale zrovna odchádzame s dievčatami na tú stanovačku a už musím bežať , chýbaš nám čau „ to bolo cele kvetinka sa zmenila na červenú . No super . Sofia si iba vzdychla . Nalogovala sa ešte na pokec no po chvíľke jej vyskočila tabuľka o prosbu prijatia do kontakt listu . Nick : MarkoMotorkar. Sofii podskočilo srdiečko . Bola 100% presvedčená, že je to jej Marko . Pridala si ho do svojho zoznamu a hneď začala datlovat správičku . Bola v polovici druhej vety keď sa objavilo :



MarkoMotorkar :

Vieš čo Sofia daj mi konečne svätý pokoj . Si jedno hlúpe úbohé dievča . chcel som ta len na sex no ty si ako nedobytná hradba teraz keď som sa ta konečne zbavil mam dievčat koľko len chcem . nepíš mi nevolaj mi a nevyhľadávaj ma nestojím o takú chuderu ako ty !!!!


Sofii sa divoko rozbúchalo srdce . Vrel v nej hnev a nenávisť. Nebude plakať koli takému chudákovi ako je Marko . Nezaslúži si ju . Nebude sa koli nemu utápať . Nerozmýšľala ani chvíľku . MarkaMotorkara hodila do ignoru a vypla ICQ . Tak preto bol ku nej taký vtedy na tej diskotéke . Ta prsatá baba čo s ňou bola nebola Júlia jeho sesternica s Kanady . Bola to jeho nová frajerka . Dopila coca-colu vypla počítač a pobrala sa domov . Chcela byť v tento deň sama. V izbe sa prezliekla do plaviek pobrala si časopisy a odišla na pláž.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
lewica  21. 8. 2008 19:58
vybornyy pribeeh chceem pokračovaniee.čakám dufám že čoskoro
 fotka
supergirl0006  21. 8. 2008 21:29
aj ja cakam na pokracovanie
 fotka
tuba  21. 8. 2008 23:08
nj zvedava ach dalo zabrat kym som docitala vsetky casti co mi chybali
 fotka
josyp  23. 8. 2008 14:02
super z našej michellky bude raz fantastická spisovateľka...
 fotka
majkarak  23. 8. 2008 20:28
jo to som chcela hlupák jeden motorkár vidno píš chytro
Napíš svoj komentár