Za Sofiino prvé miesto na súťaži miss v hoteli Miamy Adrián a všetci jej kamaráti ju hneď po súťaži pozvali do baru na nejaký drink a trochu si zatancovať. Chceli túto Sofiinu výhru trochu osláviť. Nebolo ani veľa hodín, takže do postele sa nikto neponáhľal a okrem toho ďalší deň bola sobota, a všetci mali voľno a okrem toho na nasledujúci deň mali večer absolvovať cestu k pyramídam.

Keď prišli do baru , ktorý volali bar u tyče lebo v prostriedku na pódiu bola tyč okolo ktorej sa dalo tancovať, sadli si skoro do prostriedku aby všetok frmol mali rovno na očiach a samozrejme aj tanečný parket. Všetci si objednali svoje obľúbené drinky a Adrián vyzval Sofiu do tanca lebo práve začali hrať sériu sladákov. Ešte mnoho ľudí sa postavilo partneri sa pritisli k sebe niektorí len veľmi jemne akoby zo strachom ini chalni pochytali svoje partnerky za zadky a po par sekundách ich začali zúrivo bozkávať. Adrián Sofi veľmi nežne opatrne ako sklenenú bábiku pritiahol k sebe a ruky jej položil na pás. Bol taký šťastný, že sa jej takto môže dotýkať. Aj Sofi hoci si to nechcela priznať sa zrýchlil tep ale dúfala ,že si to Adrián nevšimne . Tíško bez slova tancovali, občas si pozreli do očí a hneď ich zase odvrátili ako malé deti v prvej triede, ktoré práve našli svoju prvú deckú lásku.

Keď sa sladáky skončili naladila sa príjemná muzika ,ktorá vyburcovala každému telo ku tancu . Všetci sa zabávali ,skákali ,tancovali, spievali . Trvalo to síce len pol hodiny no Sofia sa unavila a vybrala sa ku dverám aby sa nadýchala trocha čerstvého vzduchu .
Adrián si nemal možnosť všimnúť jej odchod ku dverám keďže si zrovna odskočil na toaletu ,no pohľad ,ktorý sa mu naskytol keď z nej vyšiel mu vyrazil dych. Hneď ako zatvoril za sebou dvere zbadal Sofi stáť asi meter od dverí .. keď v tom..

Z čista jasna pribehol nejaký kukláč s ešte jedným chlapom schmatol prvú osobu za ústa, ktorú mu prišla pod ruku . Nanešťastie to bola práve Sofi a priložil jej nožík ku hrdlo. Začal niečo nahlas vrieskať po arabsky smerom k baru . Všetci vystrašene pozerali a nikto sa neodvážil ani pohnúť. Až na Adriana . Nechcel robiť rýchle pohyby ,pomalým krokom sa priblížil k nim a po anglicky ich prosil aby Sofiu pustili . Ten kukláč naňho len nechápacky pozeral očividne mu nerozumel a znova začal vrieskať niečo po arabsky na barmanku za pultom. Tá sa konečne spamätala siahla do kapsy kde zbierala tržbu a hodila pred tých 2 chlapov na podlahu kopu papierových bankoviek . Ten ktorý Sofi nedržal ich zodvihol a oznámil tomu druhému koľko tam bolo . Kývol hlavou pustil Sofi a obidvaja sa rozbehli preč..

ešte hodnú chvíľku sa nikto od strachu a prekvapenia ani nepohol . Až po chvíli keď sa všetci spamätali, zopár ľudí vybehlo s krikom z baru, niektoré dievčatá klesli k zemi a rozplakali sa a chalani si hneď išli šľahnúť pohár tekili.

Sofia mala vytreštené oči, rozbehla sa so slzami v očiach k Adriánovy a tuho ho objala. Adrián ďakoval Bohu, že ju môže držať v náručí ale hlavne za to, že sa jej nič nestalo . Sadol si na sedačku a Sofi si posadil na kolena stále ju obímajúc. Tej sa kotúľali slzy ako krach po tvári a triasla sa. Barmanka volala políciu . Adrián Sofii tíško šepkal do uška, že je už všetko v poriadku a nech sa nebojí, že sa nič nedeje . Oto utekal zavolať Sofinych rodičov a tí sa po 2minútach privalili do baru aj s tetou, ktorá mala ešte na tvári zelenú masku aby mala krásnu pleť .

Asi po 10minutach prišli policajti no nespravili vlastne nič. Opýtali sa Sofi, barmanky a ešte pár ľudí na par otázok a odišli preč.

Adrián vzal Sofi za ruku a odviedol ju s rodičmi domov a ostal sedieť pri jej posteli pokým nezaspala . Pri tom ju stále hladil po vlasoch a vychutnával si každý pohľad na ňu.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
majkarak  25. 6. 2008 18:46
to bolo napínavé.myslela som, že ju už unesú dobre dopadla

krásne opisuješ ako spolu tancovali romantické

chcem dalšiu časť!!
 fotka
josyp  25. 6. 2008 22:34
toľko romantiky čo ty dokážeš dať do jedného príbehu,nedokáže dať do celej knihy ani Steelová...

Je to prekrásne

Už sa neviem dočkať, ako sa to vyvynie
 fotka
supergirl0006  27. 6. 2008 15:58
jaj noo co to tu mame novy diel super len tak dalej este by ich mohlo byt viac ale napinave to bolo
Napíš svoj komentár