Osud?
Neviem...
Všetko sa deje pre niečo, a to čo sa deje ma asi takto byť. Počas toho ako sme sa nebavili (7 dní) som rozmýšlal nad sebou, nad tebou a nad nami oboma. Našiel som milión variat ale tiež milión otáznikov. Prečo je to tak? Zrazu vstúpi niekto do cudzieho života zažne svetlo a rozjasá dni, aký mám dať tomu názor. Osud? Dar? Skúška? Trest? Neviem je mi príjemne a neriešim to až kým to nezájde tam. Tam do rohu kde odchýlim kabát a ponúkam svoje srdce. Pohlaď na teba kedy ostávaš nečinne nehybne stáť nechápem. Dostala si šok? Prekvapil som ťa? Stratila si dych či nevieš náhle odpovedať?
Neviem....
To slovo ktoré tak veľmi neznášam sa ocitá v mojich ústach a myšlienkach.Čo sa jej asi honí hlavou? Z tváre zrazu zmizol ten úsmev a ja nejak neviem čo robiť. Áno je troška obité a zjazvené ale je moje a bije a ty sa len dívaš naň a na mňa. Dostal som strach a stiahol som ruku. Zrazu by si povedala milión slov len aby si mohla zastaviť tú chvíľu kedy stojím so srdcom na dlani a čakám.
Dostal som strach, a preto som ho schoval. Uvedomil som si, že tebe do náručia svoje srdce už niekto vložil, aby si ho strážila a milovala. Láska nie je cit ktorý sa delí medzi niekoľkých. Láska materinská, láska k hudbe či zvieratám, no láska ku kamarátovi... To mi tam nejako nepasuje. Pre mňa je láska napríklad aj ísť. Nechať ísť niekoho koho ľúbiš, aby mohol ľúbiť. Kedysi som sa zaľúbil do holky, ktorá mala chalana. Rozišla sa s ním kvôli mne, no náš vzťah dlho nevydržal. Nechcem blížiť ľuďom na úkor toho, aby som bol šťastný, nie takým ktorý si to nezaslúžia. Nie si hlúpa ženská takže si myslím že tvoj chlap musí mať čosi do seba, inak by si si nevybrala jeho. Ten čas, ktorý zabíjaš vysedávaním tu venuj jemu. Bude rád, že naňho myslíš, bude rád keď bude vedieť čo je s tebou,že sa oňho zaujímaš a že si s ním napríklad aj na diaľku.

 Denník
Komentuj
 fotka
zajkousko  8. 7. 2014 07:30
láska je najväčší dar od Boha, kto sa s ňou zahráva, nie je jej hoden...
 fotka
michalko88  8. 7. 2014 07:37
presne toto mi povedala mamina vieš niekedy človeku trvá kým pochopí niektoré skutočnosti
 fotka
jasminee  8. 7. 2014 18:58
"Pre mňa je láska napríklad aj ísť. Nechať ísť niekoho koho ľúbiš, aby mohol ľúbiť." ...hm, aj ja si to myslím ...
 fotka
michalko88  1. 10. 2014 19:07
Ak má byť medzi dvoma láska, tak radšej vzajomná ako len jednostranná. Ak cplovek váha nie je zaľúbený. Viem, že ak niekto ľúbi, nerozmýšľa ako moc, skôr sa snaží vychutnať si každý jeden moment naplno
Napíš svoj komentár