(len sa chcem opravit,v predchadzajucej casti ten datum 14.februar je ok,ale rok tam ma byt 2006)


Bolo to velmi tazke.Znamosti som mala aj predtym,ale az pri NOM som pochopila co to skutocna laska je.Ani ked som sa predtym rozchadzala s priatelom po vyse rocnej znamostinebolelo tak,ako teraz.
Stale sme vsak boli v kontakte.
Po par dnoch ma v noc zobudil telefonat..Volal ON s uplakanym hlasom, s prosbou o odopustenie.A tak sme boli opat spolu.Nie vsak nadlho.Leto s nim robilo divy a tak dal opat prednost kamaratom.Vydrzalo nam to par tyzdnov.
Neviem preco,ale vzdy sme sa pohadali a na druhy den uz bolo vsetko zase v poriadku.
Zostali sme teda akoze kamarati.On sa vratil k byvalej,ale vraj to uz nebolo ono,pretoze ona medzicasom mala tiez ineho..ale bol s nou

26.marec 2007(nahodou aj den mojich narodenin)
Najtazsi den mojho zivota. Moj najlepsi priatel a najvacsia laska v jednej osobe mi odchadzaju tisice kilometrov od Slovenska.
A tak sme popili,spominali, milovali sa..
Rano som mu kyvala z okna,ked sedel v autobuse
Aj napriek tomu,ze sme boli tak daleko neustale sme boli v kontakte.Volaval mi do prace na pevnu,vraj to bolo lacne..

Blizil sa cas jeho prichodu domov na letnu dovolenku.Sice len na tyzden,ale velmi som sa tesila.V ten den ked sa vratil,sme isli na veceru a v aute nas cakalo sampanske jahody a deka.Krasny vecer.
Za cely ten cas co bol doma sme sa videli dohromady mozno este 2 hodiny.Tvrdil,ze am toho vela..rodina,kamarati..tak som nenaliehala..ved v podstate sme spolu nechodili.
Den pred jeho odletom sme boli dohodnuti,ze sa teda este stretneme a rozlucime.V ten vecer som bola v praci.Ked som skoncila, chcela som mu dat vediet,ale bohuzial nezdvihal telefon a ani neodpisoval na sms.
Velmi som plakala.
Na druhy den mi prisla len sms s tym,ze bol s bratom, jeho zenou a s tou JEHO byvalou-sucasnou a ze bol strasne opity a proste nedalo sa odist.

Napriek tomu sme zostali v kontakte.Ale uz to nebolo ono.Az jedneho dna mi prisla sms.Nepamatam sa uz presne co tam bolo napisane,ale nieco v takom zmysle,ze uz nemozme spolu dalej komunikovat.Nechapala som.Jedinou JEHO odpovedou na moju otazku preco,bolo vypnutie telefonu.
Myslim ze v ten vecer som sa asi prvykrat veelmi opila a na druhy den mi bolo veelmi zle
Nevydrzalo to vsak dlho a ON mi napisal.Opat sa ospravedlnoval a povedal mi dovod preco nemoze,teda ma zakazane komunikovat so mnou..JEHO byvala-sucasna sa tam za nim nasackovala.Tvrdil,ze im to ale spolu neklape,ze je myslienkami stale pri mne.
Ja som sa teda zacala konecne venovat kamaratom,rodine.
Stale som s NIM vsak bola v kontakte.

Blizil sa jeho prichod na Vianoce.Mali sme dohodnute stretnutie, aj kvoli tomu,ze sme mali oslavit nase 2 vyrocie zoznamenia. Prisiel o den skor ako mi vravel,ze pride.Pred polnocou mi volal a navrhol,ci sa nechcem stretnut,len tak porozpravat.
Tak sme sa stretli.Ked som nastupovala do auta zacitila som v bruchu stare zname motyle..a ten jeho pohlad..

7.januar 2008
Moja kamaratka mala svadbu.ON slubil ze pojde so mnou.Zabavime sa,popijeme..Dva dni pred svadbou mi vsak oznamil,ze ist nemoze,lebo nevie ako by sa vyhovoril u byvalej-sucasnej.
Dar kupeny, kytica objednana..ale najviac co by ma trapilo,bolo,ze by som tym ublizila kamaratke.Nakoniec sa nadomnou "zlutoval" a isiel tam so mnou,ale s tym,ze do vecera budeme musiet byt doma.Lepsie ako ist sama,pomyslela som si v tej chvili.
Par dni na to odisiel.Tentokrat vsak bez nej..Videla som ju po par dnoch takze bolo to iste..tentokrat neklamal

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár