Tak teda univerzálny návod. Nie je to také jednoduché ako sa môže zdať pretože aj keď sa to ťažko priznáva aj muži majú medzi sebou rozdiely a každý je osobnosť sama o sebe. Zoberte si to takto:ani univerzálny kľúč nevlastní kde kto.Poďme ale pekne poporiadku. Sú isté veci, ktorými by ste si to nemali pokašľať u žiadneho chalana. A práve tie vám dnes predstavím...

Predstavme si teda objekt. Naším objektom môže byť ktokoľvek od punkera cez skatera až po vymetača diskoték. My však nebudeme nášho pána F škatuľkovať , pretože každý s týchto chalanov má niečo čo ostatní nemajú a pri každom sa dá využiť iná technika. Pre nášho univerzálneho pána F si teda napíšeme iba pár základných bodov , ktoré by zaručene nemali pohorieť pri žiadnom.

1.OBLEČENIE
Jedno základné a zlaté pravidlo , ktoré by ste už aj mali poznať. Nikdy nie "nahá"(!!!). V preklade to znamená : buď výstrih alebo holé nohy. Nikdy nie oboje. Ak si nahodíte sukňu a k tomu tričko ktoré chce dovoliť krásny výhľad aj vaším druhým "očiam" nič tým nezískate. Chalan v podstate uvidí maximum , ktoré chcel vidieť. A nabudúce? Nabudúce prídete už úplne nahá?
A ešte aby som nezabudla. Nejde o to ,v čom vám je pohodlne ale o to, čo sa páči. Takže na balónové nohavice ,veci rozšírené a tomu podobné môžte rovno zabudnúť !

2.SEBAVEDOMIE
Hneď prvé čo si dovolím spomenúť je neľutovať sa (!!). Ak budete každému rozprávať aký máte veľký zadok, škaredé zuby alebo vysoké čelo tak to tak aj bude. Chalanov ozaj nebaví ustavične vás presviedčať o tom aká ste pekná. Treba byť zdravo sebavedomá. Ak vám niečo pochváli treba poďakovať a nenaťahovať sa o tom , či má pravdu alebo nie. Názorná ukážka :
F:,, Dnes vyzeráš úžasne ."
Dievča (nesprávna reakcia) : ,, Vôbec veď mám mastné vlasy a tie nohavice majú 5 rokov ."

Dievča(správna reakcia) : ,, Tak to potom remíza. "
+ pozerajte ľuďom do očí

2.SPRÁVANIE :Z predchádzajúcej ukážky ste tiež hneď mohli vyčítať , že ďalším dôležitým bodom je byť vtipná. Ak ste prirodzene vtipná a viete pobaviť okolie , máte v rukáve eso. Chalani obvykle nehľadajú v babe zrúcaninu Spišského hradu ale zábavné dievča vyžarujúce radosť a pozitívnu energiu. Pravdaže byť vtipnou a mať trefné poznámky nie je jednoduché. Hlavne treba poznať hranicu medzi vtipnou a smiešnou babou. Takže prehnaná snaživosť môže výjsť akurát na to aby sa z vás chalani dobre pobavili a braĺi vás len ako cvičenú opičku. Treba sa nenútene zapájať do rozhovoru ale neskákať do reči. Napríklad pri príchode medzi kolektív ľudí v ktorom sú len chalani alebo chalani a baby môžte pozdraviť : ,, Čaute baby! " Pravdepodobnosť ,že sa na to nejaký chalan chytí a zareaguje ,že v skupinke je aj opačné pohlavie je takmer 100%. Potom už stačí nadviazať :,, Prepáčte, skoro som si nevšimla ...." a debata ide ..
Nikdy (!!!) , nikdy sa nezmieňujte o tom koľko hodín trávite pred zrkadlom alebo koľko módnych časopisov ste prelistovali. Radšej klamte, že ste sa tak "nastajlovali" za 10 minút , že vás móda až tak neberie, že nosíte všetko čo sa vám zapáči.

+ ak máte zálusk na fajčiara, nemusíte fajčiť, stačí ak pri sebe budete nosiť zapaľovač. Skôr či neskôr svoj určite zabudne


3.POVINNOSŤ
Chalanou treba počúvať. Či sa vám to páči alebo nie. Na väčšinu prikývnuť aj keď nesúhlasite a zasmiať sa na jeho vtipoch aj keď sú niekedy trápne. Pravdaže treba si zachovať aj vlastný názor a k určitým témam ho vyjadriť. Ak sa vaše názory vo väčšine zhodujú tak to máte dopredu vyhratý boj. Ak má chalan nejaké záľuby a vy o nich viete len minimum tak je vašou "povinnosťou" niečo si o tom naštudovať. Dúfať však , že on si zistí niečo o módnych trendoch kvôli vám by bolo však naivné.


4. VLASY
Vlasy sú veľmi dôležitý bod. Nie každá ich má také aké by chcela ale v dnešnej dobe si ich môžte upraviť akokoľvek chcete. Chalani milujú rozpustené vlasy a keďže zvádzajú boj medzi kučeravými a rovnými treba ísť zlatou strednou cestou a nosiť ich s jemnými vlnami . Vypnuté vlasy bývajú veľa krát aj plus pretože dajú priestor vyniknúť krku. Netreba však skúšať kadejaké farebné experimenty. Aj keď sa to nezdá chalani uprednostňujú klasické farby blond, čierne , hnedé, najnovšie ryšavé (oranžové na základe speváčky z Paramore) . Takže iné farby pripadajú v úvahu iba ak "poľujete" na punkera.


Ak máte pocit, že pri dodržovaní tohto návoda už nebudete sami sebou, tak máte zčasti pravdu ale v láske a vo vojne vraj neexistujú pravidlá

UPOZORNENIE : Skutočný úspech zaručujem až po priamej konzultácii so mnou pretože ako som už na začiatku uviedla, každý je iný a nie na každého môže tento návod platiť. Takisto chcem poznamenať , že týmto návodom síce chalana môžte získať ale dlhodobejšie udržanie nezaručujem.A hlavne , berte to celé ŠPORTOVO!

 Blog
Komentuj
 fotka
artjane  30. 8. 2011 13:22
chlapi súúú kokotiiiiiiiii že- ked sa ti nepáči tak nahaj tak
 fotka
assasins  30. 8. 2011 13:43
@artjane Komplex ?



@mia246 šikovná , Pekne napísané ale skôr by som povedal že je to návod ako zaujať chalana. Ale zase v 80% prípadov keď baba zaujme chalana tak ju spravidla začne baliť.

Ale určite zaujímavý návod Oddnes máš titul na birdzi Dr.Love
 fotka
marttina  30. 8. 2011 13:53
mas tam dvakrat bod 2.
 fotka
somegirl  30. 8. 2011 16:09
Super! Som veľmi rada že sa na také niečo niekto dal... len škoda že tam nie je niečo ako: Ako prekonať jazykovú bariéru aneb keď sa mi chalan prihovorý stratím reč ...toto by mi bodlo
 fotka
vanellus  30. 8. 2011 19:28
až na 1. (to je hovadina) je všetko pravda všeobecné pravdy.
 fotka
evkaa  30. 8. 2011 19:45
tak to potom remíza to je pecka
 fotka
artjane  30. 8. 2011 20:44
@assasins komplex určite ee nakoľko si robím srandu,lebo podľa mňa ideálny návod na chlapa nejestvuje a okrem toho, si myslím,že keď jednoducho ideš na rande mal/mala by si byť sám sebou.. lebo potom pôjdeš na druhé rande a zrazu sa začneš javiť ako úplne iný človek ,ako na prvom.. čiže.. neviem či by som sa nejako riadila radami,ale za pokus to stojí a k tomu-chlapi sú kokoti niesú,to len mne šibe
 fotka
ameliepoulain  31. 8. 2011 12:12
V nadpise máš hrubicu!
 fotka
susi8  7. 10. 2011 21:07
je to super Len jedna vec že mňa nikdy chalan len tak nepochváli
10 
 fotka
acvd43xa7w  8. 10. 2011 02:14
pockaj, ti dam taku situaciu, ze ju nevyriesis



ale inac fajn
11 
 fotka
bluepanter  29. 6. 2012 22:16
celkom sedí, hoci ten 1. bod - no neviem, nikdy mi asi nevadilo, keď toho mala baba menej ako viac



a potom 3. bod - mne osobne nevadí, keď baba nesúhlasí s niečím, skôr to vítam. Vďaka tomu vzniká priestor na zaujímavý rozhovor
12 
 fotka
midnight  3. 9. 2012 00:12
"Nie je to také jednoduché ako sa môže zdať pretože aj keď sa to ťažko priznáva aj muži majú medzi sebou rozdiely a každý je osobnosť sama o sebe."





to je ako "aj keď sa to nezdá, a na prvý pohľad je to len všadeprítomný bordel, aj kamene sa delia na stovky druhov podľa pôvodu, zloženia, a podobne. smiešne, vravíte si? podľa podaktorých divných ľudí nie. a ak chcete kameňom aspoň trochu porozumieť, budete sa bohužiaľ musieť stať trochu divnými tiež"



"Chalan v podstate uvidí maximum , ktoré chcel vidieť"



až na to že "vidieť" pravdepodobne nie je všetko čo chcel zažiť. zaujímavé pravidlo, a zabezpečuje príjemnú decentnosť, ale odôvodnenie pokulháva.



"Takže na balónové nohavice ,veci rozšírené a tomu podobné môžte rovno zabudnúť !"



škrt. sekcia a) účel

oblečenie volíme podľa toho ako chceme pôsobiť, niektoré objekty cítia príťažlivosť k dievčaťu pôsobiacemu pohodovo, aj keď si to možno nepriznajú, alebo si toho sami nie sú vedomí, a vtedy môžu byť veci rozšírené veľmi účinné.



sekcia b) variácie

aj objekty s charakteristikou uvedenou v sekcii a) majú rady rozmanitosť, takže sa nebojte ukázať že máte viacero podôb, to je vec ktorá výrazne zaváži takmer u každého, v horšom prípade navodzuje ilúziu rozmanitosti osobnosti a vizuálu, v lepšom prípade skutočnú rozmanitosť osobnosti odhaľuje.



sekcia c) postupnosť

Závisí od stratégie, môžete zvoliť blitzkrieg, kedy sa naplno odzačiatku útočí na povrchné línie, a až po ich porazení a preniknutí hlboko do územia objektu nasadiť pomalšie divízie, ktoré príjemnom vybudujú stabilnejšie pozície.

Prípadne metódu umelo vytvoreného momentu prekvapenia kombinovaného s výsadkovým útokom za povrchné línie, kedy najprv nasadíte tvár pohodovú, zasejete semienko náklonnosti k "tej príjemnej a sympatickej osôbke" na prvom stretnutí či dvoch, a následne sa vyrútite v plnej zbroji a objekt totálne šokujete, odzbrojíte a porazíte uvedomením a zážitkom toho ako silno a nekompromisne dokážete pôsobiť aj na líniách povrchných.

Alebo metódu okúzlenia, kedy začnete niekde od stredu medzi pohodovým a levicovským lookom, a nenápadne, relatívne dlhodobo postupujete až k tomu plne levicovskému, až si zrazu úbohý objekt uvedomí že ani nevie ako, a že nevie ako si to mohol doteraz nevšimnúť, ale ste vlastne absolútne neskutočne úžasná. Táto metóda pôsobí napríklad na (nesmelých) romantikov.



2. Sebavedomie

Bohužiaľ nie je čo opravovať ani dopĺňať



3. (Resp. zasa 2) Sakra, zasa nič.



3. (Resp. malo byť 4) Zlý názov, mala to byť "Pretvárka". Na trápnych vtipoch sa budete smiať prirodzene, pokiaľ sa vám váš vyhliadnutý objekt naozaj páči, to je vedecky dokázané. Pokiaľ sa do toho musíte nútiť, radšej si vyhliadnite iný objekt, lebo ak aj vyhráte, výsledok bude komplikovaný a asi nie príliš dlhý. Prílišnú zhodu názorov za výhru radšej nepovažujte, pouvažujte, z čoho budú vychádzať siahodlhé vášnivé diskusie, z ktorých objekt získa pocit že ej bisťu aká to iskra medzi vami lieta? Samozrejme, tieto rozhovory je treba vedieť uhrať, s nadhľadom a humorom. Čiže z toho vychádza, že na väčšinu prikyvovať aj keď nesúhlasíte môžete vtedy, ak chcete konverzáciu postupne zabiť.

Teda áno, existujú objekty ktoré nesúhlas neznesú, ale tie k sebe hľadajú prívesky, a ...to už si musíte rozmyslieť sama, či chcete byť prívesok.

Nemáte však žiadnu povinnosť "naštudovať" si objektove záľuby, objekti o záľubách obvykle rozprávajú VEĽMI radi, čiže štúdium môže prebiehať formou prednášky od nich - praktikujte aktívne počúvanie, pýtajte sa na veci ktorým nerozumiete a máte pocit že by ste pre pochopenie danej témy mali, a podobne. Vo výsledku dosiahnete štyri pozitívne veci naraz: nemusíte študovať samostatne, naozaj počúvate a nie je to len nudné pretvarovanie sa, aktívne sa zapájate takže z toho nie je monológ, a dozviete sa niečo nové!



4. Zasa až prekvapivo správne



Zhrnutie: Na to že ste žena, slečna, a že na začiatku implikujete že väčšinu z nás pokladáte za ekvivalenty balvanov, to vôbec nie je zlé, no buď sa snažíte byť príliš stručná, alebo sú vaše znalosti do určitej miery sporé.
13 
 fotka
midnight  3. 9. 2012 00:14
...okej, "Základné pravidlá", takže šlo o stručnosť a jednoduchosť, ospravedlňujem sa teda za vyjadrenie v zhrnutí v predošlom príspevku, očividne som slepý balvan
Napíš svoj komentár