A tak sme spolu spávali. Niekedy v mojom byte , niekedy v jeho a v krajnej núdzi na skúšobni. Vedela som , že ma neľúbi a jediné čo ho pri mne ešte drží je to , že ukájam jeho nadržanosť. Smutné, no mne aj to málo stačilo . Stačilo mi , že som pár krát do týždňa bola bližšia ako ktorákoľvek iná. Že som sa ho mohla dotýkať a cítiť jeho vôňu. Znie to šialene ale zamilovaný človek zrejme urobí všetko aby bol s objektom svojej túžby. Nevadilo mi , že som sa preňho stala iba sexuálnou partnerkou , že v skutočnosti keď sme sa niekde vonku stretli tak ma nevidel . Skutočnosť , že miluje inú som postrádala. Ona jeho city neopätovala a tak som ho mala len pre seba, až do teraz.

,,Nemali by sme sa už stretávať." len tak medzi rečou prehodil keď sa obliekal a pomaly vyliezal z postele. Vyliezla som z pod periny ,, Nechápem. Prečo? " Priblížil sa ku mne a dal mi bozk na nos . ,, Ty moja nymfomanka veď môžeš mať každého chlapa , na ktorého si ukážeš , neboj , rýchlo ma nahradíš. " Usmial sa , obliekol si nohavice a prešiel zo spálne do kuchyne. Obliekla som si svoj čierny župan a dobehla za ním . Nemal ani tušenie , že sa s ním nestretávam len kvôli sexu , že sex je len spôsob ako s ním byť. Musela som si však zachovať tvár, keby toto vedel , najskôr by ma asi vysmial. ,, Dobre , dobre aspoň mi to teda vysvetli. " V ruke držal kockovanú košeľu , ešte si ju nestihol obliecť a asi ani nechcel , keďže za oknom pripekalo slnko a dusno sa predieralo aj cez okná. Nabral si do pohára vodu a napil sa .,, Ľady sa pohli , nejako sme sa s Kristínou dali dokopy, v piatok to oznámime aj medzi chalanmi." Oblial ma studený pot a prestala som dýchať. Tak nedostupná Kristína je zrazu s ním a keďže bohvie kedy mu dá , prišiel si po posledný sex za mnou. ,, Takže je koniec ....medzi nami ? " vyšlo zo mňa keď už stál pred dverami obutý a pripravený odísť . Chytil ma za zadok, silno mi ho stisol, pobozkal ma a pritlačil už v aj tak dosť úzkej chodbe k stene. ,, Uvidíme " A zmizol za dverami. To bolo všetko. Nič viac, nič menej. V piatok teda už prídu medzi partiu za ruky. Už viac nie je môj ani telom a ani , vlastne dušou môj zjavne nikdy nebol . Miluje akurát moje telo. A aj tie časy zjavne práve skončili.

MM: O siedmej pred večierkou
ŽM : Kto všetko ide ?
MM: Všetci ... adam, peto , miro, karol , misa a zrejme aj Dano dobehne s Kristínou! Predstav si , su spolu! Vraj su akurat u neho
ŽM : Waw, konecne sa mu splnil sen ! Neviem ci pridem , asi sa zastavim len neskor na jedno pivo , ozvem sa , idem off pa !

Čo dodať ? Nechcem ,nechcem nikam ísť. Sú uňho . Spia spolu v tej istej posteli , v ktorej sa pred pár dňami miloval so mnou .Takže je konečne šťastný , je jeho. Mňa už viac nepotrebuje. Vyplnila som to prázdne obdobie keď ho Kristína odmietala. Nemáš začo Dano.

,, No vitaj ! " ozvalo sa od stola v rohu baru. Celá partia tam veselo sedela a o niečom sa hlučne rozprávali . Neušlo mi , že je tam aj Dano a na kolenách mu sedí Kristína. Aký šťastný párik . Ako im to len neprajem ! ,, Čaute. Ako? " zastala som pred nimi a tvárila sa nezaujato. ,, Celkom fajn . Pozri máme nový pár ! " ukazoval na zaľúbencov Karol. ,, Áno gratulujem vám , Kristína , nemohla si si vybrať lepšieho ..." hrane som sa usmiala . Dano pôsobil úplne sebaisto. Pravdaže, vedel , že nič nepoviem , veď by som tým kompromitovala jedine tak seba. Aha , slečna mu robila kurvu kým nebol s láskou svojho života. Čo má ona , čo ja nemám ? Blond vlasy? To je koreň úspechu ? Žeby muž ktorého milujem bol až taký povrchný ? ,, Idem si po pivo " otočila som sa a šla ku baru.
Kým sa mi čapovalo pivo , odbočila som do bočnej uličky , že skočím na toaletu . V tom ma niekto zo zadu silno strčil do vnútra a ja som tam bola rýchlešie než som si myslela. Kým som sa otočila , počula som buchnutie dverami a štrngot kľúča v zámku. Niečo ma pritislo k stene a ja som už v kabelke šmátrala po slznom plyne, no keď som sa otočila uvidela som Dana. ,,Čo,čo....čo to má znamenať ? " jachtala som v silnom zovretí. Do širokánska sa usmial . ,, V posteli si stokrát lepšia ako ona " Vyslovil pomedzi bozky ktorými obsypával moje pery a telo ....

 Blog
Komentuj
 fotka
iwka555  7. 4. 2012 19:43
takéto dačo som si potrebovala prečítať!
 fotka
luwele  8. 4. 2012 00:22
hnevas sa na neho? (ak sa teda mozem spytat)
 fotka
nancy456  10. 8. 2012 21:58
ty kokos :/ ale máš pravdu romantické filmy sú klam lebo to nikdy nie je v realite tak
 fotka
midnight  3. 9. 2012 00:52


...ak je toto ten istý chalan ako v tom predošlom blogu, tak ten koment v ňom rovno škrtni celý



...alebo si ho zlomila, to je druhá možnosť, nezistiteľná nijak inak než že by si sa priznala.
Napíš svoj komentár