Melancholik
chlapec, na dievčatá, ateista
najnedávnejšie lognutie
včera 22:10
4313 dní na BIRDZi
regnutý od 18. septembra 2013
kto sa chce zgrcat nech si pusti live prenos z protestu, ale pozor..len pre ľudí s vyšším IQ ako 88
22 komentov
1
melancholik
12. 12.decembra 2020 13:08

14
Úprimne ľutujem všetkých tých policajtov, čo tam musia stáť a počúvať tie neskutočné blbosti.
16
@hel14 @14 presne toto a keď tých policajtov večer napadnú ako minule, tak budú najhorší zase policajti.
napriklad v Nemecku zakázali tieto zhromaždenie a bolo vybavené.
napriklad v Nemecku zakázali tieto zhromaždenie a bolo vybavené.
17
Frajer je jeden z tých, čo tam stoja a viem, že nemôžu. Maju prikázané nič nerobiť kým ľudia nič neničia, neútočia a neohrozujú.
Asi sa páni tam hore boja, že ak by ich hneď rozohnali, budú protesty ešte väčšie. Netuším
Asi sa páni tam hore boja, že ak by ich hneď rozohnali, budú protesty ešte väčšie. Netuším
19
Keby sa tie ich protesty aspoň zakladali na faktoch, nie na Kotlebovej šelme/kráľovnej, ktorej sa všetci mudia podriadiť a podobných sračkách
20
@marjy77 Veď toto presne. Napr. včera na TA3 bol v diskusii s Krajčím a Krčmérym matematik doc. Kollár a dával dobré otázky, na ktoré ani neodpovedali. Tak napríklad, prečo niektorými opatreniami vláda cielene ničí biznis bez toho, aby mali opodstatnenie? Spomínal aj zatváranie terás reštaurácií, na ktoré neexistuje žiadny dôvod. Je tam minimálne riziko nákazy. A celkovo je divné, že v reštauráciách sa preukázateľne nakazili cca 4 ľudia (možno menej). A takto by sa dalo pokračovať logickými argumentami.
22
@james98 nie je tam logika. Napadajú ma 3 možnosti:
1. buď chce Igor budúci rok kúpiť veľa skrachovaných reštaurácií pre manželku. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zlý
2. alebo keď sa Igor o niečom rozhodne, tak ho už žiaden rozumný argument nepresvedčí o opaku. Sám seba presvedčil, že reštaurácie sú škodlivé (a aj keby boli opačné vedecké dôkazy, on bude donekonečna opakovať prvú myšlienku), ako podobne urobil, s celoplošným testovaním. Sám seba presvedčil o dokonalosti jeho nápadu, a nech mu akýkoľvek vedec povedal akékoľvek dôkazy, ktorým by jeho domienku vyvrátil, tak si bude stále húsť svoje. Ale nechcem veriť, že by bol až tak do seba zahladený.
3. alebo Igor z trucu je tak nasratý na Sulíka (že si dovolil s ním nesúhlasiť), že z trucu bude ničiť akúkoľvek vec, na ktorej Sulíkovi (Sulíkovcom) bude záležať - t.j školy, reštaurácie a pod. Čím viac Sulík bude bojovať za otvorenie škôl, reštaurácií, tým viac Igor nájde spôsob ako ich zavrieť. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zákerno pomstychtivý...
Proste nechcem veriť, že by nám vladli tak zlí, do seba zahladení alebo pomstychtiví ľudia. A radšej sám seba presviedčam, že sú len blbí.
1. buď chce Igor budúci rok kúpiť veľa skrachovaných reštaurácií pre manželku. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zlý
2. alebo keď sa Igor o niečom rozhodne, tak ho už žiaden rozumný argument nepresvedčí o opaku. Sám seba presvedčil, že reštaurácie sú škodlivé (a aj keby boli opačné vedecké dôkazy, on bude donekonečna opakovať prvú myšlienku), ako podobne urobil, s celoplošným testovaním. Sám seba presvedčil o dokonalosti jeho nápadu, a nech mu akýkoľvek vedec povedal akékoľvek dôkazy, ktorým by jeho domienku vyvrátil, tak si bude stále húsť svoje. Ale nechcem veriť, že by bol až tak do seba zahladený.
3. alebo Igor z trucu je tak nasratý na Sulíka (že si dovolil s ním nesúhlasiť), že z trucu bude ničiť akúkoľvek vec, na ktorej Sulíkovi (Sulíkovcom) bude záležať - t.j školy, reštaurácie a pod. Čím viac Sulík bude bojovať za otvorenie škôl, reštaurácií, tým viac Igor nájde spôsob ako ich zavrieť. Ale nechcem veriť, že by bol až tak zákerno pomstychtivý...
Proste nechcem veriť, že by nám vladli tak zlí, do seba zahladení alebo pomstychtiví ľudia. A radšej sám seba presviedčam, že sú len blbí.

Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Caka nas 6.vyrocie s priatelom a uz dochádza fantázia, ze ako ho osláviť...
- 2 Lytaryta: si práve kopírujem isty 1konkrétny status od Abstrakta, vytlácam ho, ...
- 3 Chumaj: slecna mytickanetita, ak si z ba, nechodila si kedysi do orientu alebo...
- 4 Abstraktdepres: Tá žena zo susedstva za potokom. Vždy tu vybehne s tou svojou barlou na...
- 5 Chumaj: baby vadi by vam chlap po 30tke, ktory si plati casto ku..a ma...
- 6 Lejla32: Uz asi 9 mesiacov mam problém s ľavým spodným chrbtom.. tie najhoršie bolesti uz...
- 7 Majky538: Po 2 rokoch som isiel do Kauflandu a mrd rovno v ulicke som sa...
- 8 Waagbistritz69: Keby táto cover verzia na Minor Threat nebola stará už asi štvrť storočia, ...
- 9 Teal: youtu.be/cFSB8F6E0Mc...
- 10 Y4nn4: www.youtube.com/watch?v=sEa...
- 1 Teal: Ozaj by sme si toto počasie už mohli zachovať. Perfektne leto je teraz.
- 2 Lejla32: Caka nas 6.vyrocie s priatelom a uz dochádza fantázia, ze ako ho osláviť...
- 3 Teal: Čo vám jebe, Hornera vykopli z Redbullu. Končí okamžite. Ja som vedel, ...
- 4 Azizi: Dobrí lekári si zaslúžia enormne vysoké platy < 3 Ale niektorí by si nezaslúžili...
- 5 Lytaryta: si práve kopírujem isty 1konkrétny status od Abstrakta, vytlácam ho, ...
- 6 Abstraktdepres: Tá žena zo susedstva za potokom. Vždy tu vybehne s tou svojou barlou na...
- 7 Chumaj: slecna mytickanetita, ak si z ba, nechodila si kedysi do orientu alebo...
- 8 Chumaj: baby vadi by vam chlap po 30tke, ktory si plati casto ku..a ma...
- 9 Lejla32: Uz asi 9 mesiacov mam problém s ľavým spodným chrbtom.. tie najhoršie bolesti uz...
- 10 Majky538: Po 2 rokoch som isiel do Kauflandu a mrd rovno v ulicke som sa...
- 1 Mytickaentita: moja depresia možno pramení z toho, že ja nemám žiaden dance hit a...
- 2 Abstraktdepres: Festival na ktorý som sa tešil celé mesiace. Taký môj symbol a udalosť leta....
- 3 Chumaj: paci sa vam influecnerka fkluisa?
- 4 Ticho: Tieto pozvánky sú och... celkom pruda to obísť. btw kedy odstránili žalúziu na birdz?
- 5 Teal: Víťaz 24h Le Mans patrí na pódium v F1... A dnes sa ho konečne...
- 6 Teal: to len na birdzi môže človek stretnúť takéto polená, prisahám..
- 7 Lostinthedark: Hladame niekoho, kto nam tu rozbehne a zoptimalizuje kompletne novu sadu produktov, ...
- 8 Lytaryta: "My sa Vám este ozveme" si to asi...
- 9 Tasha5: Nooooo co, kto ide Pohodovat? Caute, lemryyyy ; ) ; )
- 10 Tulipanoo: kupila som si analogovy fotak z druhej ruky znacky Zenit asi za 12 eur...