...ŽIVOT!

Ááno, presne tak! Včera sa začala a dnes do rána pokračovala FESTA 2007!

Včera ráno o piatej ma zobudilo zvonenie mobilu, to mi Maťka prezváňala, aby som konečne vstala a vybrala sa po ňu dolu na stanicu, lebo ona už je vo vlaku. Tak som teda vstala z postele a snažila som sa obliecť po tme a potichu...O štvrť na šesť som už bola von a triasla som sa od zimy, našťastie mi napadlo napísať SMS kamoške: Nechces si vyjst na prechadzku? Uz som pri moste.
Odpisala napodiv skoro hneď: Co ti sibe, teraz? Tak som jej zavolala :
Ja: Poď mi otvoriť, už som pri vchode!
Maťa: Čoo? Veď ale ja som v pyžame!
Ja: Nevadíí, šak ja sa nebudem kukať!
Maťa: No dobre..
Tak som ju ponaháňala, a bolo za desať šesť, keď sme mrzli ma stanici a čakali na druhú Maťu. Šesť päť konečne došiel vlak. "Počuj, ja ju nevidím, čo ak ju znásilnil nejaký úchyl?" "Maťu? To skôr ona jeho! " V takejto konverzácii sme počkali, kým k nám došla, skočili sme jedna na druhú a pobrali sme sa preč zo zimy, domov.
Doma sme sa potichu uvelebili v obývačke a do rána sme pozerali Neporaziteľné sestry a pomedzi to Óčko okolo deviatej som sa potom nejak pobalila a o desiatej sme už so sestrou aj s Maťou kráčali do Okoličného.
V okoličnom nás mala čakať asi 30-členná skupina ľudí, miesto toho tam boli asi tak desiati. Pokrčili sme plecami nad tými, ktorých od Festy odradilo skoré (A) vstávanie a náš autobus vyrazil do POPRADU!

 Blog
Komentuj
 fotka
puffko  30. 9. 2007 18:17
aj ja som ola na festeee bolo tam super ze?
Napíš svoj komentár