Po dlhej dobe neviem čo so sebou a tak som sa rozhodla napísať krátky blog.

Ako iste viete, posledné 2-3 týždne to bolo so mnou dosť biedne. Nechcem to bližšie rozvádzať, jednoducho veci sa dejú a nie vždy sú fajn pre každého.. Ale už sa postupne dávam dokopy.

V slabých chvíľkach som si povedala, že sa z toho dostanem pomocou rôznych činností. Že začnem vyšívať, fotiť, vyrábať prívesky, vence a neviem čo všetko...hádajte čo z toho som začala? Presne nič.

Pretože nemám chuť čokoľvek robiť. Celé dni by som len revala (táto časť už našťastie prechádza), jedla lieky, sedela, ležala, hnila.

Maximálne som si pozrela pár @pisik –ových videí, ktoré ma aspoň na chvíľu povzbudili.

Moja naj kamoška ma vytiahla behať. Bolo to hrozné Nevládzem. Na druhý deň to bolo už tak, že ja som mala prechádzku a ona behala okolo mňa




***




Bola tu na pár dní sesternica z Rakúska s jej rakúskou kamarátkou a jeden večer sme mali takú debatu, že kedy sme mali naposledy sexa. Ja som taká skleslá nahliadla do môjho menštruačného kalendárika v mobile, kde si takéto veci značím a zdalo sa mi to dávno. No vtom tá kamoška priznala, že ona pred rokom v júli. Celkom ma to prekvapilo, pretože je to veľmi pôvabné žieňa. Ale vyjadrila sa k tomu tak, že čaká na gentlemana. Prišlo mi to veľmi pekné.

Predtým mala snúbenca.. nejakého Američana.. mali sa brať, no nechal ju.. somár. A ona odvtedy nič.

A tak som pár dní rozmýšľala nad tým jej rozhodnutím počkať. Rozhodla som sa aj ja, že si dám pokoj od sexu minimálne do konca roka. Neviem či by som vydržala čakať na toho pravého, najmä keď mám pocit, že ten pravý už bol.. lenže ja som nebola TÁ jeho pravá.. ale do toho konca roka by som to mohla dať!  

Kto sa pridá na túto bezsexú púť?  

***

A na záver pridám taký výstižný obrázok, ktorý sa hodí k mojim aktuálnym pocitom



 Denník
Komentuj
 fotka
johnysheek  8. 9. 2018 01:51

v jednoduchosti je krasa.. aj pri zivote..
 fotka
majmarad  8. 9. 2018 07:04
Ja som už takú púť započal tak cca pred 5 rokmi
 fotka
h8r  8. 9. 2018 07:57
Sex je bezpochyby bohovská vec, no napriek všetkému len jedna z mnohých. Inak jednu takú pár mesačnú púť som prednedávnom ukončil (jeden by povedal, že som sa musel odjebať až do Kanady, aby som si konečne zajebal) a naučil som sa počas nej vyslovene užívať si ten pocit obrovského neukojeného libida, ktoré vo mne rástlo každým ďalším týždňom bez sexu.
 fotka
nespiacakraska  8. 9. 2018 11:38
Ja sa pridám! A to vôbec nie je preto že kým ja sa rozhýbem chalanisko čo sa mi páči aj zabudne že žijem! To pre moje odhodlanie!
 fotka
bunat  8. 9. 2018 19:27
ach dost mi to pripomina moje zle casy a velmi ti prajem nech najdes stasticko (aj v bezsexej puti
 fotka
devyn  12. 9. 2018 13:15
Ja som tiež po skončení vzťahu dlhšie čakala na gentlemana. Ukázalo sa však potom celkom rýchlo, že je to obyčajný drevorubač
 fotka
mayben  12. 9. 2018 13:25
@devyn aspoň, že sa na to skoro prišlo
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2018 16:31
Slečna, dali by ste mi, úctivo prosím, kontakt na tú kamošku? Som totiž pravý džentlmen!
 fotka
mayben  27. 12. 2018 16:43
@antifunebracka nemám na ňu kontakt
10 
 fotka
antifunebracka  28. 12. 2018 21:51
Tak ho zožeň!

Napíš svoj komentár