Včera som bola vonku s kamoškou zo škôlky. Nevideli sme sa už asi pol roka. Aj to sme sa vtedy len náhodou stretli v autobuse. Keď sme boli také maličké, v škôlke, hovorili sme si, že sa spolu budeme baviť navždy, aj keď už budeme na základnej, strednej.. Proste stále.

No včera sme zistili, že sme úplne iné ako vtedy. Strášne veľa sa toho zmenilo. Takmer sme sa nemali o čom rozprávať. Spomínali sme, ako sme sa vtedy stále chodili bicyklovať, doobeda aj poobede a ako sme sa bili s jej susedmi na ulici. Chcela by som sa vrátiť o osem rokov naspäť.

Nechcem byť už staršia. Nemám rada svoje narodeniny. Vlastne ani neviem prečo, lebo sa teším, že už som staršia, síce sa tým nikdy nič nemení.. Aj tak mám zaracha aspoň každý druhý týždeň (teda, až na to keď som nemohla ísť von 4 mesiace). a keď náhodou nemám , aj tak musím byť doma hneď ako sa začne stmievať ( to nevadí, že v zime je to o 16 ).

A teraz si s kamarátkami tiež hovoríme ako, ako sa spolu budeme baviť, keď základku skončíme.. Tak uvidíme, ešte dva roky budeme spolu skoro každý deň. I keď ak to bude ako letné prázdniny, tak neviem, neviem.. So Simi som sa nevidela celé leto, a s Mišou, s ňou hej..

Nechcem odísť z našej školy (neznášam konce všetkého s výnimkou vyučovania), i keď je v nej zopár jedincov, ktorých neznášam a dávam im to aj najavo, no oni akoby boli slepí, neprestávajú otravovať (vlastne to len jeden). Asi to bude treba vyriešiť tak ako Nikola (jéé, bitka!), a ešte aj učiteľky (tiež len jedna), ktoré sú dosť ... Ako veľmi môžem nadávať?! A ešte aj strašne smrdí!

A ja ani neviem o čo mi išlo v tomto blogu, keďže som chcela niečo deprimujúce... Moc sa mi to nepodarilo.. Ale možno nabudúce. Možno..

Jéé.. A už mám druhý blog!!!!! I keď trochu o ničom, ale neva..

 Blog
Komentuj
 fotka
misa222  22. 10. 2007 19:34
myslim ze je dobryy a tento blog sa mi najviac pacil zo vsetkych pretoze som vedela kto su tie nemenovane osoby ! az na jednu...kto je ta prva?? noo...ale my...sa budeme bavit!! a skus si ma vymazat z kontaktov a budem k tebe chodit kazdy den!!! takze neriskuj a potom to bude uz lepsie..lebo cez tie prazdniny som ta videla tak malo lebo si mala zaracha ale ak nebudes mat tak jasne ze sa budeme vidiet castejsie! celkom pekny blog a neboj dost depresivny na to co vieme : disappointed:
 fotka
klodinka  22. 10. 2007 19:45
uu, i ked nvm o com ide, ale je to pekne.. paci sa mi to
 fotka
domushiq  22. 10. 2007 19:49
Maťka, mas pravdu..aj my sme sa minule so SisushiQ bavili, ze ako to bude, ked budeme na strednej a uz nebudeme kazdy den spolu..ze ci budeme stale kamosky..a dospeli sme k tomu, ze aj ked budeme kazda na inej skole, stale nas bude nieco spajat..pretoze zijeme v tej istej dedine a mozeme stale chodit spolu von a tak Ale mas pravdu v tom co si vyjadrila tymto blogom..gratulujem k druhemu blogu
 fotka
simi97  24. 10. 2007 20:43
mata ver tomu ze sa stretavat budeme sak no ovsem ak nebudes mat zaracha ale to uz dufam ne
 fotka
misa222  25. 10. 2007 15:19
a preco by si nemohla dojst k nej simona?! aj ked ma zaracha....
 fotka
zloduch  8. 1. 2008 17:06
Celkom dobre sa tvoja "tvorba" číta

Neuraz sa,(nechcem tým kritizovať)ale pripadá my to celé také detsky naivné.

Aspoň že neriešiš v blogoch také ťažké témi ako potraty, homosexualitu a pod. , ikeď to tu robí každý vrátane mňa
 fotka
misa222  27. 2. 2009 21:10
bozee tie moje komentyy... :/ ako som mohla byt taka sprosta? :/ no nic...keep moving forward
Napíš svoj komentár