Dosť, že si to slnko spomenulo, že od júna by mohlo už aj zasvietiť. Obdobie dažďov skončilo a má prísť obdobie sucha (super, a čo sme mi dáka Kostarika alebo Čad alebo Kuba alebo už nič iné mi Google nevyhľadal na pojem "obdobie sucha").

Vo svojej podstate sa teším. Hoci 35 °C v tieni + zvláštne oblečení ľudia + MHD v Bratislave, nie je práve výhra v lotérii, aspoň ma už po ceste domov z práce nehádže vietor o zábradlie. Plus tento rok som si dala predsavzatie, že sa opálim. Teraz ste si určite povedali: "Haha, čo už je len toto za predsavzatie." No moji milí, pre mňa je to vlastne skorej výzva ako predsavzatie. Za celý svoj dlhý život som sa naozaj opálila (do pojmu naozaj opálila rátam nie len ramená a kolená, ale ja brucho nohy, zadok a tak ďalej) 2 krát a aj to nebolo na Slovensku.

Áno je pravda, že nie som práve typ, ktorý by sa rochnil na slnku od rána do večera 2 mesiace vkuse, ale zase nie som ani domased a preto považujem za veľmi nefér, že niekto sa prejde po meste a vyzerá akoby prišiel z Malorky a ja vyzerám akoby som práve vybehla trikrát posebe hore na 12te poschodie a späť. Spotená a červená!

A tak som si jedného pekného dňa predvčerom povedala: "Je teplo, slnko svieti a ja mám 4 mesiace prázdnin... (prepáčte mi, že sa chválim), tak prečo sa neísť opaľovať?" A tak som napísala mojej dušičke Pehe, ktorá so mnou viac než súhlasila. Do kabelky vodu, deku a drobné na zmrzku a išlo sa.

A tak sa proces mojej stmavovacej kúry začal, lebo už ma nebaví vyzerať ako aristokratka. Vysvetlenie: Kedysi bola svetlá pokožka znakom toho, že ste boli niekto (inak povedané nejaký pánko alebo panička, ktorí si doma vylihovali v pohodlí letného sídla) zatiaľ čo tmavá koža bola znakom tvrdo pracujúcich ľudí na poli.

Holt, dnes je to presne naopak. Každá hviezda, či hviezdička vyzerá ako čokoládka a my chudáci bez pigmentu sme radení do klubu s Mortishou Adamsovou alebo Edwardom Cullenom (nie že by mi to nejako vadilo )

 Blog
Komentuj
 fotka
anzu  11. 6. 2010 22:22
No tak ale tá každá hviezda to často rieši samoopalovacími krémami, solárkami a inými hlúpymi napodobeninami Na tie imidžouky ani nekukaj!
 fotka
mielikki  11. 6. 2010 22:26
Ja si na svojej krásne bielej pleti zakladám a neznášam, keď ma opáli

(len naši to nechápu a furt ma vyháňajú na slnko
 fotka
kaylee  12. 6. 2010 00:17
ja ti to tak zavidim boze ja vyjdem vonku a hned som hneda ale ja nechcem byt ja chcem byt biela! tak vacsunou sedim 2-3 mesiace doma a slnku sa vyhybam
 fotka
antifunebracka  17. 1. 2011 21:14
sak teraz su vdaka meyerovej bledi ludia cool, ne?
Napíš svoj komentár