Nie je to tak dávno, čo som sa rozhodla, že chcem vyzerať dobre. Teda, že chcem vyzerať ešte lepšie, dobre vyzerám vždy. A tak som začala makať...

Lenže najprv som si musela položiť otázku, prečo? Prečo chcem byť ešte krajšia, chudšia, zdravšia, šťastnejšia? Nemusela som pátrať ďaleko v pamäti. Vynorila sa mi jedna jediná veta, ktorú mu v jedno popoludnie povedal môj drahý:
"Zlatko, nepribrala si náhodou?"

BUM! Chlapi!!!

Tak som sa začala obzerať v zrkadle. Čo tým myslel? Zadok? Vždy bol oblý - pekne oblý. Nohy boli vždy dlhé, od pásu až po zem, tak ako mi narástli. Ani vychudnuté, ani pritučné. Brucho? Žeby ma zastihol v slabej chvili, keď som ho nedržala stahnuté?
Čo je zle?

A potom som to uvidela. Ach to kruté zrkadlo predsalen ukazuje pravdu. Zadok predsalen nie tak hladký, stehná predsalen nie také primerané a brucho predsalen nie také ploché. A v hlave mi nebehalo už nič iné len ŠPEKY ŠPEKY ŠPEKY!!!

Nepomohli uistenia, že aj tak som pekná a že nemusm nič meniť (lenže nič nemeniť znamená aj nepriberať, no nie? Takže predsalen mu to zrejme vadilo, beťárovi!) Nepomohlo nič a tak som si vyžiadla už na neviemaký sviatok športovú podprsenku (ta keď ma chce čačanú, nech do toho investuje) a začalo sa s tvrdým režimom.

Bohužiaľ, toto, čo vám opisujem bolo pred vianočnými sviatkami. A čo sa robí na Vianoce? Kto vie? Áno, správne, žere sa. Koláčik sem, koláčik tam. Salonka, dve. Šalátik zemiakový, mäsko... íííííííííííha a sme doma. Keď k tomu zarátame isté osobné faktory týkajúce sa nových liekov, môžeme dať zbohom krásnemu za dvatýždne skvele spevnenému brušku (áno keď som ho napla, mohli ste ma udrieť a ja som to necítila slight_smile:, aj hladkému zadku aj chudým nohám.

BUM! Pád do reality s kilami navyše bol tvrdý. Veľmi tvrdý. Drahý mi už radšej nič nehovorí, lebo vie, že je lepšie mať oblejšiu usmievavú devočku ako citovo rozladenú babu, ktorá reve len pri spomienke nejakej kalórie navyše. A tak drží jazyk za zubami, pokiaľ mu sily stačia.

Ale načo by bol Nový rok ak nie na pekné novoročné predsavzatie? A síce o neskorene, ale predsa si jedno dávam, lebo chcem byť fit a sexi. A tak teraz sedím doma a učím sa na skúšku z Content managment systems, lebo sa nemôžem po predošlých svoch dňoch posilke ani len pohnúť.

Cvičeniu zdar!

 Blog
Komentuj
 fotka
petronellka  11. 1. 2010 11:35
mne prave pred hodinou chalanon dohovaral,ze by som mala zacat chodit opat do posilky,ze nie preto,ze som pribrala alebo co,ale ze preto ze chce aby som bola v buducnosti zdrava
 fotka
pukynka_15  11. 1. 2010 12:17
"Žeby ma zastihol v slabej chvili, keď som ho nedržala stahnuté?"



v živote som pred svojim chalanom brucho stiahnuté nemala... ak ma má rad tak takú aká som.
 fotka
maryostler  11. 1. 2010 13:04
ale ja ho drzim stiahnute vzdy, nie len pred nim.. jednak tak posilujem a jednak sa citim lepsie ze mi neprekypuju speky cez opasok... myslim ze si len celkom nepochopila co som tym chcela povedat... ja sa nemam za co hanbit pred nim.. ak by ma taku nehccel tak by so mnou nebol...
 fotka
bobomir  14. 1. 2010 19:01
tak toto sa mi páči
Napíš svoj komentár