Vážené dámy a pani, drahí prítomní živí i mŕtvi. Nikto tomu neveril a predsa sa to stalo. Dnes v túto temnú noc sa po neuveriteľných 300 rokoch opäť otvárajú brány nášho obľúbeného AFTERLIFE BARu.

Mnohí z vás sa na to určite pamätáte, keď sa bar otváral po prvý krát. Ja som bola čerstvá neboštíčka, ale už vtedy ma upútala tajomná a zároveň desivá atmosféra baru, kt. sa nachádzal ako aj teraz v priestoroch Frankenstainhovho zámku. Nie však všetci ste mali to šťastie tu vtedy stáť a preto mi dovoľte zopár slov k jeho histórii.

Písal sa rok pána 1692, keď rodine Adamsonovej burza na Wall Street vyniesla nemalé peniaze preto sa ich rozhodli investovať do rodinného podniku. Po mnohých problémoch, kt. sprevádzali toto otvorenie sa 31.októbra slávnostne prestrihla čierna páska. Zo zaujímavosti môžem spomenúť, že prvým barmanom nebol nikto iný ako sám Jack Rozparovať.

Bar bol všeobecne obľúbený a navštevovaný. Prvé komplikácie nastali už r. 1700 keby bol Gomez obvinený asociáciou na ochranu mravov duchov a strašidiel, pretože sa v bare čoraz častejšie objavovali nadnášajúce sa plášte zhúlených dementorov. Definitívne bol bar zatvorený r. 1708 z dôvodu častého porušovania posmrtného kľudu.

Bar chátral až do min. roku kedy sa ho ujal náš dnešný hostiteľ a teda aj súčasný majiteľ Afterlife baru Gróf Vladislaus Dragulian

Práve on sa pokúsil vrátiť zašlú slávu tomuto podniku. Odteraz ma ALB novú tvár a to nie len vďaka novému dizajnu ale aj prekvapeniam kt. sú pripravené na každý večer.Za všetky môžem spomenúť napr.:
 Nástenné maľby kt. osobne namaľoval Leonard DaVinci
 Nedeľňajšie prednášky Alberta Einsteina
 No a pre mladých sú to hlavne koncerty s neobyčajným charakterom. Na jednom pódiu vystúpia mŕtve dueta J.S.Bach a K. Cobain, F. Mercury a J. Lenon – no i polomŕtve zoskupenia ako napr. Robo Kazik J. Henrix a skupina Kotrafakt.
Plus mnoho ďalších, kt. nebudem prezrádzať.

 Jednou z perličiek kt. tento bar bude ponúkať je aj sobotňajšie holenie o kt. sa postará pán Sweeny Todd osobne
 A nakoniec snáď ešte spomeniem cintorín v záhrade kt. je otvorený nonstop 24h 7 dni v týždni 365 dni v roku za stálej tmy v každom ročnom období kt. je ako stvorený na romantické prechádzky

Zdá sa mi že už mnoho rečnim a vy by ste už určite radšej popíjali magické oko niekde v bare preto mi dovoľte sem zavolať spolumajiteľku baru Erzsébet Báthory aby slávnostne prestrihla pásku.

Ja vám ďakujem za pozornosť, prajem príjemnú zábavu a Rust in peace.

...len to neberte vazne a nekritizujte detaily....je to jedna velka haluz nic viac

 Blog
Komentuj
 fotka
veltira  17. 11. 2008 14:40
heh prvy kopment...nekritizujem detaily a chvalim tvorivost... smiley::..je to fakt haluz
 fotka
ixka  19. 12. 2008 23:20
Super si to hovorila na slovine, mala som zazitok,jak som sa nasmiala ....
 fotka
tequila  4. 12. 2020 16:51
mas priam strasidelny talent!
Napíš svoj komentár