Myslíte, že Vám príroda nadelila do vienka sebavedomia na rozdávanie? V prípade ak ste odpovedali kladne, nezostáva nám nič iné než Vám zablahoželať. Môžete si však s istotou povedať, že máte v zásobe aj dostatočné množstvo erotického sebavedomia, ktoré býva predovšetkým doménou úspešných, či obľúbených žien? Aké sú ich techniky a rafinované triky? To si objasníme v nasledujúcom blogu.

Každá z nás by si mala byť ako zdravo sebavedomá žena plná elánu a energie do života vedomá svojich výrazných predností, ktoré má bez pochýb nejedna z nás. Prestaňte sa na seba pozerať okom večeného kritika a pozorne sa na seba zahľaďte, najlepšie vo veľkom zrkadle, keď nebudete mať na sebe veľa vrstiev oblečenia. Všímajte si najmä svoju nenalíčenú tvár, celú postavu i jej najmenšie detaily a pochváľte sa za to, čo je na Vás pekné a príťažlivé. Čím viac si budete vedomá svojich predností a patrične ich zvýrazníte, buďte si istá, že tým rapídne stúpne Vaše sebavedomie a pritiahnete aj pozornosť opačného pohlavia.

Aké rafinované triky môžete využiť v kontakte so spoločnosťou?

O Vašom sebavedomí vypovie aj spôsob, akým vstupuje do miestnosti v širšej spoločnosti. K tomu aby ste upútali pozornosť prítomných ľudí, zvoľte vzpriamené držanie tela, rázne, ale pomalé, premyslené kroky. Nejde Vám predsa o rýchle preplávanie miestnosťou, ale o to, aby ste urobili čo najlepší dojem a zažiarili v plnej kráse. A to predsa nie je v žiadnom prípade na zahodenie.

Určite sa Vám nejeden raz stalo, že ste pri bare uvideli muža svojich snov, z ktorého sa Vám doslova zahmlelo pred očami. To je v poriadku, ale nie na mieste! Na nič nečakajte a pokúste sa stoho neznámeho krásavca rafinovaným spôsobom zviesť. Ako na to a nič nepokaziť? Prestaňte hľadieť nečinne do zeme a radšej sa mu zahľaďte uprene do očí. V okamihu keď nadviažete očný kontakt, uhnite pohľadom a po chvíli sa naňho znovu zahľaďte. Zotrval a pristal na Vašu hru? V tom prípade sa naňho usmejte a pozvite ho trebárs na drink. A je Váš!!!

Pri predstavovaní sa a podávaní rúk mu jemne stisnite dlaň a venujte mu svoj zmyselný úsmev, ktorému celkom určite neodolá a rád Vám ho opätuje. Čo vyjadríte svojim postojom? Predovšetkým Vašu uvoľnenosť, empatiu, sympatie a odhodlanie pokračovť v konverzácii.

V prípade ak ste si obaja sympatickí a naladení na rovnakú vlnu, určite nič nepokazíte tým, ak sa ho počas rozhovoru letmo dotknete. Uvoľníte tým možné napätie medzi Vami, či zábrany, ktoré neraz vznikajú na samotnom začiatku partnerského vzťahu.

Muži neodolajú ani rafinovaný ženským tromfom či zbraniam, ktoré v takej hojnej miere využívajú.

Ktoré z nich to sú a dostanú ho na kolená?

- špúlenie pier pri pití drinku brčkom,

- srdečný, spontánny a uvoľnený úsmev počas rozhovoru,

- zmyselný pohľad Vašich očí,

- tanec na disko parkete, počas ktorého sa zvodne vlníte do rytmu,

- vysoké podpätky, ktoré zoštíhľujú a predlžujú nohy,

- jemná a prirodzená gestikulácia postavou, i rukami,

- letmé dotyky,

- bozky.



Čítajte viac: » mariacicmanova.blog.sme.sk/c/189797/Sila-s...

 Blog
Komentuj
 fotka
surreal  20. 1. 2010 11:38
ach :/ Takéto ja nemusím... Má to ísť prirodzene... Z priateľstva... nie nejaké špúlenie pier a podpätky :/ Kvoli nikomu neprestanem nosiť moje ježibabovské bagandže... Ani si hrýzť pery a mať ich rozryté jak záhradku lebo raz príde niekto, komu to nebude vadiť a o tom to má celé byť. .
 fotka
sakul  20. 1. 2010 11:54
zacal som len zaciatok citat, momentalne nemam moc casu, ale ako opacne pohlavie tu poviem len tolko ze nemat sebavedomie v dnesnom svete = nebyt uspesni v zivote a to takmer vo vsetkych rovinach... v pracovnej oblasti, zaujmovej, v medziludskych vztahoch.. proste vo vsetkom.. je len na samotnom cloveku aby nasiel cestu k riadnemu sebavedomiu bez ktoreho sucasny svet ani nemoze existovat.. plne si to aj ja uvedomujem a vlastne... vela osobnych uspechov ci neuspechov u mna zohralo velku rolu (prave to jednoduche slovo) - sebavedomie.
 fotka
domusqa  31. 1. 2010 09:41
Sebavedomie nemam moc velke
Napíš svoj komentár