Je toto možné do šlaka ?! Sedím na tejto drevenej tvrdej ... či skôr na tvrdej drevenej .. proste sedím tu už pol hodky a fúj ... niečo cítim... niečo také ako spotené nohy .. ale tak trojdňovo spotené.

Ved som sa kúpala .. dokonca včera ! smiley: .. mnou to nemôže byť .. zrejme to sem doniesol ten postarší deduško čo sa predchvílou nenápadne vyparil, ked som na neho hodila ten svoj typický upodozrievavý pohľad "z očú do očú". Ale ved... vyzeral v pohode.. tak poctivo slušne a celkovo .. celkom čisto .. a že by sa moje jediné zdravé oko mýlilo ?

No v tomto svete a v tejto dedine a v našej rodine je všetko možné ...

Tak tu sedím aj naďalej a pomaly si prestávam cítiť svoj zadok ... ked v tom .. konečne ! Mladá pracovníčka úradu mi do mojich tenkých rúk nabachala daľšiu hrbu papierov - daňových priznaní .. ževraj zoradiť .... Viete ono .. zo začiatku to bolo aj sranda ale teraz .. ked to robím už šiesty deň po sebe .. poviem vám, do smiechu mi práve nie je. A do toho ešte aj ten neidentifikovateľný smrad.

Tak sa poberám do svojej "pracovne" a začínam ukladať, triediť, zoradovať.

Myslela som si, že ked pôjdem preč z tej onej miestnosti, tak ten smrad zostane tam. Pravdaže moja logika zase zlyhala.

Moje malé nozdry to už nemôžu vydržať. Ako to že to šlo za mnou ? Ja viem, že kde kade priťahujem rôzne indivíduá ale toto ?! Aj ked ono to nesmrdí stále .. len občas .. teda často ... ked to najmenej čakám je to zrazu tu.

Moja jediná zdegenerovaná mozgová bunka ma prinutila tzv. rozmýšlať ..

Ked to je stále so mnou tak to predsa len musí byť na mne .. ale kde ? ved .. veci mám čisté, okúpana som .. tak de sa do riti bere ten smrad ? ...


DO RITI ! ....

Už to mám .. teda asi ... včera som bola venčiť svojho havka .. a asi som do nečoho svojou krivou čungalou stúpila .. Nenápadne sa ohned a kukám na svoje nové tenisky .. AHA ! .. tak .. aspoň som nato prišla síce neskoro ale predsa...

 Blog
Komentuj
 fotka
zeriavka  20. 9. 2011 12:34
 fotka
zebystaleja  21. 9. 2011 18:51
Chudáka dedka obvinila
Napíš svoj komentár