Život? ? ... čo to je?



Mnom.. je to smrtelná choroba prenášaná sexom

Aj ja som bol nakazený, vlastne som a som taktiež rozhodnutý šíriť túto ľudskú nákazu Matinky Zeme ďalej. Veď je ešte toľko krásnych vecí, čo sa dajú zničiť -> (Stromšeky, vodiška, ... proste príroda - tá čo nás stvorila [SPOILER: - BOH NEEXISTUJE]) ^^ Shokin" mon... x_X"

Ano... ľudská dementnosť nepozná hraníc (pozrite sa napríklad do politiky, na tých, čo nás vedú a predstavujú elitu vo svojom obore. Ach... ale aspoň vedia vyčariť úsmev na našich perách).

Mnom, ale to odbáčam od témy. Žijem. A ako to prebieha? To sa dozviete práve na týchto interaktívnych stánkach. La vivat internet.

Začalo sa to plesknutím po mojom hebkom zadočku (odvtedy nemám rád lekárov). A vtedy sa to stalo, nasal som do svojich malých zmrsknutých plúc prvý krát ten krásny, výparmy a slabšími toxínmy skrášlený, vzuch. Jo.. a začal som revať. Hmmm prečo toľko násilia hneď zozačiatku OMG! Stačilo ma nežne pohľadkať, šepnúť do uška nejaké povzbudivé slovko, ktorému by som ajtak nerozumel, a bolo by to lepšie.

Ach... ľudské mláďa je tak ubohé a slabé keď sa narodí. Bez opatery by neprežilo... To je ten tvorca sveta? Ten čo vládne Zemi a prispôsobuje si ju k obrazu svojmu? To je tá top bytosť v rebríčku kráľov Zeme?



Príroda dala človeku... nič (Ak nerátame inteligenciu).

Mizerná srsť, primitívny sluch, až neuveriteľne trapný čuch, ubohá rýchlosť (chytíte niečo tak malinké ako mačička, psík, zajačik ^^; keď idú naplno tak ako vy? Ne-e). ......

Paraziti Zeme ... ehm, pardon, ľudia by vymreli do 4 týždňou ak by sa im znížila mozgová kapacita a inteligencia na veľkosť mozgu a inteligenciu napríklad hrocha. Človek si nevie nič zaobstarať sám bez svojho jediného tromfu - mozgu. Chytit by sme si nechytili zajačika, ani nič iné, na oštep by sme prísť nevedeli. Oheň? "Ok .. .BOŽE zošli ho! ! Mi to nevýme! "

A aj napriek tomu ľudská dementnosť vládne a denne si ničíme mozog chlastom, fetom, telenovelami, a ďalšími smutnými vynálezmi ľudstva.

Prestaňte stým x_X! Ah toto je život v takejto dementnej kolónii >.< ... na každom kroku vypatlaný idiot, feťák, žena využívajúca svoju dierku, lúza, odpad, skrachovanci, namyslení úbožiaci, cigáni, narcisti...

... jo to je miesto, kde som sa pred mnohými rokmi narodil a kde žijem dodnes.

"Život je niekedy tragický, že sa musíme vedieť zasmiať, aby sme ho vydržali"

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vlcica1989  19. 5. 2009 21:49
úžasné a úplne pravdivé. Klobúk dole
 fotka
richmond  19. 5. 2009 22:22
velmi srandovny blog ..ale dobre sa cital
 fotka
luko141  19. 5. 2009 22:30
tseeeeeeech ... a to som iba začal
Napíš svoj komentár