4. Flatline

Dostávate sa na kliniku, kde je aj niekoľko gangstrov, takže s nimi je tu v prestrojení aj ich ochranka. Do budovy sa môžete dostať ako ochranka, pacient, alebo terapeut. Ako terapeut, či ochranka máte väčšie pole pôsobnosti. Vašou úlohou tu je nájsť pacienta, ktorý je v skutočnosti tajným agentom a ten vám povie, kto je vaším cieľom. No a cieľ potom zlikvidovať. Tu budete mať aj bonus vo forme dvoch ďalších cieľov, ktorú sú voliteľné, takže môžete, ale nemusíte ich likvidovať.

Uniforma ochranky sanatória
Od začiatku choďte cestou nahor. Cesta sa najprv stáča napravo k dvom kontajnerom, za ktorými sa skrýva jeden pacient (!). Tu si počkajte na ochranku. Jeden ochrankár sa prechádza medzi spodnou a touto časťou a druhý medzi vrchnou a touto. Jedného uspite sedatívami, prezlečte sa do jeho šiat a telo schovajte do kontajnera. Potom spokojne vstúpte do budovy.

Nájdenie agenta
Po vstupe choďte na prízemí doľava. Za jedálňou je malá chodba, v ktorej je naľavo dvoje dverí a dvoje napravo. Medzí tými napravo zvykne stávať bodyguard pacientov. Vstúpte do druhých dverí napravo. Za nimi je bezpečnostná miestnosť. Sedí tu policajt a sleduje čo sa deje na monitore. Na stole má položenú bezpečnostnú kartu. Či máte na sebe oblek ochranky, alebo terapeuta, tak, či tak si môžete kartu zobrať bez podozrenia. Hneď tam pri stole sú dvere, ktoré si otvorte práve touto kartou. Prejdite chodbou a otvorte si druhé dvere kartou (ak ste pacient, tak choďte do susedných dverí, tam zbehnite do práčovne a cez ňu sa dostanete opäť na prízemie, za bezpečnostné dvere). Tu je jedno, čo máte na sebe, pretože ďalej nemá prístup nik, okrem zriadencov. Cez okno si pozrite do kancelárie. Keď je tam len jediný zriadenec, tak prelezte cez okno (dvere sú zamknuté), priplížte sa k nemu a uspite ho sedatívami. Prezlečte sa za neho a jeho telo schovajte do boxu vedľa kávovaru. Kľúč môžete vziať z jeho tela, alebo z kraja stola, pri ktorom sedel. Potom vstúpte do miestnosti za touto kanceláriou. Je to hala s celami. Zbehnite dole schodmi a otvorte si celu, v ktorej je agent. Oslovte ho a on vám povie, kto je vaším cieľom. Potom mu pichnite experimentálne sérum, po ktorom bude vyzerať ako mŕtvy. Teraz viete, kto je váš cieľ. Zároveň ste dostali správu o ďalších dvoch cieľoch, ktorých likvidácia je však dobrovoľná a nie je nevyhnutná pre splnenie misie. No sú za to peniaze, takže poďme na to.

Cieľ: Rudy Menzana (voliteľný)
Vráťte sa naspäť do centra, nemusíte sa prezliekať, zostaňte ako zriadenec. Choďte do prvej vstupnej miestnosti. Tam v tejto miestnosti, do ktorej vstúpite z recepcie, je rovno oproti dverám z recepcie miestnosť s knižnicami a glóbusom uprostred. Mohli ste vidieť, že jeden z pacientov tam má schovaný alkohol a chodí sa občas napiť. To je váš človek, obchodník so zbraňami. Keď tam práve nie je, tak otvorte glóbus, streknite mu do alkoholu jed, zavrite glóbus a už si len počkajte, kým sa otrávi.
Druhá možnosť je zariadiť to ako nehodu. Vyjdite schodmi vedľa knižnice na poschodie a v prostrednej časti poschodia, medzi schodiskami je miestnosť, ktorá je priamo nad knižnicou. Vidíte odtiaľ dole na glóbus aj gauč, na ktorom sedáva. Nad glóbusom je luster, ktorého uchytenie je priamo pri vás. Pripevnite na uchytenie lustra mínu, počkajte si, kým sa nepôjde Rudy napiť a keď bude pri glóbuse, odpáľte mínu a luster ho zabije.

Cieľ: Lorenzo Lombardo
Poďme na váš hlavný cieľ, ktorým je mafián zodpovedný za únosy, obchod s bielym mäsom, drogy, znásilnenia atď. Tento chlapík si chodieva variť na poschodie. Vyjdite na poschodie schodmi popri knižnici a choďte hore do západnej časti. Tam sú štyri miestnosti a terasa. Miestnosti sú označené A,B,C,D. Vstúpte do miestnosti označenej D a keď tam nik nebude, sabotujte plynový varič. Keď si potom príde Lorenzo opäť navariť, varič vybuchne, čo ho zabije (a ráta sa to ako nehoda).

Cieľ: Carmine Desalvo (voliteľný)
Posledným cieľom je pašerák drog a zbraní. Tento sa o seba stará. Cvičí a dáva si prechádzky. Choďte od vstupnej miestnosti (medzi recepciou a knižnicou) doprava. Tam zájdite na koniec do telocvične. Tu občas cvičí, alebo sa ide prejsť k bazénu za telocvičňou. Tam ho môžete skúsiť hodiť do bazéne, aby sa utopil, no sprevádza ho ochranka, takže vystriehnuť pravý moment je veľmi náročné. No taktiež má pri cikajúcej soške odloženú fľašu s alkoholom, ktorú mu môžete otráviť a keď sa napije, tak naposledy. No tak ako prvé dva ciele, aj tu to môžete zariadiť, nech to vyzerá ako nehoda. Počkajte si v telocvični, kým nezačne cvičiť s činkami. Keď docvičí, tak by mali byť jeho stráže v susedných izbách. Vtedy na neho zhoďte činku, čo ho zabije a bude to vyzerať ako nehoda.

Záchrana agenta a odjazd
Už pomerne jednoduchá záležitosť. Vráťte sa po svoje šaty a prezlečte sa do svojho obleku (všetky miesta, ktoré popisujem ako zdroj získania šiat sú ľahko dosiahnuteľné a ľahko sa z nich aj dostanete vo svojich šatách). Potom sa vráťte úplne na začiatok levelu. Tam si otvorte dvere do márnice (Morgue) a prejdite k telu agenta. Pichnite mu protijed a počkajte si, kým sa preberie. Potom aj s ním odíďte dverami s nápisom Exit.


Zbrane:
V tejto misii sú jedine zbrane, ktoré ste už mohli získať. Policajti majú SLP.40 a bodyguardi pacientov majú samopaly TMP. Taktiež majú niektorí ochrankári a zriadenci elektrošokovú zbraň Stun Gun. Prenášať ju síce levelmi nemôžete, no tu ju môžete využiť dosýta. Je to totiž omračovacia zbraň, takže veľmi nekazí hodnotenie a má neobmedzené použitie. Všetky tieto zbrane môžete tiež nájsť v strážnej búdke na začiatku levelu a v miestnosti s bezpečnostnou kartou a videom s policajtom v hlavnej budove.


Tipy:
- Alternatívne získanie uniformy ochranky.
Choďte pred hlavný vchod a odtiaľ choďte popri budove doľava, až k zamknutým dverám. Buď vypáčte dvere a vnútri v chodbe druhé a dostanete sa za chodbu na dvor, alebo vylezte po odkvape na strechu a na druhej strane opäť po druhom odkvape zlezte. Pri otvorenom okne sú poistky, tak ich poškoďte a vybehne ich skontrolovať policajt. Schovajte sa za roh a keď sa naskytne vhodná príležitosť, tak ho uspite sedatívami. Prezlečte sa a telo schovajte do kontajnera.

- Získanie videozáznamu v prípade potreby.
Bránu na dvor s bazénom stráži bezpečnostná kamera. Ak vás zaznamená, potrebujete získať kazetu s týmto záznamom. Pozrite si vyššie, ako popisujem získanie uniformy od policajta, ktorý je v miestnosti s touto kazetou. Použite rovnaký spôsob, teda pokazené poistky, aby ste ho dostali von (ak ste ho teda neuspali už na začiatku) a keď pôjde von, vlezte cez okno dnu. Keď tu nie je, v pohode si môžete vziať kazetu.

- Prienik ako pacient a následné prezlečenie sa za terapeuta.
Napravo od začiatku vás cesta dovedie k dvom kontajnerom. Za nimi sa schováva jeden pacient. Môžete ho uspať, prezliecť sa a telo schovať do kontajnera. No je tu aj iná možnosť. Pokračujte cestou ďalej k malej odpočinkovej terase, kde fajčí druhý pacient. Na lavičke má položené papiere. Keď bude chrbtom od vás, tak sa prikradnite a vezmite si tie papiere. S nimi vstúpte do budovy a na recepcii ich odovzdajte sestričke. Tá vás pošle do prezliekarne za recepciou. Vstúpte tam a prezlečte sa do šiat pacienta. Môžete vstúpiť, no ešte vás prehľadá ochranka, či nemáte zbrane. Vstúpte. Vyjdite hore schodmi na poschodie a choďte do východnej časti. Tam sú štyri miestnosti a tri z nich sú zamknuté. Vstúpte do druhej naľavo, jedinej otvorenej a v nej nájdete na skrinke šaty terapeuta. Prezlečte sa a s nimi získate trochu väčšiu voľnosť.

- Alternatívne získanie uniformy zriadenca.
Keď ste sa už dostali do objektu, tak choďte do jeho západnej časti. Vedľa miestnosti s ochrankárom a bezpečnostným záznamom sú dvere, za ktorými sú schody vedúce do práčovne. Dole sa pohybuje v ľavej časti pri vyvešanom prádle zriadenec. Môžete ho tam uspať, vziať mu kľúče, prezliecť sa a telo schovať do boxu. No pozor, po chodbe chodí ochrankár a je tu aj ďalší zriadenec, tak nech vás nevidia.

 Návod
Komentuj
 fotka
lukas3434  12. 3. 2009 06:27
Toto nie je kopírované!!!
Napíš svoj komentár