11. A Dance With the Devil

Vy a Diana ste poslední živí z agentúry. Zradca pracoval veľmi efektívne. Je pravdepodobné, že na tejto misii budú vrahovia, ktorí pôjdu po vás. Je to posledná misia pred zavretím agentúry. Vašimi cieľmi sú Vaana Ketly a skorumpovaný agent CIA. Prebiehajú tu dve zábavy, party neba a party pekla. To znamená, že rozdielne obleky a uniformy majú hostia aj stráže jednotlivých osláv. No a policajti sú len ochranka komplexu, takže prístup na oslavy nemajú.

Uniforma policajta a kazeta z bezpečnostnej kamery. Oblek hosťa neba.
Vstúpte sklenenými dverami do hlavnej haly a oslovte policajta na recepcii. Poviete mu, že by ste tu mali mať balíček, tak to pôjde skontrolovať. Choďte za ním až do zadnej miestnosti, kde ho uspite sedatívami. Ak ste ho uspali skôr, tak telo odtiahnite do tej malej miestnosti vzadu. Prezlečte sa za neho. Teraz choďte do podzemnej garáže. Buď schodmi zo vstupnej haly, alebo z vonku, po ceste. Pri vstupe do garáže je strážna búdka. Tu ste nemali možnosť vyhnúť sa kamerám, takže musíte ukradnúť pásku. No je to jednoduché. Ako policajt vstúpte dovnútra a obaja, čo sú vnútri sú k vám chrbtom, takže kazetu v pohode ukradnite. Potom choďte dole do garáží. Tam v rohu pri otvorenej dodávke je na zemi oblek hosťa party neba. Keď vás nik nevidí, tak sa prezlečte. Choďte k výťahom. Výťah naľavo vedie do pekla. Choďte výťahom napravo do neba.

Cieľ: agent CIA Anthony Martinez
Vstúpte do haly s hosťami. Prejdite si dozadu na záchody, kde si počkajte na Martineza. Ten pravidelne chodí močiť. Keď bude na záchode, tak ho zabite strunou, alebo jedom. Môžete mu vziať zbraň a kufrík s FN 2000, ale hlavne sa prezlečte za neho. Telo nechajte v kabínke záchodu, nik ho tam nenájde.

Získanie informácií o ďalších vrahoch.
V obleku Martineza môžete ísť aj do zakázaných častí. Takže prejdite do veľkej haly vedľa výťahu. V zadnej miestnosti je na stole laptop, ktorý použite a zistíte, kto sú dvaja vrahovia najatí na vašu likvidáciu.

Cieľ: Eve (prvá vrahyňa)
Eve je speváčka, ktorá vystupuje na pódiu v hlavnej hale oslavy. Ak ju počkáte pri pódiu, tak keď dospieva, zavolá vás k sebe, aby vám ukázala v čom je dobrá. Zavedie vás do zadnej haly, kde je počítač, z ktorého ste získali informácie o vrahoch. Keď vstúpite, dlho neotáľajte, lebo vás zabije nožom a to s veľkou rozkošou, takže ju predbehnite a zabite ju. Nemusíte ju ani čakať pri pódiu. Môžete ju rovno počkať v tej hale, keď dospieva, pôjde tam sama. Môžete sa schovať v skrini a keď prejde okolo, napadnúť ju odzadu. V jej kancelárii je kufrík, v ktorom je puška Dragunov.

Cesta do pekla
Vráťte sa do výťahu a zvezte sa dole do garáže. Cestou dolu vylezte na kabínku výťahu. Keď výťah dorazí dole, tak z vrchu kabínky môžete cez šachtu prejsť rovno na susedný výťah. Vlezte doň a zvezte sa dole, na podzemnú party. Takto vám zostali všetky zbrane a keďže máte oblek agenta, nemusíte sa ani prezliekať.

Cieľ: Vaana Ketlyn
Ak máte na sebe oblek agenta Martineza, tak keď stretnete Vaanu, bude vás považovať za neho a zavolá vás niekam, kde budete mať súkromie. Choďte za ňou do prázdnej miestnosti, kde ju môžete pokojne zabiť. Bude chcieť, aby ste si zložili masku, ak to nespravíte, tak vás sama napadne svojim mečom, takže pozor. Ak nemáte oblek agenta, tak musíte mať aspoň oblek ochranky. V obleku hosťa vás nepustia do zadnej časti diskotéky. Druhá možnosť jej likvidácie je práve tam, no to môžete spraviť tiež aj ako agent. Pravidelne sa chodí predvádzať na pódium nad diskotékou, kde má aj pyrotechnickú šou. Pri vstupe na toto pódium je ovládací panel. Prestavte na ňom program a keď pôjde Vaana opäť na pódium, tak ju tie výbuchy usmažia.

Cieľ: Maynard John
Tento vrah je tu v pekelnom klube. Stačí aby ste ho stretli a nech máte akýkoľvek oblek, spozná vás. Pekne vás osloví a vyzve na zápas. Máte sa s ním stretnúť v zadnej časti označenej ako Mučiaca miestnosť (Torture Chamber). Môžete tam ísť rovno za ním. Zavrie dvere a povie vám, že miestnosť je zvukotesná, takže vás nik nebude počuť. Považuje sa za najlepšieho vraha a chce vás, ako druhého najlepšieho poraziť v zápase. Na stole máte nejaké zbrane, tak sa ich chopte a strieľajte po sebe. V podstate jednoduché, kryte sa pred jeho streľbou a snažte sa ho trafiť vašou a zabite ho. Keď ho zabijete, vezmite mu kľúč, ktorým odomknete túto miestnosť.

Odchod
Teraz sa kľudne vráťte k výťahu a vyvezte sa do garáží. Tam si oblečte naspäť svoj oblek a s Dragunovom do zbierky v kufríku odíďte do dodávky v garáži.


Zbrane:
Agent CIA má Desert Eagle. Tiež nosí kufrík s FN 2000.

U ostatných nepriateľov a policajtov nájdete klasické zbrane, ktoré už naisto máte. Sú to SLP.40, MP5 a MP7.

V miestnosti, kde je laptop s informáciami o vrahoch a kam tiež Eve, tak pri stole je kufrík, v ktorom je Dragunov. Takže ho takto nemáte problém vyniesť.


Tipy:
- Oblek hosťa pekla.
Hneď na začiatku, v podzemných garážach zvracia pri stĺpe hosť pekla. Môžete tak získať jeho oblek a ísť rovno dole, no je to zbytočné, keďže aj tak získate oblek agenta a s tým môžete ísť takmer všade.

 Návod
Komentuj
Napíš svoj komentár