Niektory tu maju tak zaujimave clanky, ze ten moj mozno vyznie smiesne , no pre mna znamena velmi vela.

Mala som krasny zivot ziadne problemy ani starosti a hlavne sa mi splnil moj sen jazdit na konoch. Jedine co mi chybalo zazit to co ine, mat chalana ktory by ma miloval.
S jednym som si zacala bolo to celkom fajn no nakoniec sme sa aj tak rozisli lebo sme sa asi az tak nelubili. No a potom prisiel ten bez ktoreho uz nedokazem zit.

No zaroven s nim prislo aj to co sposobilo, ze v kute mojho srdca citim prazdnotu. Totiz ked som chcela byt s nim musela som sa vzdat toho co som milovala a vzdy aj budem. A to o sancu dalej jazdit na koni.
Bolo to asi moje najtazsie rozhodnutie v zivote byt s tym ktoreho milujem alebo sa venovat tomu co milujem???

Nakoniec som sa rozhodla pre neho no kus zo mna sa stratil. Trvalo mi velmi dlho kym som to prekonala a vela krat som sa tam chcela vratit no teraz sa to uz neda, ale jedno co viem je, ze aj ked on mi nikdy nebude vediet zaplnit to prazdne miesto v srdci citim ze som spravila dobre. Velmi ho milujem a slovami to nedokazem vyjadrit, no dufam ze tymto som mu to dokazala. Stratila som kus zo srdca a velmi vela slz, no chvile s nim su nenahraditelne.

nikdy nikomu neprajem si vyberat medzi dvoma vecami ktore milujete je to velmi zly pocit ked viete ze musite prist o jednu z milovanych veci

 Blog
Komentuj
 fotka
sweet_girl  6. 9. 2007 17:44
vobec tvoj blog nevyznel smiesne mne sa pacil.no hej ete ze ja som sa nemusela zatial medzi nicim taqym rozhodovat lebo naozaj to musi byt tazke ked viesh ze s jednym z milovanyx veci sa musish rozlucit...
 fotka
aninkaaa  6. 9. 2007 18:00
vaz si ze ho mas

a nikdy mu nesprav nic zle

o svoju lasku treba bojovat

a preto sa zo vsetkych sil snaz aby si ty nebola ta ktora spravi chybu
 fotka
textar  6. 9. 2007 18:10
plne ta chápem

aj ja som sa musel minule rozhodnút

medzi vodkou a fernetom a neni to sranda.

kad má človek naozaj rád obidve veci.

este si mohla skúsit že sa budeš kamarátit s konom a jazdiť na priatelovi...

neklesaj na duchu,ani na váhe a pozdrav toho koňa
 fotka
janulienka2  6. 9. 2007 18:16
nechapem prečo si sa musela vzdať koni?
 fotka
janulka3112  6. 9. 2007 18:16
mas velmi pekny blog... ... a co sa tyka toho rozhodnutia...keby sa to dalo rozdelit si, tak by si sa preto vzdat nemusela...vo vztahu by sa mali robit aj ustupky (aj ja v tom svojom sa o to snazim) a tak by si nemala prist o to, co milujes. No kazdopadne, kto povedal, ze si sa toho zriekla navzdy? Ved raz sa k tomu mozes opat vratit...
 fotka
elberethqa  6. 9. 2007 20:06
musím súhlasiť s holkou menom Janulienka2 ...



prečo si sa musela vzdať koní???nechápem...prekážalo ti to v chodení s ním??? nemochol chodiť s tebou???bola by si s ním aj s koníkmi...neexistuje žiaden kompromis???
 fotka
vio  6. 9. 2007 21:10
hmmm neviem... ja na tvojom mieste by som chodila na kone a s priatelom by som bola inokedy... ved kone nemozu zabrat tolko casu a ak aj ano tak by som tam chodila aj tak, ale menej... nech mam cas aj nanho
 fotka
leniny7  6. 9. 2007 23:29
Podla mna si sa rozhodla zle.Ved mas 16 rokov stym xalanom nebudes vecne.Ale kone budes milovat vecne.Nemala si sa vzdavat toho co ta naplnalo.
Napíš svoj komentár