no je to taka srnada toto som napisala ako koncorocnu pracu na slovinu...dal nam navyber medzi interview,rozsirenou spravou alebo uvahou...ja som napisala vsetky tri a vybrala to co sa mi najviac pacilo... co bolo dost riskantne pretoze je nas ucitel konzervativny ale napokon mi na to povedal ze to bolo zaujimave a dal mi 2...

Ja: Pred sebou mám samotného veľkého, hrozného, svetoznámeho
Drakulu Inak známeho ako Vlad Tepeš taktiež prezývaného „Nabodávač“.
Ďakujem za milé privítanie a za komplimenty.
Ja: Ako vznikla Vaša prezývka „Nabodávač“?
Viete to bolo jednoduché keď necháte nabodnúť na koly niekoľko tisíc ľudí začnú vám tak hovoriť sami od seba.
Ja: Takže takto začala éra Vašej krutovlády. Všetci sa tak báli aby neskončili na koloch že sa Vás pokúsili zabiť ale vy ste boli taký skazený že Vás ani samotné peklo nechcelo. Kedy Vás po prvý krát napadlo piť ľudom krv?
No po prvý krát som sa napil ešte kým som bol človekom. To bola jedny z vecí pre ktoré som bol taký zlý.
Ja: Prečo ste vlastne začali a vedeli ste o tom že sa premenia na takých ako ste vy ak sa napijete ich krvi?
Začal som ju piť aby som ukázal aký som neľútostný ale zachutilo mi to a nemohol som prestať a vlastne ani nechcel lebo mi to dávalo silu a zato som sa stal prekliaty. Večný hlad. Spočiatku som nevedel že budú ako ja ale neskôr mi to prišlo vhod a našiel som si moje nevesty.
Ja: Nevesty? Koľko ich vlastne máte?
Áno nevesty, moje družky na večnosti. Do dnešného dňa som mal 572 družiek ale lovci upírov a inkvizícia nás neustále prenasledovali a zabíjali. nakoniec mi ostali tri najvernejšie, najinteligentnejšie a najkrajšie. Smiem Vám ich predstaviť?
Ja: Áno naši čitatelia radi poznajú nových ehm upírov.
Je to nezvyk hovoriť upírov ja viem ale mi už niesme ľudia. Táto očarujúca kráska je Aisha. Je z nich najstaršia. Voľakedy bola turecká princezná ale potom som sa do nej nejako zakúsol.(smiech)
Toto krehké stvorenie je Anna Mária. Spoznal som sa s ňou na po mojich cestách po severe Európy v 16 storočí. a nemohol som sa od nej odtrhnúť(smiech oboch) Táto divoška je Nataša spoznal som ju pri návšteve svojho hradu v Rusku kde pracovala ako služobná ale s takou prudkou povahou sa na slúžku nehodila tak som jej dal ponuku na večnosť a ona veľmi rada prijala(Natašin smiech)
Ja: Keď sme Vás už takto predstavili povedzte nám ako vyzerá taký bežný upíri deň vlastne noc?
No deň je jasný ten prespíme ale nie v truhlách. Tento omyl vznikol v histórii vďaka tomu, že sa občas stalo, že našli upíra cez deň spať a keďže mi máme stálu teplotu tela 23°C a nemáme pulz považovali ho za mŕtveho a pochovali ho. V noci bol upír veľmi prekvapený keď sa našiel v truhle a ľudia ešte viacej keď našli ráno truhlu prázdnu.
Ja: Toto bol známi fakt z histórie som rada že sa vysvetlil tento omyl. Ako teda prespávate a kde?
Každý upír má svoj obľúbený tmavý kút mi sme sa naučili prespávať v netopierej podobe aby nás ľudia náhodou nenašli takže väčšinou niekde v jaskyni alebo v pivniciach prípadne starých hradoch.
Ja: Ako vyzerá noc?
Noc je zaujímavejšia. Spln mesiaca, jeho svetlo na mojej pokožke. Vidím svoju obeť, cítim ako jej bije srdce ako teraz Vám a cítim jej pulzujúcu krv v žilách ako teraz Vašu. Hladkú pokožku na krku, omamnú vôňu strachu. Tá vaša je veľmi silná. Mám pre Vás ponuku čo keby ste so mnou strávili večnosť?
Ja: Už som myslela že sa ani nespýtate. Poviem len áno. Ach to bolelo. momentálne začínam pociťovať premenu sama na sebe. Pokúsim sa Vám ju opísať. Je to zvláštny pocit bezstarostnosti a ľahkosti. Začínam všetko cítiť intenzívnejšie. Počujem vyť vlkov. Noc volá. Predlžujú sa mi nechty a rastú mi tesáky. To je zvláštne nedýcham. Vlastne to už ani nepotrebujem. Mám hlad.
Potrvá to tak hodinku, dve než sa skončí premena potom sa už budete môcť aj transformovať v netopiera. Je to požehnanie aj prekliatie. Budete pociťovať večný hlad.
Ja: Týmto Vám ďakujem za rozhovor a za možnosť napísať toto interview a priblížiť Vás tak bližšie k ľudom. Zaroveň Vám ďakujem za večný život.
Aj ja ďakujem za príjemne posedenie. Bolo mi potešním.

 Blog
Komentuj
 fotka
sargeras  16. 7. 2006 23:06
hehe... zaujímavé...no, nemám rád konzervatívnych ľudí, zaslúžila si si jednotku.
 fotka
noelle  16. 7. 2006 23:15
no ale to by tam namala mat tych zopar gramatickych chybiciek
 fotka
lucifferka  16. 7. 2006 23:24
njn chybicka se vloudila no sa stava sak dvojka je chvalitebna
 fotka
deathangel  17. 7. 2006 15:31
zaujimave take prijemne lahke citanie
 fotka
mayflower  28. 9. 2007 14:39
pekne pekne
 fotka
h8u  4. 2. 2010 23:18
Úplne geniálne video!
Napíš svoj komentár