Uz je to viac ako mesiac. Tebe je to jedno. Ved si to ani neuvedomujes. Ale ja ano a velmi. Zvlast v chvilach ako je tato. Chvila ked sedim sama vecer v izbe. Vsade je tma a jedine svetlo vydavaju moje sviecky. Aj ty si ich mal rad ale tie moje si zapalene nikdy nevidel. A hudba. Moje najoblubenejsie CD z jednou pesnickou stale dookola. Vies akou? Nie, ved ma nepoznas. Je to Nothing else matters. A je to pravda pretoze v tej chvili na nicom inom uz nezalezi...Tebe sa nepaci ale mne pomaha.

Neviem to pochopit co take sa zmenilo? Zevraj nic. To iste. Aj keby som bola slepa moje srdce to vidi a krvaca. Vidis vsetkch len mna nie. Neboj budes to so mnou muset vydrzat uz len 2 roky. Potom mi snad povies ahoj alebo zamavas. Vo viac ani nedufam.

Jedine co som chcela pocut bol dovod! Je to tak vela? Mozno ho ani nemas. Pamatas si ako sme sa dohodli ze budeme iba kamarati lebo nechces stratit kamsku ako ja?Nestratil si. Ja nou som. Len ty si na to nejak zabudol alebo chces zabudnut.

V chvilach ako je tato beriem do ruky pero a zosit na kolena. Vypisem sa z veci ktore nemozem pochopit. Veci ktore nemozem zmenit. Vypisem sa s teba...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár