Tak som asi vcera prisla o dalsieho. V zivote som uz o par prisla ale vzdy to zaboli.A cim ich pribuda tym viacej. O niektorych som prisla krutym sposobom typu:

Od dnesak sa nepozname a niesi pre mna dost dobra a otoci sa vam chrbtom a zacne podrazat a ohovrat jak sa len da.
Dodnes nechapem co som jej vlastne take mohla spravit aby bola na mna taka.

Potom to je pomale a systematicke stracanie typu:

Dneska nemam na teba cas. Nabuduce. Ale nabuduce to bude take iste.Potom sa dohodneme ze pride a nepride a potom mi len dojde po tyzdni SMS sorry ze som nedosiel mozem dosjt teraz ja ze hej mam cas mozes. Ale nedojde a potom mi pride hodinu po tom ako mal dojst dalsia SMS ze som s kamratmi v krcme a uz niesom v stave dojst...Toto sa opakovala vela krat az kym sa vlstne nenasiel zmysel stretnutia a skoncilo to...a to byval moj najlepsi kamos.

Potom tu je kamaradstvo ktore z oboch stran zacina prerastat v nieco viac a potom jendoho dna pride a tvari sa ze ma nepozna ani nepozdravy a nepozrie na mna. Len casom sa dozviem ze ma zrazu prestal mat rad preto ze sa spravam ako decko a ze som naladova co teda nikto iny nepostrehol(a to hovoril ten pravy)

A dostavame sa k najhorsiemu a to je velka nezhoda nazorou. Nepohadali sme sa to nie ale pohadal sa s mojou naj kamoskou s bola to jeho vina pricom sa zachoval jak hajzel a urazil ju na smrt. Tak ze az pre nu prestal byt clovekom. A potom tento clovek na nu zacne predomnou kidat a posielat jej jeble odkazy cezo mna a chova sa tak arogantne ze to az pekne nieje. Doteraz som s nim nemala nejake extra dobre vztahy ale brala som ho ako kamosa pretoze som ho lutovala kedze je to chudak bez baby ktory sa vecne lutuje a je to pesimista. Ale mna sklamal uz tiez ked mi neveril.

Pri jednom namahavom vystupe do kopca som dostala zachvat zadychavycnosti tak ze som sa zvalila na zem a skoro zadusila od toho ako som nemohla dychat a potom zachvat prudkeho kaslu jak sa moje telo snazilo dostat do pluc aspon trochu kysliku."Vdaka" tomu som sa vycerpala a odpadla. Naco on vyhlasil ze to bolo divadlo. Tym ma dorazil. Preco by som to preboha robila???Citila som sa jak posledna trapka co nist nezvladne a vsetci zacali okolo mna pobehovat v snahe mi pomoct.Nenavidim ked musim ukazat niekomu moju slabost a to je mierna astma ale ked uz sa to stalo a vsetci sa to dozvedeli tak som cakala ze ma pochopia a uveria mi. Az na jednoho. Sklamal ma neskutocne.

Preco musim stale prichadzat o priatelov???

Ziskam ho.Stretavam sa snim. Zverim sa mu. Robime spolocne akcie. A napokon dostanem kudlu do chrbta. Boli to a hodne a nemozem si ju vybrat sama. Musim pockat kym pride naozajstny priatel vybre ju a pomoze mi zahojit tu ranu.

Ale jazvy ostanu. Vzdy ostanu...

 Blog
Komentuj
 fotka
deathangel  26. 7. 2006 12:24
a zvlast ked mas chalana,ktoreho mas rada a on ta po troch rokoch pod*ebe s kamaratkou, ktoru si povazovala za jednu z najlepsich



to uz je ine masko
 fotka
sargeras  28. 7. 2006 22:48
musis si jednoducho davat lepsi pozor na to,s kym sa,nieze s kym sa bavis,bavit sa mozes s hocikim,ale koho si skutocne pustis k telu,koho povazujes za skutocneho priatela.a len ten,ktory aj po 20tich rokoch zostane s tebou,je hodny toho,aby bol tvojim priatelom.
Napíš svoj komentár