cez prázdniny som trávil u babky a bola noc a mne sa snívalo srtašidelný príbeh zo ktorého sa doteraz neviem spämetať takže sa mi snívalo že niekto klopal na dvere asi minutú klopal na dvere a potom prestal a ja som si to nevšíval ale po 5 minutách začal zvova klopat na dvere,tak som sa išiel pozriet a nikto nebol za dverami,tak som išiel spať a potom zvovu po 10 minutách som počul v pivnici že niekto tam niečo robí a som sa ani nepozrel bolo 4 hodín tak som išiel spat lebo som bol uvavený tak som zaspal a potom znovu som počul hlas tak som sa išiel pozriet a som na zemi videl stúžok.mislel som si že spadlo to zo stola tak som išiel spat.ráno ,ked som sa zobudil išiel som sa pozriet do pivnici a videl som tam penaženku v ktorom bolo zaviazané tá stužka a som si pomislel že ukradli nám peniaze.

 Blog
Komentuj
 fotka
blackknight  28. 12. 2009 16:17
Ehm, oceňujem tvoju snahu písať, ale to je asi tak všetko, čo je tu pozitívne.



Skús si ten článok ešteraz prečítať a poopravovať aspoň chyby z nepozornosti - preklepy a hrúbky. Tiež skús popremýšlať, či by sa niektoré vety nedali napísať trošku inak - v slovenskom jazyku používame pri tvorbe viet niečo ako slovosled ( nie som si istý, či ste sa to už učili v škole, ale verím, že áno )



Môj tip : Myslieť je vybrané slovo po "M"



Skús si to poopravovať, kým si to prečíta @Mirkova ,pretože tá si inak oči vykole
 fotka
mirkova  28. 12. 2009 17:25
oceňujem, že píšeš... že sa snažíš... len to mYslieť.....



@blackknight - vidíš ani som som nenadávala
 fotka
lubos2  28. 12. 2009 21:17
dakujem mirkova
 fotka
endre-silentname  4. 3. 2010 20:39
@tie ž sa prikláňam k tomu, čo tu už odznelo... aspoň si to po sebe prečítaj a minimálne si poopravuj také najhoršie chyby... bude to aspoň trochu prehľadnejšie.
 fotka
lubos2  4. 3. 2010 20:43
No , ale ja to nevymišlam...
 fotka
zajko30  14. 4. 2011 01:46
drbať na chyby ide o zážitok, ja by som sa v noci posral a nie niekam chodil sa pozerať čo to je a klopká..........filip
Napíš svoj komentár