Boli ste tam ?? Ak nie, prišli ste o nemalý zážitok. Atmosféra prevýšila moje očakávania. Všetci milovníci punk-rocku, ska a reggae si prišli na svoje.

Predkapelu Borra som spočiatku mierne odsudzovala, ale ich hudba mi nakoniec neprišla vôbec taká cudzia. Ich smola bohužiaľ bola v tom, že vystupovali ako prvý a ľudia vtedy iba prichádzali. Spočiatku bola hala na Pasienkoch skôr poloprázdna ako poloplná, avšak s príchodom kapely Polemic to začalo žiť! Ľudia skákali, spievali a pogovali. Všetci sa v tom vyžívali, veď o tom vlastne tieto koncerty sú. Keď som sa ocitla v strede pogujúcich pripitých chalanov, dúfala som, že neskončím ako to dievča, ktoré pred chvíľou nechytili a tak sa ocitla na lepkavej podlahe.

Po tom ako Polemic skončili, vypadli sme na chvíľu von na čerstvý vzduch. Po zemi sa válali ožraté dievčaté, chalani vracali za rohom ... nič neobyčajné Keď sme sa chceli vrátiť už bola celá hala riadne natrieskaná. Nedalo sa tam poriadne dýchať, ale vzhľadom na to, že už vystupovali Horkýže slíže sa na všetko ostatné zabudlo.

Celý koncert som si maximálne užívala. V živote ma tak neboleli nohy ako po včerajšku, ale stálo to za to!!
Už sa neviem dočkať nejakej podobnej akcie a dúfam, že sa mi podarí dostať sa na letný topfest, ktorý bude minimálne taký dobrý.

 Blog
Komentuj
 fotka
nicolauska  26. 2. 2011 19:15
škoda že som sa tohoto tour nezúčastnila
 fotka
loveee  26. 2. 2011 19:15
snáď nabudúce
 fotka
eka88  26. 2. 2011 20:07
Povedala som si, že takéto články čítať nebudem, ale neodolala som Ja som už mala lístok, tak veľmi som chcela ísť, všetko by bolo skvelé, ale som sa zranila a tak som nemohla. Ach ako veľmi som tam chcela byť a teraz len počúvať ako bolo super. Akoo prajem to každému, lebo Polemic a Horkýže, no proste šalenota, ale stále mi príde ľúto, že som tam nebola...
 fotka
luwele  26. 2. 2011 22:28
tiez som len jedna z tych co velice lutuju ze tam neboli
Napíš svoj komentár