Saskia utekala a slzy sa ťahali za ňou. Presne vedela, kam ide. Tam kde sa to všetko začalo. To celé svinstvo. Kde ju vtedy Tony, pre ňu neznámy človek znásilnil. A vtedy s ním otehotnela. Ani to nevedel. Rachel. Jej Rachel, plod zvrhlosti. Bolo jej zle...
Behom sa približovala k tomu miestu. Začiatok a koniec? Áno. Tam sa to všetko začalo a tam to aj všetko skončí. Vyzula sa a vkročila na mokrý piesok. Nastala búrka. Vlasy jej viali v tom vetre a kvapky daždu jej padali na fotku v ruke. Lukasovu fotku. Nemohla sa na ňu viac pozerať, roztrhala ju a vošla do mora. Musí s tým všetkým skončiť. Až príliš veľa ľudí zomrelo jej vinou a ona už dalej nedokázala s tým žiť. Už nie. S tou myšlienkou sa ponorila hlbšie do mora a nechla nech ju unáša prúd. Už nechce nič cíťiť, nič vedieť...Nič, chce byť len voľná...

* O dva dni na to, rybár, ktorý sa pokúšal chytať ryby v zátoke našiel telo, ktoré bolo zaseknuté v tráve pri rybníku. Oznámil to na políciu a danú osobu identifikovali ako Saskiu Maxovú. Utopené dievča. Brali to ako samovražfu a nikto nebol obvinený.
* Rachel maxová sa ko 15 ročná dozvedela o svojej pravej matke. Vtedy už mala náhradnú rodinu a s listom, ktorý hodila do ohňa, zhorela aj jej posledná myšlienka na matku.
* Smrť Luaksa a Tonyho, bola považovaná za nešťastnú náhodu, kedže nemali dôkazy o ktoré by sa mohli oprieť a ani žiadneho svedka. Ďalej sa to už neriešilo a prípad je v zabudnutí.
* Telo Saskiinej mamy, sa našlo pol roka po vražde, kedy už nebolo možné identifikovať osobu. Nikto sa ku nej nehlásil a tak polícia nikdy nezistila o koho s jedná.

KONIEC

P.S. Ak ste to dočitali až do konca, som veľmi rada. Teší ma, že aspoň niekoho zaujal tento krátky viacdielny príbeh.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
haluz777  16. 8. 2008 10:05
hm taky smutny koniec... ale ako pribeh to nebolo zle
 fotka
-veronka-  16. 8. 2008 15:12
..podla mna vyborny koniec
Napíš svoj komentár