Saskia sa rzobehla a dúfala že to, čo práve videla nieje pravda. Predca sa nesmie opäť opakovať tá noc...ni už nie! Behala a keď sa zastavila nech sa obzriesrdce jej prestalo biť. On utekal za ňou a vydával zo seba strašné pazvuky, akoby bol divé rozzúrené zviera. V mysli sa jej opäť vynorili tie staré myšlienky na tú noc. Na tú hroznú noc kedy.. Nie! Nie opäť! Keď sa cchela rozbehnúť rýchlejšie, potkla sa a spadla. Tony bol skokom pri nej, rukou jej chytil hrdlo a zdvihol ju zo zeme a zároveň do vzduchu. Saskia sa celá triasla. Cítila jeho smradlavý dych pri jej krku a uchu. Naplo ju.
- " No čo ty maličká! No čo ty kurva! Ako si sa tu bezomňa mala? Určite som ti už musel chýbať."
- "Zmizni! Vypadni! Ty hajzel jeden! Ako sa opovažuješ prísť až sem, po tom čo si spravil? A ako je možné že ťa pustili?"
- "Máš veľa otázok maličká, ale ja len jednu odpoveď. Prišiel soms a pomstiť. Nemylsi si, že ma pošleš do väzenia na 5 rokov a ja to nechám len tak! Za všetko mi zaplatíš maličká a to kruto!

x x x

Lukas sa v poslednej dobenemal pokoj. Rozmýšlal nad tým, že Tonyho pustili. Mysel si priznať, že či chce, alebo nie, bojí sa o Saskiu. Veď Tony bol schopný všetkého a potvrdil to vtedy pred piatimi rokmi, keď znásilnil Saskiu. Musel ísť za ňou, musel zistiť, čo je v poriadku, Pôjde k nej.

x x x

- "Pusti m-m-a a t-t-to hneď-ď!
Saskia už chrčala z posledných síl.Tonyho ruka na jej hrdle upevňovala stisk a ona vedela, že je koniec. Toto nemôže prežiť. Ale naraz tisk povolil a ona spadla na zem. Nechápala, čo je, čo sa deje? A potom ho zbadala...
- "Lukas! Čo ty tu...!"
- "Saskia bež! Utekaj preč!"
- "Nie! Nenechám ťa tu s ním! Nikdy!
- "Ale ale! 4iže maličká a jej ochránenec sa rozhodli bojovať? Prosti mne? To asi ťažko...To nikdy!!

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
-veronka-  12. 8. 2008 21:40
..skvelee...len tak dalej, skoro som nedychala
 fotka
haluz777  12. 8. 2008 21:50
nikdy nepochopim ako len par slov dokaze v cloveku vyvolat tie najvacsie emocie
 fotka
kaira07  13. 8. 2008 13:59
fantasticky pribeh tesim na dalsie pokracovanie
Napíš svoj komentár