Myslela som si, že viac nebudem prispievať, že som sa vypísala. Som však obklopená tak šokujúcimi situáciami, že sa mi rozum zastavuje. Mám pocit, že ak to nedám zo seba von, explodujem.

Vrátim sa späť v čase o 30 rokov. Bolo to šťastné obdobie , keď mlieko bolo mliekom a chleba chlebom. Maslo bolo žlté a lahodné a mäso nesmrdelo. Kravy neboli šialené a prasatá nemali chrípku. Kurčatá nekŕmili zhnitými rybami a testosterónmi na rast . Nejedli sme soľ na posýpanie ciest z Poľska, mali sme slovenský solivar. V jogurtoch bola živá jogurtová kultúra, ktorú dnešné farebné jogurty nepoznajú.

Vtedy sa narodila moja sestra. Bolo to tučné, pokojné a spokojné dieťatko. Neviem ako je to možné, ale pamätám si na ňu ako malé bábätko. Vkuse spala. Bola tak neprirodzene ticho, že som ju chodila pozorovať do postieľky, či dýcha. Buď spala, alebo ticho ležala, rozhadzovala tučnými rúčkami a kopkala tučnými nôžkami. Na lícach mala jamky a ja som ju bozkávala na líčka.

Prečo to spomínam a aký to má súvis s chemickými potravinami, čo dnes žerieme?
Moja mama sa zdravo stravovala a moja sestra, ktorú kojila, bola zdravé a spokojné dieťa. Netyranizovala nás revom, nemuseli sme celá rodina byť v pohotovosti ako dnes, keď sa narodí dieťa. Dnešné bábätko, odkázané na materské mlieko, saje do seba chemikálie a nekvalitné potraviny. Matka si na ne postupne zvykla a dieťaťu trvá tiež istý čas, kým si na chemikálie a sračky zvykne.
Kým si nezvykne, ukrutne trpí.

V rodine je veľa čerstvo narodených detí a tak som denno-denne svedkom, ako deti plačú od bolesti a matky ich nevedia utíšiť. Matky koja a deti trpia. Preplačú celé dni a noci, trasú sa v otrasných kŕčoch, ktoré napínajú ich malé telíčka. Smutné je na to pozerať. Tak sa pýtam rodičov, či s tým boli u doktorky. Boli... a odpoveď lekárky je, že všetky deti plačú a že časom to prejde.
Je pravda, že deti plačú, plakala aj moja sestra, tak hodinu denne. Dnes je trend opačný, mám pocit, že deti plačú stále, v bolestiach a kŕčoch. Jednému dieťaťu sa zauzlili črevá a vrtuľníkom ho prevážali do Bratislavy. Ďalšiemu bábätku naordinovali sirup Espumisan proti plynatosti pred každým kojením, maximálnu dávku .
Espumisan obsahuje liečivo simeticonum (simetikón) , ale kvasenie a hnitie nezastaví, ani nezlepší trávenie a absorbciu.
TEDA PRÍČINA SA NEODSTRÁNI !
poznámka:
Espumisan obsahuje 9,67 mg glycerolu v jednej kapsule.10g / dávka môže vyvolať bolesť hlavy, žalúdočné ťažkosti a hnačku.
Metylparabén môže vyvolať alergické reakcie, aj oneskoreného typu.
Espumisan obsahuje farbivo oranžovú žlť FCF (E110), a chinolínovú žlť (E 104), ktoré môžu vyvolať alergické reakcie.

Chemický liek pre mesačné dieťa. Dieťa teda saje s materským mliekom chemické lieky na lekársky predpis. Som v šoku!
Lekár spolu s rodičom vytvárajú závislosť na lieky u malého dieťaťa. To dieťa už nikdy nerozchodí... organizmus zabuduje lieky do metabolizmu a v budúcnosti to bez lieku nevykryje!
Situácia mi nedala spať, a tak som osobne skočila za kamarátom lekárom. Smutne mi porozprával, že to, čo sa deje s malými deťmi, je „zvrchu plánované“ a nemám o tom hovoriť. Sľúbila som mu to . Nehovorím - píšem.

Biznis s liekmi – farmaceutický priemysel, patrí medzi najziskovejšie odvetvia priemyslu.
Farmaceutické koncerny chrlia tony liekov denne a lekárne v Amerike sú veľké ako u nás Tesco. V amerických filmoch hlavný protagonista hádže do seba lieky ako lentilky. Počet lekární sa neustále zvyšuje. Počet ľudí závislých na liekoch sa šplhá na milióny. Sú to vhodní kandidáti – sú ovládateľní a sú pod kontrolou. Detskí lekári teda dostávajú PRÍKAZ predpisovať deťom lieky okamžite po narodení.

Pamätám si, že moja sestra pila čaj zo sklenej fľaše. Mama ju kojila každé 3 hodiny a sestra medzitým pila čaj. Čaj z bylín .
Dnes lekárka zakazuje rodičom podávať deťom čaj. Deti pijú len materské mlieko a to najnovšie už v 2-hodinových intervaloch. Dieťa sa nepohybuje a má problém mlieko spracovať. Trpí brutálnymi bolesťami zažívacieho traktu. Matky sú emocionálne zdeptané, lebo vidia svoje deti trpieť a nevedia im pomôcť. Otcovia, živitelia rodín, po nociach kočíkujú svoje deti . Deti trpia, revú a rodičia im nevedia pomôcť. Dôverujú lekárom a kŕmia novorodencov liekmi. Pestujú v nich závislosť.

K biznisu s liekmi patrí aj biznis s lekárskymi potrebami. Podľa inštrukcií lekára matky vysávajú deťom sople vysávačkou. (kde sú šťastné časy, keď som si sopel utierala do rukáva? )
Moja známa pripevní vysávačku na vysávač, ktorým sa vysáva prach. Klasický obrovský vysávač. Dieťa položí na postieľku, zapne vysávač a vysaje mu z hlavy (možno aj z riti) aspoň deci soplu. Dieťa sa šklbe ako keby doňho pustili elektrický prúd. Keby som to nevidela na vlastné oči, neuverím.... čínske mučenie je šuviks. Pritom matka je presvedčená, že pre dieťa robí len to najlepšie. Dieťa sa samé už nevie vysmrkať a otázka je, či to niekedy dokáže. Možno budú chodiť na dovolenky s vysávačom v aute. To isté dvojročné dieťa sa nevie bez liekov vykakať. Matka v tom nevidí problém.

Nezveličujem. Píšem o tom, čoho som svedkom. Píšem o tom preto, lebo s rodičmi detí nemá zmysel o tom diskutovať. Sú presvedčení, že vysávať sopel vysávačom na prach je v pohode.
Lieky pre novorodenca sú v pohode.
Predpísal ich predsa lekár...

PS: link na fórum mamičiek, ktoré spokojné napchávajú svoje malé deti chemikáliami

» www.modrykonik.sk/forum/lieky-pre...

 Blog
Komentuj
 fotka
hetfield  11. 4. 2013 09:21
farma priemysel je druhy najziskovejsi biznis na svete
 fotka
burble  11. 4. 2013 11:04
chvíľku ticha
 fotka
loriana  11. 4. 2013 11:50
@hetfield

tiež som počula , že farmaceutický priemysel je 2.najziskovejší po ropnom.
 fotka
lucina223  11. 4. 2013 12:02
Do 3 mesiacov by novorodeniatka nemali brať nič(Panadol,Paralen,Mig ani nič z týchto kvázi liekov). My sme sestre dávali od pol roka a iba veľmi veľmi výnimočne sirup na zníženie horúčky(keď má dieťa 39 stupňov tak ti nie je všetko jedno) a to tiež v menšom množstve v akom mala dostať,i keď lekár nám tvrdil že to je úplne bezpečné.

U nás teta prepchávala sesternice cca od pol roka života všetkými možnými antibiotikami, namiesto zdravej stravy im dávala sladkosti, a to dopadlo tak,že sú sesterky imúnne voči akýmkoľvek liekom a stále sú choré. Toľko k zmýšľaniu ľudí,čo prepchávajú seba/deti všelijakými chemikáliami,čo ničia neskutočne telo.
 fotka
slickrick  11. 4. 2013 12:59
neprečítal som to celé ale súhlasím...
 fotka
hetfield  11. 4. 2013 16:19
ja myslím že obchod so zbranami je cislo jedna
 fotka
thrwtchr  11. 4. 2013 19:15
jedna vec je zlý farmaceutický priemysel (fujky fuj, ako by povedal jeden užívateľ birdzu), druhá vec je, že všetky tieto liečivá nemôžu nahradiť prosté vyriešenie príčiny - ktorou je absorbcia toxínov z neprirodzenej stravy.



materské mlieko je pre kojenca jediná prirodzená potravina. logicky. nevidím dôvod, prečo by mal piť výluhy z rôznych bylín.



a potom, po odkojení, nevidím dôvod, prečo by bolo z nutričných alebo iných dôvodov nutné piť akékoľvek mlieko, či už vlastného alebo iného živočíšneho druhu.

to len tak na okraj, kvôli tomu, že by v prvom rade nemalo byť nutné komukoľvek podávať lieky, ktoré riešia iba symptómy a neriešia príčiny.
 fotka
wind  11. 4. 2013 20:09
Spomenula som si na svoju latkovu vreckovku vlk a zajac. Vecne som z nej mala zozvachlanu tvrdu zaschnutu gucu sopla fujto. Ale asi stale lepsie, ako vysavac.
 fotka
gabushka  11. 4. 2013 21:28
jediný dotaz, že espumisan nie je na recept, ale na tom nezáleží, keďže pointa je v inom a hold, je to smutný fakt a kým farmácia nepadne na dno (čo nebude ešte tak skoro, lebo ľudia jej veria) tak sa nič nezmení
10 
 fotka
acheraya  12. 4. 2013 00:37
plakať sa mi chce pri predstave, že do takéhoto sveta (a ešte horšieho) raz privediem deti
11 
 fotka
d170  12. 4. 2013 07:49
zaujímavý blog, lieky sú jedna vec, ktorú môžu rozumný rodičia aj trocha ovplyvniť.

druhá vec je strava, je otázne, že prečo sú novorodenci a batoľatá teraz také choré a stále majú nejaký problém. kedysi matky chodili s takými deťmi len na poradne a očkovania, dnes je ich plno u každého špecialistu.

či na to nemá vplyv aj materské mlieko, ktoré možno dei nechráni kvôli tomu akú stravu príjma matka, plnú chémie a hormonov.

kedysi sa rodičia tak extrémne o deti nestarali ako teraz a napriek tomu nemali toľko zdravotných problémov.

nehovoriac o predčasnej puberte, ktorá už pomaly začína v 5-tich rokoch a je to asi len dôsledok tých hormonov čo všetci príjmame zo stravy atd...
12 
 fotka
loriana  12. 4. 2013 09:29
@wind ty ma vždy potešíš

my sme boli soplová generácia (odniesli to rukávy) a ty so svojou vreckovkou by si bola slušááák





@acheraya dnes to nie je veru ružové, a obdivujem mladých ľudí, ako sa s tým boria, ako sa mnohí dokážu zorientovať v tom, čo sa deje...



mňa práve mladí ľudia priviedli na myšlienku zdravého spôsobu života. Mladí hipisáci mi ukázali cestu: ako sa stravovať, ako myslieť, ako žiť.

Bola som na Zaježovej , učila som sa robiť s hlinou a pri tom sa zmenil môj svetonázor.

Ovplyvnili ma mladí ľudia svojou čistotou.

Každý si sám vyberá svoju cestu... možno aj v tebe som teraz zasiala malé semiačko
Napíš svoj komentár