Ešte dva týždne a ja kde len prídem, tam na mňa z každej strany čumí obrovský nápis že "Valentín".
Sviatok zaľúbených, bla bla bla a podobné drísty. Horda založených internetových diskusii, kde zúfalé dievčiny prosia biedny ľud, aby im poradil, čo milému kúpiť na tento sviatok, vypredané stojany v Tescu s kartičkami, dlhé rady v kvetinárstve... Ale čo je najhoršie, kopa šťastne sa tváriacich ľudí premávajúcich sa ruka v ruke, kde len idem.

Nie žeby som bola nejaká zatŕpknutá chudera (nie nie, skutočne , ktorej jediným potešením je škrabkať kocúra za uchom a počúvať, ako pradie. Len tento sviatok proste nemám rada. Že "vyjadrite lásku tým, ktorých máte radi". No hovno hovno, zlaté rybky. To sa len obchody snažia vytĺsť z vás čo najviac prachov. Komercia až fuj! (no žeby som niečo nové povedala...) Väčšina ľudí jednoducho nedokáže vymyslieť čosi originálne namiesto toho, aby "drahému" či "drahej" kupovali veľké hnusné dezerty, čo nakoniec aj tak splesnejú v špajzi (podľa vzoru ulica, nie? špajza... špajze? špajzi?), či kytice, ktoré síce potešia na.. 5 sekúnd asi a po zvyšné dni im akurát tak začne zapáchať voda (teda, ak ju nikto nevymení).

Ach jaj, no čo, blíži sa Valentín. Zas pribudnú prípady 13-14 ročných deciek s podrezanými žilami, depresívnymi očičkami a vyjadrením, ako ich nikto neľúbi (a teraz nemyslím Emo , mne konkrétne sladkosti od mamy a otca z ktorých sa mi neskôr urobí celulitída na stehnách (jednoducho nechápu, že mi nemusia kupovať Aero, keď mi chcú povedať, ako veľmi ma ľúbia a ja hlúpa si to aj tak vezmem a zožeriem to), potom horda uvrieskaných dievčat vykrikujúcich, akého krásneho maca dostali od svojho chalan z ktorých ma začína chytať amok, hlavne keď majú potrebu o svojich infantilných zážitkoch informovať celé osadenstvo v okolí sto metrov... Jajaj, veľa by som našla.

A ja si len sadnem do kresla, poviem si, ako je to na hovno, že sedím večer na Valentína sama v kresle (v mojich rokoch teoreticky... ale veď čo, "láska kvitne v každom veku"), zoberiem si vyššie spomínané Aero alebo podobnú, za uši zachádzajúcu sladkosť a zapnem si nejakú mysterióznu drámu alebo čo. Už teraz sa neviem dočkať!

 Záchod
Komentuj
 fotka
silenskaa  1. 2. 2009 16:56
oujeje holka, budeme na tom rovnako
a j, spajzi
 fotka
14michelle03  1. 2. 2009 18:59
ze podobne heh nesom jedina
 fotka
erroll  5. 2. 2009 19:19
lol moja skvely clanok fakt a ver tomu ze nebudes sama ale furt lepsie jak klincom do oka ne?
Napíš svoj komentár