9. novembra som prvý krát videla padať hviezdu. Prvý krát som si niečo želala. Niečo, v čo som síce neverila, že sa splní, ale v čo som dúfala. Na druhý deň som znova videla padať hviezdu, znova som si čosi želala... niečo menšie, menej dôležitešie... splnilo sa to ešte v ten deň.
Na moje druhé želanie som čakala až do posledného dňa minulého roka. Ale splnilo sa. Mala som zmiešané pocity, ale ÁNO, SPLNILO SA.
Mojím vrúcnym želaním bolo mať jedného chlapca. A vtedy, v teň deň... sa to splnilo. Vtedy to bolo na mne, a hoci som si nebola istá, vedela som, že v ten deň MUSÍM povedať "áno". Jednoducho musím. Tak som to urobila.
Dnes, tak ako moje šťastie prišlo, tak odišlo. Dôvod som ja, pretože som si dala ukradnúť reč, zmiasť zmysli tak, že som nerozmýšľala nad ničím.
Mala som pocit, že sa to takto skončí, nevedela som však, že nedostanem ani šancu na to, aby som to zmenila.
Hviezdam nemôžem nič zazlievať, moje želanie mi splnili. Škoda len, že som mu nestihla povedať, že sa mi nielen páči, ale že ho ľúbim. Všetko je však preč. Zostali len podivné city, trocha hanby, potupenosť, smútok, sklamanie...
Môj prvý vzťah trval dva dni. Ale teraz sa mi zdá, akoby to bol celý môj život. Nerozmýšľam už nad tým, čo mohlo byť, o čo som prišla.
Len som dnes mala asi prvý krát pocit, že sa mi nechce ísť vonku, a že by bolo lepšie zostať doma.

 Blog
Komentuj
 fotka
roli  2. 1. 2007 21:45
dva dni!? to si ma porazila, moj rekord je 4 dni.
 fotka
wandush  2. 1. 2007 21:46
poznaaam...hviezdy su potvory zradne...

ja som si priala tiez chlapca..ked padala hviezda...vzdy sa to splnilo,ale zdy si zobrali nieco na oplatku....momentalne chodim polroka s tym ,o ktoreho som zaciatkom leta prosila o hviezdu,ale nic nie je take ruzove ako sa zda... tolko trapenia za jeden polrok...ale pri mojom prvom pokuse poziadat padajucu hviezdu som s mojim prvym chalanom /tiez v 14tich som prosila padajucu hviezdu/som bola den,ale do smrti na to nezabudnem,bol to naj den v mojom zivote!
 fotka
zemina  2. 1. 2007 21:52
Ze by to s tymi hviezdami bola fakt pravda?

ja som tiez jednu videla a nieco som si zelala,ale tusim ze to bola len druzica alebo lietadlo tak neviem
 fotka
skakalka  2. 1. 2007 21:56
hej ale viete ze hviezdy nepadaju su to len meteority ci co ktore zhoria v atmossfere.. ... tot realita...
 fotka
husky  10. 1. 2007 21:08
...paci sa mi, ze si sebakriticka...to sa ti do zivota zide...vela stastia



EQ
 fotka
liwia  11. 1. 2007 15:58
tak ja asi nemam stastie na tie prave hviezdy zatial sa mi nic nesplnilo...alebo???......
 fotka
lillli  17. 1. 2007 17:21
Ja sa ti chcem este raz ospravedlnit a myslim to uprimne,neviem ako dlho sa budes este na mna koli nemu hnevat ale pochop ze niesi jedina kto je donho zalubeny som to aj ja.ja ale chapem ze sa somnou nerozpravas a ani na mna nepozries no dufam ze sa to niekedy zmeni a budeme znovu kamosky este raz PREPAC
Napíš svoj komentár