Je mi fajn...ked teraz viem, ako fajn je v autoskole, asi si casom spravim vodicak aj na motorku a neskor aj na nakladaky, autobusy a traktory

Ked si spomeniem, ako som pred dvoma tyzdnami revala kamaratke do telefonu a ona to opisala ako polhodinove hulakanie do telefonu o tom, aka som neschopna, ako mi nikdy nedaju vodicak a aka je ta instruktorka krava. Mimochodom, po tej polhodine som len tak zlozila a ona mi potom s obavami po dvoch hodinach zavolala, ci uz som vazne v pohode.

Teraz sa pocas jazdy citim stastne, lebo „ujo ma vlka“ a cestne pracovnicky zarobia viac ako moj instruktor a stale sme nevyriesili zahadu, ci to jedna z nich stale riesi krizovky alebo sudoku A aj preto, ze som sa naucila od predvcera cuvat...a ked raz budem velka, tak mozno sa bezchybne naucim rozjazd do kopca, ktovie...

A sice sa uz asi vyse roka tesim, kedy budem mat konecne vodicak, teraz ked mam mat v utorok skusky, tak mi je uz luto, ze uz nebudem chodit do autoskoly. Nielen preto, ze uz sa budem viac bat, ked spolujazdec nebude mat pedale, ale aj preto, ze medzicasom mi tam zacalo byt fajn.

Taaaakze....do utorka sa naucim vzdy pred L-kovou zakrutou prehodit do dvojky a nerezat to len tak-tak na trojke. A zacnem VZDY pustat spojku JEMNUCKO. A budem jazdit trochu pomalsie (snad).

Inak, som rada, ze sa tak dobre poznam, lebo ma to bavi tak strasne, ako som si myslela, ze ma to bavit bude. A chvalabohu uz sa nemotam po meste tridsiatkou, lebo „bezdovodne pomala jazda obmedzuje ostatnych ucastnikov cestnej premavky“, ale zase mam „prisposobit jazdu svojim schopnostiam“.

No nic, od nedele som velka (cize mam vlastny pocitac) a od utorka uz hadam nebudem polovodic, ale vodic, cize budem uz uuuuuplne velka.



A najdolezitejsie je co? Presne tak...to ze mi je dobre

 Blog
Komentuj
 fotka
pawlo  7. 8. 2008 23:14
Tak to ti gratulujem ku všetkému.

A nech ti tá pozitívna nálada vydrží čo najdlhšie
 fotka
famepeace  8. 8. 2008 07:42
@pawlo noo veru minimalne do prvej autonehody.. a potom zisti ze restart volajako v menu chyba..
 fotka
aio  8. 8. 2008 16:28
jeej gratulujem ja sa uz strasne tesim na vodicaaaak a je pekne ked o tom niekto pise ze sa mu lubi, jak si ho robi
 fotka
husky  22. 8. 2008 22:45
ja som vedel ze si skryty talent uz od zaciatku a tiez som hovoril, ze ho budes mat skor ako ja, ten vodicak...co dodat? rozjazdy do kopca, to ta mozem doucovat aj ja a myslim, ze to budes robit velmi rychlo bezchybne...a ta tvoja jazda: kazdy clovek ma svojsku...podla toho, aku ma osobnost, povahu, naladu atd...cize sa za tu svoju hambit nemusis, je len tvoja...a davaj pozor na radary a cestne kontroly
Napíš svoj komentár