Napísať novú poznámku
StredaZdieľať
1. mája 2010, 16:56 | Upraviť poznámku | Vymazať
Streda večer, osem hodín, ja sedím vo svojej izbe za stolom a zamýšľam sa nad životnými hodnotami. Čo je pre mňa bežná činnosť. Rozjímať pri hudbe..pri jej textoch, rozmýšľať o ich pointe. Uvažovať o pointe života, o živote, jeho šťastí, trápený, krásnych pocitoch ktoré nám prináša. Čo človeka robí šťastným, čo mu vyvoláva, ten čudný pocit na celom tele, tá rozkoš, ktorá ho zaleje a čo človeka ničí?...čo je to, čo vyvoláva pocit, keď sa zviera hrdlo a slzy sa tlačia do očí. Sú ľudia naozaj šťastný? Alebo s iba pretvarujú? Ako prvé si musíte uvedomiť, čo naozaj chcete. Čo je pre vás dôležité, vaša životná hodnota. Naučiť sa tešiť z maličkostí.
Nie je to až tak zlé ako to možno vyzerá. Áno chcem písať.....chcem zažiť ten pocit. Pocit šťastia a rozkoše, zažiť tú lásku..to šťastie.
Prestaň plakať, prestaň sa zamýšľať nad utrpeným toho, čo vytvára môj život. Moja spolužiačka mala postreh, že ľudia si vytvárajú sami. Áno patrím medzi nich...potrebujem ju...potrebujem ten pocit, keď mi zviera srdce a ide puknúť. Ale už nechcem...nechcem ho..síce ho potrebujem. Hľadáte v tom logiku? Nehľadajte, lebo ju nenájdete....ľudia logické zmýšľanie berú berú tak, že všetky veci doseba musia zapadať...a musia mať logický základ. Myšlienka nemusí mať význam pre vás, dôležité je, aby som vedela ja, ako to myslím. Moje myšlienky aj tak nikdy nepochopí človek, ktorý nemá zmysel pre zmysluplnosť..
Uvedomte si vaše myšlienkové pochody..majú aj aj ony význam? Máte význam vôbec vy? Život plný významov, pojmov a snov. Keď sa splní váš sen...pocítite naplnenosť..no v zároveň prázdno ...máte pocit, že život stratil zmysel...
KLAMEM!
Nechcem aby skončila...chvíľa strávená stebov...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár