Keď som minule otvoril okno a nadýchol som sa zhlboka zase raz som si uvedomil špecifickosť zimného vzduchu, jeho zvláštnu vôňu keď je skutočne chladný. Je špecifický, možno práve tým aký je chladný a že sa v ňom teda možno zachytávajú iné zložky vzduchu, možno práve horúci dym ktorý stúpa sa nachádza vyššie než chladný a práve vďaka tomu má jeho vôňa takú špecifickú príchuť.. a možno je to iba ten zvláštny chlad ktorý dráždi moje zmysly a vyvoláva vo mne zvláštny pocit vône.

Taktiež slnko, v zime okrem toho že je na oblohe nižšie nech sa snaží akokoľvek nikto by ma v zime neoklamal že je leto aj keby príroda vyzerala akokoľvek, má špecifickú farbu, presvetľuje veci inak ako v lete, vždy ma tak nejako zaujme keď sledujem cez rok ako sa to leto stráca do takého pochmúrneho zahlmeného obdobia.

Zima je jednoducho underground .. Zato Leto na druhej strane je diskotéka, plná života a radosti.. Asi som si celkom obľúbil tie naše ročné obdobia, vždy sa je na čo tešiť a spoľahnúť..

 Blog
Komentuj
 fotka
harleystorm  20. 12. 2009 00:43
Dobre si to vystihol s tym zimnym vzduchom. Plny suhlas, som na tom podobne a tiez mam najradsej leto. Ale kedze uz mame 4 rocne obodbia, tak sa snazim v kazdom najst nieco pekne a aj v tej zime je nieco pekne. Napriklad taky cerstvo napadany sneh, do toho zimne slnko a ta vona vzduchu. Vsetko ma svoje caro. Pekny clanok!
 fotka
surreal  17. 1. 2010 00:59
Ja mám najradšej zimu, sever a sneh, to je moje (preto je mojím rajom na Zemi Island a tesne v závese Švédsko, hoci nevylučujem, že žiť stále v chlade by mi mohlo časom začať liezť na nervy).. takže asi je vážne najlepšie , ked sa to pekne strieda ako u nás
Napíš svoj komentár