Ďakujem šedi, tej priemernosti vecí naokolo, takému tomu filleru života..
hnusnému počasiu, priemerným dňom, nesympatickým ľuďom, všetkému neestetickému a obyčajnému ... vďaka tej priemernosti ktorá vypĺňa väčšinu vecí...

Vďaka že si môžem plne vychutnať krásne dni kedy sa po dlhom čase objaví Slnko a zrazu mi príde také krásne a optimistické..
Vďaka za deń kedy mi po čase zrazu príde všetko akési lepšie, možno by som si to ani nevšimol keby neexistoval ten čas ktorý iba tak plynie a priemerne sa valí a necháva ma niekedy otupeným..
Vďaka že môžem obdivovať krásy sveta ktoré sa odlišujú od tej priemernej šedi ktorá mi každý deň bije do očí a už mi nepríde vôbec výnimočná ani úžasná..

Relatívne? ... áno, aj po dlhých krásnych letných dňoch mi zrazu príde tento šedý a obyčajný deň tak nádherný, keď zrazu si môžem vychutnať tú dlho nepoznanú atmosféru, na ktorú sa už zabudlo.. A po všetkých tých úžasných dňoch kedy je všetko naplnené zážitkami a radosťou mi sú zrazu tie priemerné a obyčajné dni akýmsi uvoľnením, kedy si môžem iba tak sadnúť a vychutnávať možno trochu nostalgie..
A keď už unavený všetkým tým prenádherným sa môžem pozrieť na niečo čo možno také nie je, ale zrazu som rád že mi nechá odpočinúť a môcť si znova vedieť vychutnať..

Vďaku za tú pomyselnú relatívnosť ktorá mi neustále umožňuje si vychutnávať svet..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár