Keď som to začínala písať nevedela som čo mám napísať.. ty si mi do odkazovača napísala taký krásny text a ja neviem čo napísať.. Pýtala si sa ma či sme vlastne naj kamarátky..a ja som ti napísala že áno.. a je to už 8 mesiacov.. na začiatku a vlastne ani teraz sa snažím svoje city nedávať na javo.. lebo sa nechcem zase na niekoho naviazať a po pár rokoch zistiť že som sa viazala zbytočne.. no s tebou to RISKNEM lebo viem že si iná.. teraz ma môj šiesty zmysle nesklame. vždy som mala pocit že ti viac záleží na druhých než na sebe.. a vždy si mi bola ochotná pomôcť.. a ja mám pocit že som ti za to všetko ešte dostatočne nepoďakovala..
Budem sa snažiť nikdy ťa nesklamať... a vždy ti byť tou najlepšou priateľkou.. keďže viem aké to je nemať pri sebe nikoho keď to najviac potrebuješ.. ja sa budem snažiť o to aby si to ty nikdy nezažila. a hlavne budem sa snažiť o to aby ti nikdy nezmizol úsmev z tváre. pretože ten tvoj mi pomáha v tom aby som zabudla na všetko zlé.. Zbožňujem ten smiech.. keď hovoríš a smeješ sa zároveň a ja ti nič nerozumiem.. a potom ti poviem že ešte raz a pomalšie.. Bola si pri mne keď mi bolo najhoršie ..a si so mnou v podstate každý deň.. vždy vypočuješ to čo trepem.. občas možno niečo nepochopíš ale ja ti to kľudne vysvetlím ešte raz.. a potom ešte raz.. Keď niečo hovoríš a ja ťa nechápem.. asi chvíľu bude ešte trvať kým si zvyknem.. na tvoju logiku.. ale ja sa to isto raz naučím..

Raz si mi povedala že som tvoj dáždnik v daždi
a ja sa budem snažiť byť tým dáždnikom navždy..

Ja som tvoj dáždnika a ty moje slniečko..

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
pajon  18. 4. 2009 21:43
pekný článok
 fotka
estrella  18. 4. 2009 22:07
ešte čo som len videla názov tvojho blogu na Môj birdz, už som sa rozplakala, otvorila som to, začala som čítať, a tak som plakala, že som ani na písmená nevidela.. zasmiala som sa v časti, keď hovorím a smejem sa, no ty mi nič nerozumieš.. som strašne rada, že to so mnou riskneš.. vieš, risk je zisk.. aj keď v mojom podaní trápny, ale čo už.. no neskutočne plačem.. ďakujem..
 fotka
sweetdream  18. 4. 2009 22:08
@1 súhlasím
 fotka
bluepanter  18. 4. 2009 22:41
@3 aj ja
 fotka
pally27  18. 4. 2009 22:48
ked sa nasa estrella smeje a zároven hovorí nerozumie jej nikto .... neboj ne si sama na to.... aj ja často pozeram na nu že či vie rozprávať ale po čase sa jej hlas opraví :



pekný članok.... naj vam to vydzrzí
 fotka
johnysheek  30. 4. 2009 15:52
8 mesiacov vravis..



to pred tymi 8mimi mesiacme sa fakt diali veci.. vlastna skusenost
Napíš svoj komentár