Tento blog bude síce dosť dlhý, myslím že tam bude aj pár vecí ktoré sú súkromné a je divné že som to napísala ale tak pointa je na konci.. možno sa to niekomu z vás bude chcieť dočítať..

Neznášam v zime nosiť pančuchy alebo silonky, to fakt neznášam keďže sa v tom neskutočne zle cítim. Dokonca ani tielka nenosím, ale tam sa to snažím napraviť aspoň troma tričkami na sebe a tričkami čo mi budu zakrývať polku zadku .. Keďže reči od rodičov typu „ ty máš holý chrbát“ počujem vždy .. zaujímavé že mi to hovoria len vtedy keď som na chodbe a zohnem sa aby som sa mohla obuť. Tento rok som si na seba dávala zvlášť dobrý pozor. A na čo mi to bolo ?? Keď aj tak som ochorela, ale nie chrípka, zápal pľúc to by som aj brala.. ale nie ja som musela dostať zápal močových ciest. Bolo to hrozné, neskutočná bolesť, pochopí len ten čo to zažil.

A ako k tomu došlo?? Je viac možností ale najpravdepodobnejšia je že z kupka.. Bol piatok večer a partia sme šli na kupko.. bola sranda neboli sme dlho len hodinku keďže sme sa v meste mali stretnúť s ďalšími kamošmi. Večer prebehol super tak ako každý piatok.

Asi nebudem zachádzať do detajlu a nebudem vám opisovať ako som s bolesťou cikala.. Nechcela som to povedať mame, budila som sa počas noci aby som šla na wc a keď som si ľahla do postele chcelo sa mi zase. Bolo to neznesiteľné. Ráno som sa zľakla keďže s močom šla aj krv (menzes som nemala). Po ceste do školy bola hrozná zima a mňa neskutočne bolelo tam dole. Keď som prišla do školy hneď som so slzami v očiach šla za učiteľkou aby som jej povedala že musím ísť domov lebo tú bolesť už nevydržím. Poslala so mnou spolužiaka za doktorkou zavolala som domov mame a povedala čo sa deje. Keď som prišla k svojej doktorke ani som nedokázala hovoriť. Dala mi pohár a poslala ma ísť sa vycikať. Keď som sa vrátila naspäť sestrička tam strčila ten taký papierik..po chvíli sa pozrela na mňa a spýtala sa nemáš mať menštruáciu?? A ja že nie. Išla za doktorkou a povedala je to zlé má veľmi veľa krvi v moči. S tou vzorkou ma poslali na polikliniku. Do hodiny som mala výsledky a šla som opäť za doktorkou tá sa pozrela na papier a povedala „ je to veľmi zlé, máš toľko krvi v moči že sa to nedá ani vyčísliť.“ Poslala ma ku gynekológovi aby sa presvedčila že je to čisto len v moči chvalabohu hej, vydýchal som si ale i tak to bolo hrozne. Ako dlho som marodovala?? 3 týždne v kuse A stále samé kontroli už ma to vážne nebavilo....
Po ceste na polikliniku a tak som si zrazu všímala dievčatá čo prechádzali okolo mňa. Pokojne si vykračovali v minisukňách a krátkymi bundičkami. Je to tak nefér pomyslela som si Im nie je nič a nedávajú na seba ani pozor.


Tento blog som napísala preto aby som ukázala všetkým holkám ktoré sú v tomto smere rovnaké aká som bola ja. Neberieme to vážne pokiaľ sa to nestane... Už to nikdy nechcem zažiť...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
natalinqa  19. 1. 2009 18:28
Yuf...ale dúfam že ti je lepšie...ako to opisuješ,asi začnem nosiť silonky alebo pančuchy...
 fotka
estrella  19. 1. 2009 19:12
ja aj dúfam, že sa ti to už nikdy nestane... ani ja by som to nechcela zažiť.. fúúúú...
 fotka
johnysheek  21. 1. 2009 15:35
aha.. tak to mi je luto.. dufam ze uz ta nic take nestretne..
 fotka
lukeeusk  24. 1. 2009 01:15
no niekedy sa musi clovek popalit aby zistil ze pahreba je horuca.
 fotka
lachance  24. 1. 2009 08:49
@lukeeusk no to teda hej..
 fotka
lukeeusk  25. 1. 2009 21:09
uz aj mne sa to raz stalo. ze som sa popalil
 fotka
elwinko  29. 1. 2009 20:50
Mne sa dvíha žalúdok z dievčat, ktoré majú holý chrbát alebo boky v zimnom období!
 fotka
lachance  30. 1. 2009 17:44
@elwinko no mne sa na to tiež nechce pozerať.. bohužiaľ mi dievčatá sme blbé a preto aby sme sa páčili vám chalanom robíme hlúposti .. a niektoré to robia viac ako iné.. im až tak nezáleží na tom aké to bude mať následky..
Napíš svoj komentár