Raz som chcela napísať nejaký blog a jeden chalan mi poradil že mám písať o tom čo mi Birdz dal. Na začiatku sa mi to nezdala byť dobrá téma na môj blog, keďže na takéto otázky nerada odpovedám. Vtedy som na ňu Nevedela odpovedať. Aj teraz mi to pripadá veľmi ťažké.

Ako som sa dozvedela o birdzi? ? už ani sama neviem, viem že som niečo hľadala na nete, samozrejme vtedy bol mojou obľúbenou stránkou pokec, no teraz sa mi z neho zdvíha žalúdok. Čistou náhodou som natrafila na Birdz. Na prvý dojem ma nejak zvlášť nezaujal , no zaregistrovala som sa sem. O rok na to som na birdz natrafila zase. Keďže predchádzajúce heslo a meno som si nepamätala tak som si založila nové. O pár mesiacov na to som sa dostala, dalo by sa povedať do mojej psychickej krízy kedy som sa natrvalo pohádala so svojou naj-kamarátkou, ľudia na pokeci mi zrazu prišli ako idioti ktorý sa chcú len zabaviť a písať o hlúpostiach ktoré nemajú žiaden význam.

Mám v triede 36 spolužiakov vrátane mňa všetci sú zaregistrovaný na pokeci, z toho 6 ľudí na birdzi a z tých 6 ľudí ho navštevujú len traja. Keď som im hovorila o Birdzi, hovorila som s nadšením. Dve spolužiačky podľahli môjmu presvedčovaciemu kúzlu no netrvalo im to dlho. No ja som si vydýchla, uvedomila som si že mám rada Birdz preto, že ma tu nikto nepozná, z môjho mesta som tu našla minimálne 100 ľudí a to takých ktorých som nikdy nevidela. Mohla som písať čo som chcela a verte mi nikdy by som to nezverejnila na stránke ako je pokec.

Bol skoro ráno tuším nedeľa, keď som si zapla birdz .. pamätám že som vtedy napisala nejaký stav o tom ako ma sklamala moja naj-kamarátka.. Hneď na to mi napísalo minimálne 5 ľudí. Začali mi hovoriť že sa tým nemám trápiť že príde iná a lepšia. Zrazu mi bolo lepšie a tak som uverejnila svoj prvý blog samozrejme o čom inom ako o mojej super bývalej naj-kámoške. Komentáre ktoré mi písali ma veľmi povzbudzovali.

Nenašla som tu len dobrých ľudí ale aj zlých.. ale úprimne povedané nevšímam si ich.. Ľudia nepísali len kladné veci. Niektorí ľudia moje blogy nepochopili a tak ma zbuzerovali, ale samozrejme niektoré blogy možno neboli príjemné..ale tak vyjadrovali moje myšlienky a názory....
Za ten čas čo som tu som tu našla veľa super ľudí a prišla som na to, že presne to čo som prežívala ja, prežíva ešte veľa iných ľudí na Slovensku.

Vďačím tejto stránke a hlavne zakladateľovi že niečo také super vytvoril.. už len treba dávať pozor na to aby sa z toho nestalo niečo takéé ako je pokec..:-!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
elwinko  17. 1. 2009 07:49
Ja si Ťa pamätám
a krásny blog
 fotka
pally27  18. 1. 2009 17:04
suhlasim s tebou... je to lepšie ako pokec... a vdačím tebe že si ma tu stiahla ĎAKUJEM
 fotka
mimcu  18. 1. 2009 21:26
No to mas pravdu pokec je shit ale ako mne sa s mojou ,, naj kamoskou´´ stalo presne to iste a zrovna ludia odtialto mi otvorili oci a zistila som co je zac ....
 fotka
estrella  19. 1. 2009 18:59
aj ja som za birdz vďačná, dal mi niečo, síce neviem, čo .. ale niečo isto, možno priestor pre moju kreativitu... a vyrozprávanie sa.. keď som mala divné chvíle.. ... páči sa mi to.. .. hlavne blogy a fóra..
 fotka
elwinko  29. 1. 2009 21:19
a čítam si ho znovu
 fotka
chicalavativa  17. 5. 2009 22:52
noo..tak to sme asi tak spoločne sa tu dostali lebo aj ja som hľadala niečo na nete...a čírou náhodou tu našlo teba noo..lenže ja som to nejako zneužila..a povypytovala sa veeľa vecíí..ved ty vies..lenze keďže som trúúba a nechala svoj nick v profile a si to zistila..tak tu chodíím... inak by som sa tu už nikdy neukázala



takže v podstate..niečo zlé je na niečo dobre
 fotka
lachance  18. 5. 2009 12:50
@chicalavativa ja som veľmi rada že tu chodíš.. a dúfam že tak skoro odtiaľto neodídeš..
 fotka
chicalavativa  18. 5. 2009 12:58
@lachance tak to dufam, ze tu budem co najdlhsie
 fotka
merryy  18. 5. 2009 13:08
ja som na tom podobne.. .. a je to iné, než blbý pokec, alebo fejsbuk a podobne.. je tu fájn
10 
 fotka
lachance  18. 5. 2009 13:17
@merryy no to hej...ale aj tu občas neviem čo robiť.. ale tak je tu rozhodne najlepšie z tých troch menovaných vecí..
11 
 fotka
merryy  18. 5. 2009 13:22
ako na fejsbuku som stále.. ale proste tam každý presne vie čo robím, načo myslím, a niekedy naozaj nemám chuť sa zdieľať s mojimi pocitmi pri nich..
Napíš svoj komentár