Je štvrtok, 10,28 hod. popoludnia, tridsiaty deň mesiaca októbra...

Je skutočne zaujímavé, že najskôr som pol roka ticho a potom v priebehu týždňa dva články. Ale tak (ne)mám sa čo učiť, tak že niečo zase aj napíšem. Len zase to bude trochu dosť od veci a nevyvolený, resp. tí, ktorí ešte vyvolení neboli v čase, kedy sa isté udalosti stali tomu pravdaže nepochopia. Nedajte sa pomýliť dátumom. Proste Trenčín je Trenčín, mesto kráľov a navždy bude Trenčín Trenčínom, kvôli tej udalosti, ktorá keby sa nestala, tak neviem, čo by sa dialo O tom po tom Opakujem, /ako by Norika povedala / "Nedajte sa o*ebať.

Udalosti posledného týždňa:
Škola je desná, nebaví ma to a je mi z toho zle. Vďaka bohu za pár predmetov, ktoré ma ešte ako tak bavia, no Stranícko politická štruktúra na Slovensku alebo Krízy komunistického systému v československu, na ktorých sa cítim, alebo mi práve dávali narkózu ma naozaj nebavia. Ale tak nezabijem sa.
Intrákový život napreduje a ja naozaj už neviem /ja nevjem uš/, kedy si uvedomím, že s tým treba prestať Pondelok 19,20 - koniec hodiny Poľštiny, cca 19,45, príchod do Mlynskej Doliny. Kolegyni Slávke cestou do Samošky hovorím:

"Ak budem chcieť kúpiť dačo iné, ako minerálku, j*bni mi!"
Čo čert nechcel, na istú pochutinu akcia: 2,99€. No a to bol koniec. Koniec koncov a koniec všetkých plánov a všetkého. Ale dobre bolo. Samozrejme ešte potom Mlyn s inou Kolegyňou, ale to, čo sa dialo už tam nekomentujem. Aj by som mohol, sed non. Skončilo to zadrbaním sa od horčice vytekajúcej z HotDogu a mojím neúspečným pokusom prejsť cez turniket prikladajúc Isic k druhému. (Škandál.) Za tento mesiac ma vrátnici poznajú viac, ako za tie dva roky, čo tade chodím

Homo homini lupus est.
- V poslednej dobe sa týmto riadim nejako často a nieje to dobré. Ostatne je to pravda a veci, ktoré robím ma ad monumentum privedú

Už som si celkom za tie roky zvykol, že na mňa v hlavnom meste mieri z každej strany kamera, no včera na Hlavnej stanici asi pol metra odomňa TA3ka: "Chalani, kam cestujete a kedy ste si kúpili lístok?" Tak som uháňal do vlaku, že som skoro j*bol na koľajnice cez tú dieru /Teraz som si spomenul na výrok: "Ne*ebte tie plechovky cez tú dieru! "

**
Vsuvka:
"a ked si spuavime taky mauy exkuz do stuedoveku, tak tam pochovavaui nepokstene deti do hncov. Lebo ked vam zomie dieta nez ho stihnete pokstit, tak ono sa vam moze vyhuabat a bude z neho taky uauasok (to mal byt rarasok) ktoy bude uobit zle. Nesmejte sa, to su smtelne vazne veci toto. Seuiozne"
Koniec vsuvky.
**

"Pravá strana, čo je s váma?"
Ja k tomuto už skutočne nemám čo povedať. V Mlynskej s už diali všelijaké veci, no toto je proste top. Top topov. Spája to ľudí, a keď niekto nevie, čo to je, tak si to vygúglite, šak už aj v Novom čase sme boli.

**
Vsuvka 2:
-napísané 2. januára 2013.
"Vonku zase kydá niečo, čo sa podobá snehu :-!. Som šťastný prešťastný fakt... Račej by som bol s KUBOM (Most, 2. 1. . Vonku šteká nejaký debilný pes a myslím si, že ak neprestane, tak určite zobudí tých ľudí, čo ešte spia. (Most, 2. 1.) Mám tu rozpitú kávu.. asi by som ju však mal "VYLIAŤ a NEPIŤ to už " (Most, 2. 1.)..."
- nepotrebuje komentár.
Koniec vsuvky 2.
**

Vrieska mi tu Billy Talent a je to dobré. Dnes som sa po 28 rokoch prihlásil na pokec.sk, čítam nejaké kraviny a zrazu natrafím na toto:


kubo711993 napísal 14.03.2011 21:09
Keby si sa nedala prefarbiť z čiernej na neviem jakú máš (momentálne tak by sme možno chodili tie medjujniky zpjecavať častejšie A do piči šak to že jaký trapas písať na pokeci komentáre ďuďuďu Pŕŕŕŕ = >Chroch=>Hať !:d Mali by sme niekedy v apríli konečne zase osláviť tú hviezdu, ktorá tam BOLA (!!), to že sme pili na školke a oproti nám GARDEN smiley: párty na balkóne nejakého pochybného domu, hľadať so Zdenu kľúče, ktoré hľadala len Zdena a my sme sa na ňu dívali, vylihovať na kanály/i smiley: alebo na šmÝkačke, rozhúpavať most, jebať pizzu pod kobár, chlastať pivo na záchode, vysedávať na židáku, chodiť kaje taje a všaje robiť zlobu A zavŕšiť to výplachom srdca a nakoniec sa prebudíme z toho sna so slovami " GUTEN ABEND RÁNO" a zdiaľky budeme počuť "Kóóriénky" a nakoniec to nepridáme do Brávs Iď spy (y!D)

et..


Stolickae napísala 17.12.2009 22:37
ty TRE ..jako to vlastne vzniklo?? ..som si práve pospala, aby som bola dlho na nete ..a zajtra zeber švestkový ak máte doma ..aj tre môžeš zobrať, poprípade štyri (pohyb rukou ..klamal nám do očííí!! ..hahaha dávame nové rozmery matike - DVA, TRE a aby som nezabudla 28 ..aaaaa náš 3D model na bio, tie korene ..starý mop ..sme sa pri tvorbe iná banda zišla - samé brzdy ..idem si ja prerátať dáke príklady z fyziky, také dačo ako sme neska rátali na matike, len ešte ťažšie ..tak ahoj a pospi si ..a môžeš ten šál odomňa požičať ocovi, keď sa mu tak ľúbi

Aby som nebol úplne mimo, čo samozrejme som, keď to tak čítam ale nevadí, vyjadrím sa k nadpisu. použijem úryvok z istého starého článku kolegyne Ryby, doplnený mojimi komentármi neodmysliteľnými:


"Na čo určite nikdy nezabudnem. Akcia Trenčín - predčasná oslava mojich narodiek a Kubíkových menín. Spočiatku nevinný výlet (minerálky, kačice, blúdenie po nejakých podivných uličkách sa nám zvrtol po tom, ako nám predali pivo v jednej reštaurácii. Dali sme ho v parku a na cestu naspäť sme kúpili ešte ďalšie 2. Vo vlaku sme stretli Kravu rútiacu sa z Blavy. Pivo sa pilo a čo nevidíme, rútila sa smerom k nám Železničná polícia Trenčín . "To bolo pivo??" a už to išlo, zobrali nám občianske, vyhrážali sa nám dobre že nie súdom (Bolo to presne: vyhodenie zo školy, zápis v registri trestov, podmienka a neviem čo všetko - pozn. autora) a odišli . Nikdy to už nechcem zažiť, iné stavy som z toho mala."

Nebol tu spomenutý bublifuk, ktorý je taký klasický nákup každého turistu, ktorý vstúpi do Trenčianskeho Maxu. Štupeľ zo spomínaného piva si dávame medzi sebou už vyše 5 rokov na znak pamiatky Trenčína aneb "To bolo pivo?!"
- tak pre toto Trenčín.

Ja skutočne niekedy nechápem, ako sa mohli isté veci napísať a oni sa predsa napísali a sú zvečnené po rôznych stránkach Ešte s k niektorým z nich dostanem. Veľmi ma teší, že sa mi po niekoľkých rokoch podarilo uzamknúť môj prvý blog na gúgli, z ktorého som už mal stresy, že ak to niekto bude čítať, tak konec, konec koncov a konec všetkého. Našťastie je to už len na Heslo

(zmazaný používateľ) napísal 22.06.2009 20:58
a zahráme si bombu na záchode číslo III ..a šlahneme do trávy a budeme z nej mať zasrané rifle ..a ten malý chalan z nás bude mať doživotnú traumu
**
(zmazaný používateľ) napísal 31.05.2009 17:58
no s tým záchodom to nevyzerá velice nádejne, keď tak kukám na to krásne počasie, čo máme vonku..no tak aspoň komentár ti sem šlahnem (šak už som ti dávno žiadny nepísala , keď už je taká nuda doma..dneska som jedným obšťastnila aj aďušu, aj ty máš tú česť, že ti jáá osobne píšem komentár ..nuž teda, pome zaspomínať na uplynulé dni ..takže, presne pred týždňom prišiel ten osudový deň, keď sme s aďou plánovali len obyčajné veľmi tajné stretnutie s cigou v ruke (STOP FAJČENIU) na kanáli, keď tu zrazu sa k nám pripojil aj petrík osobne a vzniklo z toho prvé oficiálne pôsobenie vonku po rodinných intrigách (ktoré v určitých oblastiach, resp. u určitých ľudí, stále pretrvávajú, ale to sa spravííí)..to v ten večer nás aďa šokovala tými štoklami, ktoré si ale po vašom odchode vyzula a šla PEŠO ..áno a na stredu (asi) večer sme dohodli dovtedy ešte židovský cintorín, len akosi nevydalo, no nakoniec po tejto debate vydalo: "ty si mal byť už dávno u mňa" - "mám ísť?" - "no šak hej" ..a potom sa pripojla i teta adrish a zrazu sa zo židovského cintorína stal záchod ..škoda, že sa nám vtedy burina vyhýbala..ozaj, včera keď som šla s aďou na záchod, stretla som chudého a pýtal sa ma, či prídeš do BY..asi od teba potrebuje niečo velice nevyhnutné ..no, vo štvrtok bolo najskôr to úžasné divadlo, či čo to, len ste boli jaksi ďaleko od nás, tak nebola možnosť komentovať to ..ja som sedela pri ingrid, čo viac som si mohla priať ..nuž a potom ste sa vy vytrepali do tej žiliny na staromestské, kde som mala prísť za vami, teda šak som aj prišla, aj keď medzitým som sa ešte stihla dotrepať domov, dohodnúť sa so žrebcom a susedom a následne dať na zastávke a v autobuse pár zahrievacích kôl ..viem, pôvodne som plánovala len jeden hlt, keď som počula že ten rum má 80%, ale nedalo sa ..aa potom som so susedom kúpila tie naše vysnívané cigary..ooo, pochybujem, že v nich nič nebolo ..no treba to kupovať častejšie, je z toho akási dobrá nálada ..aaa po posedení v parku sa už pár ľudí stihlo dostať do nálady (dokonca aj vy, abstinenti , hlavne eva a jej slávna veta "marihuana je spása ľudstva", s ktorou sa vyrútila na všetkých okoloidúcich, nejakú starú babku a nezabudla s tým oboznámiť aj mamu, s ktorou volala ..a potom tá naša prechádzka v zložení ty, pán sused a ja s héliovým balónom do nejakej tej uličky, keď sme recitovali mor ho! ..no a potom sa zjavila už i kravka a mne sa začala akosi točiť hláávka ..ehm..a potom tesco.. "máš psa?"..a "máš psa?", vtedy mi to už dosť dobre udierali na mozog ..a zrazu bol z každého bernardín a z fízlov sa stali pudlíci ..ale boli v pohode, my s cigáármi a oni šli okolo a ani sa na nás nekukli ..a tie fotky čo zostali zo štvrtka, no nevyjadrujem sa ..úplne bernardínovské ..ale šak dobre bolo, mne bolo dobre ..aj napriek tomu, že sme naspäť šli v buse so septimou ..škoda, že ty si tú česť nemal ..no a to jest odomňa vše, báj

/Od rána sa chystám čítať kapitolu tretiu zo Štúrovho Slovanstvo a svet budúcnosti/

Zajtra sa koná akcia "Oslavujeme! Všetko a všetkých (s takmer ročným omeškaním!)," kde sa stretneme všetci zase raz a všetci sme hostiteľmi, lebo nikoho nič sa tento rok nejako neoslavovalo, na pár výnimiek. Vy, čo ste po oslave to berte ako dozvuky

Keď som už pri prasatách, tak:

"História tejto priam zvrátenej rodiny sa datuje už od novembra roku 2008. Vznik bol absolútne náhodný, ale predsa osudný. Jeden krásny novembrový večer prebiehal telefonický hovor cez Skype medzi Milanom a Rybicou, ako už bolo tradíciou. Všetko prebiehalo ako vždy - hrali hry na ICQ a popritom si nadávali cez mikrofón . Avšak tento hovor bol predsa niečím iný. Milan položil Rybici nečakanú, ba až šokujúcu otázku: "Si BRAV?". V tom momente sa Rybica pochopiteľne dostala do rozpakov. Hneď si to namierila na stránku www.google.sk, aby našla odpoveď na to, čo toto, pre ňu dosiaľ neznáme slovo, znamená. Dostala sa na stránku, ktorá si napokon úplne získala jej srdce. Zistila, že slovo brav má synonymá prasa, ošípané, mangalica, vepor, maško a mašuro. Okamžite stlačila klávesovú skratku Ctrl + C a skopírovala adresu tejto stránky, aby sa mohla podeliť s Milanom so svojím nálezom. Milanova reakcia bola rovnaká. Po vzhliadnutí tejto stránky bol úplne zahľadený do tajov bravov a vidieckeho života. Hneď na druhý deň sa táto dvojica rozhodla šíriť bravčové posolstvo medzi svojich kolegov v škole. Všetci boli šťastní, že sa takto dostáva do popredia vidiecky život a niektorí až natoľko, že sa rozhodli založiť bravčovú rodinu . Toto hnutie sa celkovo vo svete veľmi ujalo, o čom svedčí aj stále narastajúci počet členov ."

et..

"Pravidlá našej najmilejšej bravčovej rodiny:
PO PRVÉ: pri každej príležitosti dávame verejnosti najavo, z akej sekty pochádzame a propagujeme bravčovinu
PO DRUHÉ: NEPOLIEVAME! ..iba raz za mesiac
PO TRETIE: chodíme na telesnú a sme super
PO ŠTVRTÉ: berieme milana všade so sebou a nikdy ho nenaučíme rozprávať
PO PIATE: keď vidíš známeho sedieť na múriku, vždy prídeš k nemu, aby tam nesedel sám
PO ŠIESTE: žiadne bitky a keď už tak, jedine s mucholapkami
PO SIEDME: nikdy nezabudni pozdraviť "DBRY DEŇ"
PO OOSME: nelámeme vYdly (možno sa ešte v budúcnosti budú potrebovať)
PO DEVIATE: zastavíš na STOP-ke, ale iba v prípade, že ideš pešo
PO DESIATE: nikdy nekráčaj po námestí večer bez toho, aby si mala pustenú hudbu
a vrieskala si ju ..tanečné kreácie sú taktiež povolené
PO JEDENÁSTE: žiadny banán v našej blízkosti nemôže zostať nepoškodený
PO DVANÁSTE: samomluva v spoločnosti je povolená
PO TRINÁSTE: musíš byť minimálne raz vykopnutá z carrefouru
PO ŠTRNÁSTE: musíš pracovať pre C.S.I.
PO PÄTNÁSTE: musíš aspoň raz prekonať infrakt alebo srdcovú prírodu
PO ŠESTNÁSTE: aspoň raz za rok musíš prijať TELO KRISTOVO "



************************************
Nechápete? O tom nám ide.E


**
Neviem, či má ešte význam dačo sem dávať, mám toho vo svojich /pdf/ archívoch toľko, že by toho bolo na blog, na ktorý si treba vyhradiť mesiac času, ako na naučenie sa na Skúšku zo Slovenských dejín III.

**

Končím!
Deväť.

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár